Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Sidesüsteemidest rattal
Saad ehk lingi anda, et millise tellisid. Prooviks ka ehk selle odava kraami ära [/quote]
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... OC:GB:1123
Oli üks neist,mis seal piltidel.Valisin sellise millel oli free shipping.Jõudis Hiinast kohale mingi 3-4 nädalaga ja maksis 6.99£[/quote]
Proovisin nö elus ära ja täitsa töötab.Kaks AAA patareid on kestnud nüüd juba mitu sõitu.Kuuldavus nagu neil kõigil oleneb kiivri müratasemest,aga kuni 60-70 on perfektne ja siis muidugi tuulemüra olenevalt kiivrist kas rohkem või vähem häirib.Minu kinnise kiivriga HJC oli täitsa ok kuni 100 ,naise lahtisega Held ja enda samasugusega oli normaalne vestlemine ikka kuni kiiruseni 70.Samas sõbra bluethoot mida prooviks võtsin ja mis maksab 399.-€ töötas samamoodi.Nii,et mina olen 8.70€ eest ostetud asjaga ikka kõvas võidus,see väike miinus on,et enne maha ronimist peab juhtme lahti tõmbama.Saab ka mingi seadme veel lisaks ühendada MP3 ,tel või hääljuhtimine,aga pole seda proovinud ja ei kavatse proovida ka.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.