Fleim: politsei eest ära sõitmine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Muidugi peab olema Politsei eeskujuks. Sina pead olema teistele eeskujuks. Kasvõi Politseile.

Kui te miskeid huvitavaid kiirusemõõtmise olukordi näete või teid muud moodi kotitakse, tõstke kisa. Tehke pilti, kaameratelefonid ju kõigil taskus ja saatke ajakirjadusse. Filmige ja vaielge kui vaja aga ärge rikkuge seadust ja olete õige mees. Siis ei saa teid kottida niisama ja kui teile on liiga tehtud siis kirjutage avaldus selmet niisama klähvida.

ahjakas

Lugemata postitus Postitas ahjakas »

tsiiiiiiisas, ma saan aru et teeme mis tahame pole normaalne, kuid täiesti tyhja koha pealt puhumis reidil niimoodi käituma hakata on normaalne? Oleks siis et õigusatult, või et oleks autoomanikul, ning autol olnud seaduse vastu rikkumisi, see et noor, siis võib täiesti nullist niimoodi käituda? Jah ma saan aru et ka politsei töö pole meelakkumine, aga see et ma noor olen ei anna politseile ka õigust käituda nagu tõbras ja oma õigusi, ise fakte teadmata ära kasutada, ja siis kui kidagi midagi ära väänata ei saa vihastada, ja käratade kasige minema siit....kui see on sinu arvates kõlblik käitumine siis minul pole rohkem sõnu. :wack:

Edit: ei vaadatud auto mootoriruumi, tuli bussi juurest üks väga noor politseinik selle väitega kui umbes keskealine politseinik rehve kontrollis ja mainis neid xenoneid, teine kohe nõus ja et tulge bussi ....

Viimati muutis ahjakas, 03 Mai 2012, 22:05, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

ahjakas kirjutas:

tsiiiiiiisas, ma saan aru et teeme mis tahame pole normaalne, kuid täiesti tyhja koha pealt puhumis reidil niimoodi käituma hakata on normaalne? Oleks siis et õigusatult, või et oleks autoomanikul, ning autol olnud seaduse vastu rikkumisi, see et noor, siis võib täiesti nullist niimoodi käituda? Jah ma saan aru et ka politsei töö pole meelakkumine, aga see et ma noor olen ei anna politseile ka õigust käituda nagu tõbras ja oma õigusi, ise fakte teadmata ära kasutada, ja siis kui kidagi midagi ära väänata ei saa vihastada, ja käratade kasige minema siit....kui see on sinu arvates kõlblik käitumine siis minul pole rohkem sõnu. :wack:

Mingitel räganokkadel tulebki tühja koha pealt vahepeal mune pigistada, et inimese moodi käituma õpiksid. Muidu kasvavad nagu umbrohi metsikuks kätte.

Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2

Lugemata postitus Postitas pitbull »

Telefoni ei või roolis kasutada :D

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

No ma ei tea...mind ei ole autoga peatatud vist mingi 4-5 aastat juba.Ju siis pole põhjust olnud.
Tsikliga sõidan aastast 2007 ja selle aja jooksul on peetud 2 korda:
1.Idioodid naabrid kutsusid vara hommikul mendid välja,et äkki (ehk)olen täis kui kell 6.30 hakkasin tööle minema ja pehme pinnase peal kukkus tsikkel külili.Tüng oli kõigile,minuga oli kõik korras
2.90km/h alas ületasin kiirust ja sain ka trahvi.Ei ole nagu kedagi süüdistada peale iseenda.
Rohkem ei ole minu vastu huvi tuntud.Olen vist pussy...

ahjakas

Järgmine kord kui sinuga nii käitutakse, siis vaatame kuidas maitseb, saan aru kui asja eest saan, kuid nullist nokkimine niimoodi on debiilne....

Oli autojuhile ka vahtralehe viimane kuu, ning peatatud teist korda yldse, esimene oli olnud sammuti puhumisreid...mulle lihtsalt ei mahu pähe selline kottimine....

Viimati muutis ahjakas, 03 Mai 2012, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kri§to

ahjakas kirjutas:

Järgmine kord kui sinuga nii käitutakse, siis vaatame kuidas maitseb, saan aru kui asja eest saan, kuid nullist nokkimine niimoodi on debiilne....

Minuga nii ei käituta, sest olen ka politseinike vastu viisakas, kui mingis olukorras suhelda nendega on vaja.

Kui aga tatt ripakil, nokk rullis ja möla pidamatus, siis ei imesta et samaga vastatakse. Paari postiga ei ole sa just hiilanud oma kõnepruugi ja kasvatusega siin :wack: :wack: :nono:

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 340 korda
Tänatud: 437 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Tuleb meelde üks poola anekdoot pani Skolimowskast, alati kui töökollektiiv ekskursioonile sõitis vägistati pani Skolimowska ära, ei tea küll miks :D

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kri§to kirjutas:

Mingitel räganokkadel tulebki tühja koha pealt vahepeal mune pigistada, et inimese moodi käituma õpiksid. Muidu kasvavad nagu umbrohi metsikuks kätte.

+1 (lol)

Täitsa nõus tegelikult, vahel on endalgi häbi mõeldes kuidas hilispuberteedina käitutud sai vahel. Aga muidu võtke elu ikka rahulikult ja ärge stressake. Kui te millegi vastu eksinud ei ole siis ei saa ka kõige suurem "m**n*" teid kottida. Oma rahuliku suhtumisega "kottijatesse" teete nad relvituks.

Ah jaa, viimase viie aasta kohtumised Politseiga on küll viisakalt möödunud. Ehk on ealine iseärasus :mrgreen:

ahjakas

Ei olnud mina roolis, olin tagaistmel kaasreisja, Juhi ja politsei vestlus oli Politsei: Tere,puhuge siia...juht:Tere(puhumine) rohkem kuni tulede jutuni ei olnud mingit rääkimist, siis oli juhi vastuseks, et vabandust, pidage aga need on sellel autol tehase lisavarustus. Politsei: ärge siit liikuge! Peale 15 min. Politsei: kaduge minema siit nüüd!

Ei ole lihtsalt midagi öelda muud kui et see ei ole normaalne käitumine võimuesindaja poolt, ning see et ma noor(21) olen ei tähenda et ma kohe mingi kaak olen, keda vaja korrale kutsuda koguaeg, ning Jah eesti politsei vähemalt tartu kandis on viimasel ajal käituma hakanud natuke mitte inimlikult, Olen kokku puutunud ka viisakatega, paaril korral, kuid need on olnud kõik vanemad härrad, ning rahulikud, ning käitunud inimlikult, mitte iga hinna eest riigikassa täitmise peal väljas.

Kasutaja avatar

Kri§to

Krt ma käin 30. juba, aga kokkupuuteid politseiga ilma puhumiseta 1, koos puhumisreididega vast 3-4.... Ju ma siis ei torka silma oma liiklemiskäitumisega.... Ehk on sul ka siit midagi kõrva taha panna....

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Kohtumine politseinikuga:

Eelmine aasta sõitsin autoga, tulin surfilaagrist. Terve tee püsikiirusega sõidetud ja siis pärast keilat, mööda paldiski maanteed Tallinna poole sõites (seal kus põllu peal lauged kuvid ja mägi) järsku 2 autot sõidavad 75km/h. Hakkan siis ühtlaselt mööda minema, kui ei tea kust ilmub mu taha BMW kes arvatavasti sõitis minu 90 + asemel nii umbes 120 +. Mina möödasõidul ja tema täiesti perses kinni. Ees kurv, mõtlen, et no kui tal ajusid ei ole (ja vaja sellises kohas mööda minna nii, et 500 m pärast nähtavaust ei olnud) mul vähemalt on ja kui sealt auto ilmuks välja siis mina saaksin ilusti ära reastuda ja ta paneks otse kümpi. Vajutasin siis pedaali ja kiirus kasvas nii 116ni. Reastusin ära oma ritta selle aeglasti sõitva auto ette, kui järsku terve juudikuusepuu läks seljataga põlema. Erapolitseinik. Politsei vajutas gaasi põhja, kõrval BMW gaas põhjas ja minu hea kavatsus, et kõik ohutult lõppes ka nagu imelik. Aeglustasin, BMW kimas meist mõlemast mööda ja härra politsei tuli välja.

20+ kiiruseületamine. Eks ta nägi ise ka seda situatsiooni ja pärast 25 min ilusat vestlesmist kõigest ja sellest miks väike kiiruseületamine juba väha paha on näiteks: 50 sõidad ja pidurdad saad täpselt enem inimest seisma. 60 nega sõidad ja sama situatsioon siis on otsasõidu kiirus 40km/h inimesele. Vahe märgatav. Lõppkokkuvõttes tegi hoiatuse ja lasi minema.

Nii kaua kui sina austad teisi austavad teised sind!
Kui sa paned näkku, panevad teised sulle näkku ja neil vendadel ongi ainult rääkida, kuidas kõik neile paha teevad, sest mis sina teistele see teised sinule! :ner:

Selle: eest ära sõitmisega, siis oleks ainult nii, et FUCK THE SPEED limits ja las eest ärasõitja paneb ainult enda elu ohtu. Need noored kuked võiksid rotten.com i avada ja vaadata, mis maailmas on juhtunud. Pere 2 + 2 inimest läheb ilusal päeval välja piknikule, hakkavad enda teeotsast välja pöörama, kui järsku üks 250km/h + liikuv masin astub üheltpoolt autot sisse ja jätkab lahkumist teisest uksest. Kokkuvõttes surnud 5 inimest.

Kui asi oleks nii lihtne, et eest ärasõitja ohustab ainult iseennast siis oleks alati FUCK IT! Aga alati leidub olukordi, kus mängus on faktorid mis sinust ei olene. Sa võid olla ükskõik kui hea sõitja aga see ei aita sul ellujääda või liigelda teisi ohustamata kiirustel 200+. Arvatavasti enamus siin teemas teavad, mis tunne on juba 250+ pealt hakata pidurdama, et enem 100 km/h liikuva masina taha pidama saada. Pole samuti tore hetk!

Julge teha, julge tunnistada!

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Lugemata postitus Postitas Pan »

Whitebalance kirjutas:

Kohtumine politseinikuga:

Eelmine aasta sõitsin autoga, tulin surfilaagrist...

Nii kaua kui sina austad teisi austavad teised sind!
Kui sa paned näkku, panevad teised sulle näkku ja neil vendadel ongi ainult rääkida, kuidas kõik neile paha teevad, sest mis sina teistele see teised sinule! :ner:

Julge teha, julge tunnistada!

Täiesti nõus Whitebalance'iga! Oli endalgi mõni aeg tagasi mõnes mõttes sarnane kokkupuude politseiga. Lühidalt: asulasisesel teel keeras kõrvalteelt mulle ette veoauto. Äkkpidurduse vältimiseks tegin ristmikul möödasõidu. Kiirus tõusis ca 70 km/h'ni. Nagu tellitult, seisis 150m eemal politsei, kes loomulikult mulle järgi tuli ja mu kinni pidas. Peale pikka vestlust ja kirjalikku seletust piirduti siiski hoiatusega. Nägid nad ju ise situatsiooni pealt ja said aru et tegelikult oli see manööver ohutuse seisukohalt tõesti kõige õigem.

Politseiga on mul kokkupuuteid rohkemgi olnud. Kindlasti ei saa ma öelda et politsei mulle liiga oleks teinud või kuidagi muidu halvasti käitunud oleks. Mõned korrad olen suutnud oma eksimuse või rikkumise kohta politsei jaoks mõjuva põhjuse tuua ja ilma protokollita pääsenud, mõned korrad nii hästi läinud ei ole. Leian et paha ei ole mulle keegi teinud. Ole viisakas ja mõistlik ja käitutakse ka sinuga samamoodi ja täpselt sama kehtib ka teistes riikides.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

puhunud, imenud, eest sõitnud, vahele jäänud, vahele mitte jäänud.

peaks vist uue hobi otsima, kirimale näiteks

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas piibek »

Ratta seljas pole veel kordagi peatatud (sõitnud 2 hooaega).. kuid autorooli taga korduvalt peatatud ja mõned korrad trahvigi saanud, loomulikult ise täielikult süüdi kah.. loadki korraks hoiule antud aga see selleks.. Meil siin kesk-eestis on üsna mõistlikud mundris mehed/tädid.. kui ise neisse ka mõistlikult suhtud, ei haugu, oled viisakas, siis nad Sind otseselt kottima ikka ei hakka. Kuid võin öelda, et leidub ka erandeid.. meil siin Põltsamaa/Jõgeva vahel tiirutab üks karm onu, kes väänab iga väikse pisiasja eest ja isegi oma pereliikmetele taha.. ja mitte vähe!Nt olen saanud temalt maksimaalse trahvi, mida võib turvavöö eest teha, kuigi ise olin samal ajal töötu ja pikemat aega korralik liikleja olnud.. Natuke oleks võinud ju leebem olla.. Usun, et kui mõni kesk-eesti kodanik seda loeb, saab kohe aru kellest jutt..

Kasutaja avatar

Zaks
Tsikkel: Roller

Lugemata postitus Postitas Zaks »

piibek kirjutas:

Ratta seljas pole veel kordagi peatatud (sõitnud 2 hooaega).. kuid autorooli taga korduvalt peatatud ja mõned korrad trahvigi saanud, loomulikult ise täielikult süüdi kah.. loadki korraks hoiule antud aga see selleks.. Meil siin kesk-eestis on üsna mõistlikud mundris mehed/tädid.. kui ise neisse ka mõistlikult suhtud, ei haugu, oled viisakas, siis nad Sind otseselt kottima ikka ei hakka. Kuid võin öelda, et leidub ka erandeid.. meil siin Põltsamaa/Jõgeva vahel tiirutab üks karm onu, kes väänab iga väikse pisiasja eest ja isegi oma pereliikmetele taha.. ja mitte vähe!Nt olen saanud temalt maksimaalse trahvi, mida võib turvavöö eest teha, kuigi ise olin samal ajal töötu ja pikemat aega korralik liikleja olnud.. Natuke oleks võinud ju leebem olla.. Usun, et kui mõni kesk-eesti kodanik seda loeb, saab kohe aru kellest jutt..

Ikka teame,kes muu kui Riisk.

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

OT :
Küll tallinnast aga olen minagi kuulnud vist sellest samast mehest :mrgreen: Oma lähisugulasele trahvi tehes oli teietanud ja teinud nägu , et elus esimest korda näeb :mrgreen:

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

piibek

Ehh, lootsin, et nimesid ei mainita ja avalikult laimama ei hakka :D Aga jah, jutt käib tõesti Temast.

Kasutaja avatar

piibek

Gornholio kirjutas:

OT :
Küll tallinnast aga olen minagi kuulnud vist sellest samast mehest :mrgreen: Oma lähisugulasele trahvi tehes oli teietanud ja teinud nägu , et elus esimest korda näeb :mrgreen:

Just!

Kutt võtab oma tööd vist üsna tõsiselt .. (w)

Aga neid jutte on veel.. kas need ka tõele kõik vastavad, ei tea.. seega ei hakka siin rohkem kisa kära tegema. Pärast käib siin ka mingi varikonto alt lugemas.. siis tuleb ja keerab mulle jälle :( :shock:

:D :D

Kasutaja avatar

piibek

Kasutaja avatar

zalben
Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F

Lugemata postitus Postitas zalben »

Just praegu lendas mingi hull mööda Via-Balticat Uulust kõvasti üle 200km/h, natuke hiljem lendas vilkur ka järgi.... Vend sõitis ikka hulljulge kiirusega eest ära. Ju varsti uudistest kuuleb.

scrag
Tsikkel: Dyna

Lugemata postitus Postitas scrag »

I.H.M.C.
Kasutaja avatar

Kri§to

terad eraldatakse sõkaldest??

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

zalben kirjutas:

Just praegu lendas mingi hull mööda Via-Balticat Uulust kõvasti üle 200km/h, natuke hiljem lendas vilkur ka järgi.... Vend sõitis ikka hulljulge kiirusega eest ära. Ju varsti uudistest kuuleb.

Kui kuivaks tõmbas ja minema sai siis infot vaevalt tuleb. Kiputakse demoma neid lugusid kui vahele jäädakse. Reaalselt toimub eest ära sõitmisi suht palju, aga nendest ei räägita. Nooremas põlves sai seda ka ise harrastatud, too aeg oli muidugi lihtne, Mosse või Uazikuga oli jawvat suht tüütu karpi sõita. Eest ära sai sõidetud tänu sellele, et lube polnud, 15 aastaselt ei saanudki olla, aga tutikas jawa oli ja sõita oli ka vaja. Hiljem kui vanus lubas tekkisid ka load tasku, aga randmes on siiani jõnks sees kui triibulisi näen.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

madjs kirjutas:

...aga randmes on siiani jõnks sees kui triibulisi näen.

:mrgreen: +1

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

mul küll jõksu pole. siis kui teepeale jäin siis tiirutasid tükkaega minu ümber ja aitasid mind isegi lisavalgusega öösel jnejne
ei mingit dokumendi kontrolli ega puhumist. nende mure oli üheselt selge, et ma ratta jälle käima saaksin ja oma teekonda jätkata.
kui ise nagu põhjust ei anna siis pole midagi vaja muretseda.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

madjs kirjutas:
zalben kirjutas:

Kui kuivaks tõmbas ja minema sai siis infot vaevalt tuleb

Saadi kätte. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=64525520

SERTÃO
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas villy »

Enamasti võiks ikka RR rattad jms teha oma sõidugrupid sest enamus "ässad" tahavadki kulgejaid endaga kaasa kihutama eesmärgil, et kui vilkurid ilmuvad, siis saavad rr mehed minema ja kulgejad kes üritasid sammu pidada, võetakse maha. Loomulikult on ka erandeid, kes tahavad oma sportrattaga 100km/h kulgeda aga meh..

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Bandit »

villy kirjutas:

Enamasti võiks ikka RR rattad jms teha oma sõidugrupid sest enamus "ässad" tahavadki kulgejaid endaga kaasa kihutama eesmärgil, et kui vilkurid ilmuvad, siis saavad rr mehed minema ja kulgejad kes üritasid sammu pidada, võetakse maha. Loomulikult on ka erandeid, kes tahavad oma sportrattaga 100km/h kulgeda aga meh..

täna pole 1 aprill

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Yerba »

jbob kirjutas:
villy kirjutas:

täna pole 1 aprill

Noo, ja mis siin ebaselget või imelikku tundus?

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”