õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Sain ka siis täna käe valgeks ühissõidus. Meeldivalt positiivne oli rataste rohkus mis kohale tuli.
Pean tunnistama, et üsna keeruline oli. Rivi tagaotsas juba sai peale esimesi foore 100+ km/h sõidetud, et püsida sabas - niipalju siis rahulikust sõidust. Grupp jagunes kiiresti kaheks. Kui kunagi järele jõudsime ning peale pausi jätkati, siis jäime Mighty-Bastardiga toppama ning seltskond oligi eest kadunud. Sel hetkel oli juba tõmblemine ära tüüdanud. Järgneva 10-15km-ga me järele ei jõudnud ning siis otsustasime keerata tagasi ning sõita omaette. Kas asi oli selles, et oli liiga palju meid ning lõõtsa tagaosas olime või siis sellepärast, et võtsime lõpus liiga rahulikult, kuid kahju oli teistest maha jääda. Ehk järgmine kord läheb paremini.
Antonio.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
ausalt siis mind ka häirib linnas +60. aga see on iga sõit peaaegu.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
ma jäin linnavahel parklast välja sõites vms teise grupi ette ja üritasin rahulikumalt küll järgi minna esimesele grupile aga kui (vist) mustamäe tee ristis esimese otsa kätte saime siis läksime vist nende tempos edasi. (Enne sõidu algust ma küsisin kelleltki, et mis tempo kokku sai lepitud aga ei osatud öelda...)
Aga pean vabandama selle ees, et keerasin maardu peale ära narva maanteelt. tegime siis väikese haagi sisse kuna kuulsin algul, et minnakse läbi maardu. aga no pärast leidsime esimese otsa kah ikkagi kenasti üles.. Üldiselt jah vabandust nende väikeste segaduste pärast (pärast tegime veits käppema otsa kaberneemest läbi kiiu ja maardu tallinna poole.. loodan et selle otsaga jäi see väike punt rahule)
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Eks seal täna oli jah segadust pisut enam, kui tarvis. Põhiprobleemiks ilmselt asjaolu, et mitte kõik ei saanud informeeritud, et kuhu ja kuidas.
Just in case , postitan siia ka et homme biker 24 ees kogunemine kell 10-12 ja väljasõit kell 12 pärnu poole mina igatahes olen kohal
jbob kirjutas:ausalt siis mind ka häirib linnas +60. aga see on iga sõit peaaegu.
Liikusin eespool ja kulgetud sai legaalsel kiirusel, probleemiks oli ilmselt pikk rivi- siiski alustas 15 ratast ning alguseks haabersti ring tõmbas vahe sisse, siis foorid
Tervitusi kawa mean streaki omanikule, kes eile õhtul- oma prouaga ilmselt- pirta teel cruisis. Silma jäi sest number oli naljakas OGGY
Lasin autoga jooma peale just
Hetk hiljem oli Ducati Diavel peeglis ja eest ka kadunud... Suht huvitav ratas seegi.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Nägin ka seda Ducatit eile. Päääris püss ratas peaks mainima
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
T:D kirjutas:Just in case , postitan siia ka et homme biker 24 ees kogunemine kell 10-12 ja väljasõit kell 12 pärnu poole mina igatahes olen kohal
Keegi osalejatest võiks saata mulle oma numbri, ehk õnnestub mul natuke hiljem liituda!
53225683
janar68 kirjutas:T:D kirjutas:Just in case , postitan siia ka et homme biker 24 ees kogunemine kell 10-12 ja väljasõit kell 12 pärnu poole mina igatahes olen kohal
Keegi osalejatest võiks saata mulle oma numbri, ehk õnnestub mul natuke hiljem liituda!
53225683
5096188 - Taavi
Täna ka keegi plaanib mingi suurema tiiru teha ?
Kui täna (pühapäeval) ilma on, tuleks vaataks ka mõne näo üle. Pole pealinnas ühtegi tuttavat tsiklivenda, võiks mõne tiiru teha äkki ?
Praegu tundub küll, et tuleb ilusm ilm, niiet võiks vist ratta garaažist välja ajada küll. Aga mis kell ja kus ?
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
Teeks 14.00, ei jõua kahjuks 13.00-ks kohaks võiks näiteks Rocca al Mare Statoil olla
Keegi enam sõitmas ei käigi ?
Pakun siis välja et võiks minna ja sõita kes liituks
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
T:D kirjutas:Keegi enam sõitmas ei käigi ?
Pakun siis välja et võiks minna ja sõitakes liituks
Täpsusta veidi millal sa sõita tahad ja kus kohas rahvast koguda soov on.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Blah. Kiivril tume visiir ees ja ei jõua vist 15mintsaga kruvitud ja parklasse ka....
T:D kirjutas:Keegi täna sõitma ? 16.00 järve statoil
plaani muutus 5 või 6 saan alles tulla. täpsustan