Liikluskindlustus
Re: Liikluskindlustus
Katkestamise all pean silmas sellist varianti, et ülejäänud raha kantakse arvele tagasi. Kevadel teen jälle uuesti (ja juba uue koefiga). V-o oleks ka uus poliis automaatselt tulnud (ikkagi JAH-leping), aga tegemist oli erinevate tsiklitega.
Ergo boonusklass langeb, kui sõiduk on 350 päeva aastas kindlustatud. Ehk siis minu puhul mitte kunagi. Teine teooria, mida kuulnud olen, et boonusklass langeb, kui masin on olnud kindlustatud 350 päeva (või aasta?) sõltumata perioodist. Ehk siis minu puhul sisuliselt iga kahe aasta tagant. Kurat seda täpselt teab, kuna iga teenindaja räägib erinevat juttu ja mingit raudpoltkindlat konkreetset ühest vastust ma neilt ei saanudki. Sellised jutud siis veebruaris. Sõber uuris ka hiljem, aga ma ei tea, mis ta täpselt teada sai. Kuna mul oli Seesamis enivei pisut soodsam, ei viitsinud Ergoga maid jagada ja tegin seal. Neil peaks loodetavasti veel vana hea LKF-i süsteem kehtima (oli vist 180p aastas, et koeff kukuks).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.