On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega
Re: On kellelgi kogemusi sõjaväe saabastega
Paar kolm aastat tagasi olid mul ühed täisnahast kõrged magnumid. Väga head saapad- kerge eksimuse tegin sisse kuna ostsin nati suurema saapa kui jalg, et ntx paksem sokk sisse ära mahuks. Pärast venisid nii et sellest nati suuremast sai nati nati suurem. Muidu olid head saapad. Siis sai täpselt jala järgi soetatud uued pool riie pool nahk magnum. Äkki mingi aasta või veits vähem tagasi. Ka väga hea saabas. Kuna sain uue paari täpselt jala järgi, siis praegu peale tihedat kandmist on arvatavasti isegi villasele sees ruumi. Terve talv olid jalas ei kurda, väga hea saabas.
Hetkel 1 paar haixi saapaid ootamas sissekandmist... saab vist veits valuline olema, kuna varakevadel sain üks paar haixi töökingasid sisse kantud- võttis veits aega, et nahk järeleandlikumaks muutuks.
Üldiselt tundub mulle, et kui tegemist nö kuulsa brändiga, siis probleeme pole. Seda enam, et väga suur osa julgestusteenistusi kannab neidsamu saapaid- on nad siis magnum,haix vms.
Iseasi kuidas nad sikligasõiduks on- haixi töökingal igatahes pole märkigi peal kuigi olen mõned sõidud nendega teinud.
Kusjuures veel hiljaaegu olin sama mõtte ees, kas kasutada linnas sõiduks neid nööridega saapaid, sest touring saabast koguaeg ei viitsi jalga sebida. Aga tellisin endale linna kruiisideks hoopis icon field armor chukka saapad- peaksid hästi sõiduteksaga sobima ja ilmselt kõndimismugavus ka parem kui touring saapal.
Mulle hakkas muret valmistama see, kuidas need pikad paelad tavalistel eriteenistuse saabastel võivad kuskile takerduda- aga kui keegi eespool kasutas 5 aastat siis ilmselt probleeme pole.
Samas korralik saabas tuleb ka korraliku hinnasildiga, siin mõttekoht kumba eelistada, kas touring saabast või sellist paeltega tavalist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.