Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Kats-Route 36 kirjutas:Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...
igavusest närin tähte, 71 lehekülje viimane postitus oli küll väheke sellise maiguga
Liisingu Daciad on varsti eesti kiirendusrekordite omanikud
kontakt nr. +372 52 58 244
indumen kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...igavusest närin tähte, 71 lehekülje viimane postitus oli küll väheke sellise maiguga
Nori meest, mitte mehe mütsi. Just ostsin endale Venemaal tutika Dacia. Kiirendus kuskil 45 s/70km/h ilma liisinguta muidugi
-
- Kontakt:
oikurja siis on tsikkel sul puhta rahuliku sõidu jaoks ainult ju tsiklipuudus ajab lihtsalt lollusi rääkima, vabandan ette ära
indumen kirjutas:oikurja siis on tsikkel sul puhta rahuliku sõidu jaoks ainult ju
tsiklipuudus ajab lihtsalt lollusi rääkima, vabandan ette ära
Ega jah. Üks piibujuhe on ainult peal. Muidu üllatusmoment liiga äkiline tsikliga sõitu alustades
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
indumen kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Kas ma ütlesin, et olen vihane ? Ütlesin, et käitun liikluses vihameelselt ? Kas ma sõimasin ratturit, kes vahele pressib ?
Ära tee üldistusi palun ...igavusest närin tähte, 71 lehekülje viimane postitus oli küll väheke sellise maiguga
Kusjuures ei olnud ma seda kirjutades, sabas seistes ega ole ka praegu vihane
Riskin omale järjekordse pahameele laine peale tõmmata, kui ütlen, et sooviksin pigem rattureid manitseda rahulikumalt liiklema.
Mats käib matsu järel, küll tsiklite, küll autodega. Noored inimesed jäävad järjest sandiks, paljud saavad surma. Ma ei viitsi hakata juutuubist otsima tsikliavariide videot, kus oli pildil sama situatsioon, millest siin juttu - ummikus läbisõitmine. Tsikkel kulges suht rahulikult autode vahel foori poole, kui rivis 1 auto otsustas järsku oma perset liigutada- Tsiklikutt lendas nagu pudrukuul meetreid üle tsiklija prantsatas maha. Ma ei taha teada, mis temast sai.
Te ei taha sugugi mõelda selle peale, mis juhtuda võib !? Ma ei ütle, et peab sõitma nagu rauk, linnas 30-ga ja mnt-l 80-ga ... Ennetage või vähemalt püüdke ohtusid ennetada. Ja katsuge õppida teiste vigadest ilma neid ise läbi tegemata.
Ja nüüd hakkab pihta pläägutamine - kle kanaema, käi jala vms ... Ei käi, edasi sõidan ja seisan foori sabas !
Igal juhul - Soovin, et Te kõik rõõmsalt ja tervelt koju tagasi jõuaksite, aga kui harrastate mõtlematut rutskakeeramist, siis palun hoidke minust eemale. Mina tahan veel oma jalgadega liikuda, elada ning mootorrattaga sõita !
-
- Kontakt:
nagu ka ennist mainisin siis suuremal kiirusel Ghostriderit mängida ridade vahel on omaette teema.
neid harivaid videosid võin panna siia ilma otsimatta isegi, eks need kes tahtlikult ja järjepidevalt hälvikut panevad väga siin foorumis tegelikult ei eksisteeri niivõinaa.
Tervet kojujõudmist minu poolt samuti kõigile aga teema on nüüdseks väga kursilt kõrvale sattunud. Mina lõpetan siinkohal!
Need autojühid kes vihaselt vahivad kuda ma ettetrügin peaksid hoopis õnnelikud olema ,ma arvan kats-raute et sa ei tahaks minutaga 10-20min seista ja nagu kala kuival meeletult õhku ahmida sest mulle meeldib jüst ummikutes rutskad närviliselt keerata ja lasta samamoodi nagu minueespool seisvad vanad dislotid ja sumbutist bensiinitilkuvad autod, pane mõnele või topsik alla milleks väärt kraami raisata
(NB.postitus oli mõeldud neile autojühtidele kellele ei meeldi ettetrügivad mootorattad ).
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
ssxs kirjutas:NB.postitus oli mõeldud neile autojühtidele kellele ei meeldi ettetrügivad mootorattad .
Siit foorumist sa selliseid vast ei leia
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kats-Route 36 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Vaadake, et teiega nii ei juhtuks
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Kui see Route 36 on indiaanidemaal, oled õieti aru saanud, kes oled.
Vänge haisu järgi peaks su ära tundma liikluses!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Klge, päike kõrgel taevas, minge sõitma Ma installin ise torusid, nii et mõnda aega veel tubane. Pesta tahaks õhtul, muidu mõõdaks juba ammu maanteemiile.
Järve äärde tsillima ka veel vara minna, kuigi Verevi järves nägin juba eile ujujaid.
-
Kui see Route 36 on indiaanidemaal, oled õieti aru saanud, kes oled.
Vänge haisu järgi peaks su ära tundma liikluses!
Hakkas kergem ?
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
Ükspäev põrutasin peaaegu busale tagant/küljepealt sisse aga sain õnneks kohe pidurit vajutatud. Busa vend arvas, et on tark hea hooga otse autodevahelt esimeseks lasta aga roheliseks läks enne kui minust mööda sai ja keeras ette pidurid peal, sest tahtis tagasipööret teha aga ma stardin autoga samamoodi nagu tsikliga, hälvikuks ma teda ei nimeta aga võiks ikka arvestada, et autod ka vahest liiguvad.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kats-Route 36 kirjutas:Ma ei viitsi hakata juutuubist otsima tsikliavariide videot, kus oli pildil sama situatsioon, millest siin juttu - ummikus läbisõitmine. Tsikkel kulges suht rahulikult autode vahel foori poole, kui rivis 1 auto otsustas järsku oma perset liigutada- Tsiklikutt lendas nagu pudrukuul meetreid üle tsiklija prantsatas maha.
Selliste olukordade vältimiseks aitab enne rodu vahelt läbi kulgemist korra piirajasse tõmmata
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kuulge indiaanlased,te kuskil mujal euroopas olete käinud,peale tartu ja tallinna? mine vaata näiteks pariisi liiklust,4 rida ühes suunas tiksuvad 20 km/h,mõlemalt poolt lähevad tsiklid/rollerid 50-60 km/h ja üles rahulikult, autojuhid teavad ja arvestavad,kõik on rõõmsad ja rahul
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Väike ring tehtud ja autojuhtide tolerantsus ka ühtlasi järgi proovitud.
Millegipärast mulle tundub, et naised on need kõige vihasemad.
Sõitsin täna tipptunnil (17.45) pika-pika autoderivi vahelt läbi, kohe kõige esimeseks. Minu taha jäi üks kollane väikeauto, pöörasin kogu kehaga juhi poole
ja otsisin silmsidet. Noor naine roolis vaatas klaasisitunud pilguga fooritulesid, suu kriipsuks tõmmatud.
Kui roheliseks läks, siis sain aru, miks ta minu pilgule ei vasatanud - ta oli vihane - põikas ümber minu ja kihutas esimesena üle ristmiku. Täisa hull bitch.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1200 GSA
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 2 korda
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Seda lugedes tuleb vägisi meelde üks vana lugu, kus vanakurat põrgus eestlasi kiitis: "Neid pole üldse valvata vaja! Nii nagu üks põrgukatlast välja hakkab ronima tirivad rahvuskaaslased ta kohe ise tagasi..."
macintosh kirjutas:Kui roheliseks läks, siis sain aru, miks ta minu pilgule ei vasatanud - ta oli vihane - põikas ümber minu ja kihutas esimesena üle ristmiku. Täisa hull bitch.
t***, siukese käitumise peale oleks mu noku küll ennast kõhuõõnde tõmmanud ja normaaloleku taastamsieks peaks ise täiega pähe andma ja tibile kohe järgmise 100 meetri peal pähe tegema.
Õnneks stardin ma esimesena.
macintosh kirjutas:Minu taha jäi üks kollane väikeauto, pöörasin kogu kehaga juhi poole ja otsisin silmsidet. Noor naine roolis vaatas klaasisitunud pilguga fooritulesid, suu kriipsuks tõmmatud.
Kui roheliseks läks, siis sain aru, miks ta minu pilgule ei vasatanud - ta oli vihane - põikas ümber minu ja kihutas esimesena üle ristmiku. Täisa hull bitch.
Siin ka hea põhjus, miks ei taha Eesti liikluses eriti ette trügida.
On vahe, kas oodata 3-4 auto taga Kükametsa külaristmiku ainukese foori taga, kus paar tümpsuvat 89a bemmi lahtiste akendega seisavad; või ntx kusagil Belgias-Hollandis 4-5 realisel kiirteel ummikus, kus teel on liiklusmärk, et 10 km eespool tunnelis on avarii ja ainult üks sõidurida avatud. Ning sul on see juba kolmas kord 24 h jooksul minimaalselt 2 tundi oodata ja kiruda, et MIKS mul ei ole tsiklit. No seal ei ole tõesti näinud kedagi õelutsemas tsiklite suhtes. Eestis aga küll, ja oma särk on ikka kõige lähem...
Tasub ikka jälgida, kelle ette trügida. Mõni pudeliõhjadega papi lihtalt ei näe sind siis ka kui neoonroosades dressides elektrisinise tsikliga põiki tema auto ette pargiksid.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Moosikas, 100% sinu loogikaga nõus. Siin, kus kõik on üks paras küla, "Talkülaga" eesotsas, võiks olla igasugune suhtumine/suhtlemine hoolivam/mõistvam ja mitte niivõrd ainult enese naudingu saavutamisele suunatud. Just sellepärast tunnen ka mina ennast (näiteks Saksamaal) palju kodusemalt, kui oma kodumaal. Vastik vastik vastik...
Just-just, ei ela ise ega lase ka teistel elada (tõlge: kuna ei saa ise kiiremini edasi, siis on halb, kui ka teised saavad). Samast loogikast lähtudes on mul suureks mureks, et kodus on netiühenduse kiirus väga vaevaline. Ning ma teen ettepaneku kõigil netioperaatoritel piirata võrgukiirus alla 256kbit/s peale. Igasugused 10MB ja 100MB ühendused on minu suhtes täiesti ebaviisakad ja inimesed, kes neid kiirusi kasutavad, on täielikud netiliiklushälvikud.
Paljude poolest võid seal autode vahel istuda ja oodata - olla autojuhtidega solidaarne ning pikendada autoderivi juhtide suureks rõõmuks, aga ma ei leia, et liikluses vaba koha leidmine ja kasutamine kiiremaks edasisaamiseks kuidagi ebaviisakas oleks.
Kats-Route 36 kirjutas:
No kui sa tõesti nii jobu oled, et sellise hooga autoridade vahel lased nagu seal videos, siis palju õnne. Kuna aga tegelikkuses vist nii kiiresti ei sõideta autoridade vahel, vähemalt eestis mitte, kus pole kiirteid ja nendel ka ummikud, siis mis siin üldse ohkida on ma ei saa aru. Kui ei lasta vahele ei lasta. Ootad oma korra ära ja lähed siis. On minulgi auto vahet kõnniteega kitsamaks sõidetud kui nähtud ratast tahavaatepeeglist lähenemas. no ja siis ma ei tule foorumisse uluma et küll on tillid autojuhid. Ka ei hakka ma poes tseeni tegema kui kedagi enne mind teenindadakse olgugi ma olin seisnud seal kauem juu ei näinud müüa mind või "vahele trügija". küll tuleb ka minu kord, see üks kaks minutit ei ole mulle eluliselt tähtsad.
Leidub liikluses ka mõistlike juhte kes lasevad vahele ja ei pargi tipptunnil riste kinni jne. Rahu ainult rahu küll meie liikluskultuur ka paraneb. Kõik hakkab pihta koolist ja lapsetoast. Kui autokoolis ei õpetata elementaarset viisakust, siis jääb vaid tugineda lastetoale ja kodusele kasvatusele ja kui see on ka puudulik , siis ongi liiklus jobusid täis.
Seega üleskutse autoloolidele kui mõni juhtub seda teemat siin foorumis lugema. Rääkige õpilastele, et see kui nad näiteks tipptunni ajal risti kinni sõidavad, ei vii neid kiiremini punktist A punkti B vaid saavad lihtsalt 2 meetrit foorile lähemal rohelist tuld oodata aga takistavad sellega kõrvalt tänvast pööret ootavaid autojuhte. Õpetage uutele liiklejatele viisakust ja veidi loogilist mõtlemist, siis paraneb ka liikluspilt.
PS! Pole see tsikkel mingi imeriist, mis automaatselt annab õiguse vahele trügida. Kui on võimalus ja lastakse, siis kasutage seda ja sõitke mõistlikul kiirusel. Kui ei lasta, siis oodake oma korda ja ärge ohkige.
-
- Tsikkel: Freewind
macintosh kirjutas:Väike ring tehtud ja autojuhtide tolerantsus ka ühtlasi järgi proovitud.
Millegipärast mulle tundub, et naised on need kõige vihasemad.Sõitsin täna tipptunnil (17.45) pika-pika autoderivi vahelt läbi, kohe kõige esimeseks. Minu taha jäi üks kollane väikeauto, pöörasin kogu kehaga juhi poole
ja otsisin silmsidet. Noor naine roolis vaatas klaasisitunud pilguga fooritulesid, suu kriipsuks tõmmatud.
Kuis neljarattaline sust mööda kiirendada suutis? Ma pole veel kohanud igapäeva-sõiduautot, mis foori all minu võrrist äkilisemalt paigalt liiguks. Üleüldse - üks ridade vahelt etteliikumise põhialuseid on ju see, et kui sa kord sinna ette jõudnud oled, siis ei jää sa seal neile jalgu, kellest möödusid.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Nii see elu paraku on. Kui sa ise ennast ei austa, siis see mõjutab ka ümbritsevate suhtumist sinusse. Minu rattaga on liiklusesse harva asja. Kui autoga foorisabas seistes minust tsikkel viisakalt möödub, tunnen ma, kuidas tuju tõuseb! Ma leian end mõtlemas positiivsetele asjadele elus. Ma ju tean, et kui ta sabas passiks, läheks saba selle võrra pikemaks. Möödudes ta sisuliselt tõstab ristmiku läbilaskevõimet (üldjuhul). Mis mul saab selle vastu olla?
Kats-Route 36 kirjutas:Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Mootorratturil ongi liikluses autost rohkem võimalusi! Aga on ka oluliselt rohkem ohtusid, nagu sa isegi möönad. Asi on seega tasakaalus ju?! Kui sa ise otsustad, et sa ei soovi kasutada mootorratturite eeliseid, siis see on sinu valik. Kui sa suu kriipsuks ja käed rusikasse pigistad nähes, et teine mootorrattur arvab teisiti ... sinu valik. Aga kui JALGrattur sinust foori all möödub, talle eraldatud meetrisel ribal, oled samamoodi kuri või? See oli retoorika
.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
bitter kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Nii see elu paraku on. Kui sa ise ennast ei austa, siis see mõjutab ka ümbritsevate suhtumist sinusse. Minu rattaga on liiklusesse harva asja. Kui autoga foorisabas seistes minust tsikkel viisakalt möödub, tunnen ma, kuidas tuju tõuseb! Ma leian end mõtlemas positiivsetele asjadele elus. Ma ju tean, et kui ta sabas passiks, läheks saba selle võrra pikemaks. Möödudes ta sisuliselt tõstab ristmiku läbilaskevõimet (üldjuhul). Mis mul saab selle vastu olla?
Kats-Route 36 kirjutas:Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Mootorratturil ongi liikluses autost rohkem võimalusi! Aga on ka oluliselt rohkem ohtusid, nagu sa isegi möönad. Asi on seega tasakaalus ju?! Kui sa ise otsustad, et sa ei soovi kasutada mootorratturite eeliseid, siis see on sinu valik. Kui sa suu kriipsuks ja käed rusikasse pigistad nähes, et teine mootorrattur arvab teisiti ... sinu valik. Aga kui JALGrattur sinust foori all möödub, talle eraldatud meetrisel ribal, oled samamoodi kuri või?
See oli retoorika
.
Kats-Route 36 olla tsikli mees on valik ja kasutada selle eeliseid on samuti valik.
Miks mitte sõita ummikus ridade vahelt ettepoole, kui mul on see võimalus.
Isegi Politsei onud on selles suhtes arusaajad ja ei hakka tühjast tähjast riidu kitkuma.
Ja inimesele, kes vihastab kui tsikkel temast ummikus möödasõidab, siis ehk oleks aeg minna tsiklilube tegema ja kasutada selle eeliseid.
Tsiklitel lisaks on üks suur "legaalne" eelis ka autode ees -tasuta parkimine.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
õemehe õemees kirjutas:Kuis neljarattaline sust mööda kiirendada suutis? Ma pole veel kohanud igapäeva-sõiduautot, mis foori all minu võrrist äkilisemalt paigalt liiguks. Üleüldse - üks ridade vahelt etteliikumise põhialuseid on ju see, et kui sa kord sinna ette jõudnud oled, siis ei jää sa seal neile jalgu, kellest möödusid.
Minu jaoks oli fooris ikka veel punane kui tema paigalt sööstis. Mul pole kombeks punasega ristmikule kimada ja oma õigusi demonstreerida. Hea soovitus oleks: vähem viha, rohkem mõistmist - "mina-kultuur" on lihtsalt üle mõistuse kasvanud.
-
Oehh ...
Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ? - kuskohast te loete välja, et ma vihane või pahane olen seda mõeldes ?? Minu jaoks on see naljakas väljend Praegu loeb enamus vastanuist välja sellest küsimusest variandi 2 - "Õlut ei ole " ...
Ma kirjutasin, et ma ei poolda seda läbisõitmist, mis ei tähenda seda, et ma vihane oleks või kade või kuri või misiganes.
Ei poolda ohutuse mõttes. V.olla olen ma liiga ettevaatlik, v.olla on mu alalhoiuinstinkt suurem, kui peaks/võiks, ma ei tea ...
Teie sõitke, kui soovite ja loomulikult ei hakka ma autoroolis olles teile ette keerama, näppu vibutama või fakitama. Võimaluse korral teen ruumigi.
Kes ei ole veel aru saanud - ma ise sõidan ka tsikliga, tänaseks neljandat aastat. Hinges olen ma ratturite poolt olnud juba üle kümne aasta vähemalt. Varem lihtsalt polnud finantsvõimalusi teemat reaalselt arendada.
Tuleb hakata vist rohkesti Smailisid kasutama, et puu punaseks saaks ja kõigile mõistetav oleks ...
Nael kummi !
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kats-Route 36 kirjutas:Oehh ...
![]()
Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ? - kuskohast te loete välja, et ma vihane või pahane olen seda mõeldes ?? Minu jaoks on see naljakas väljendPraegu loeb enamus vastanuist välja sellest küsimusest variandi 2 - "Õlut ei ole " ...
Ma kirjutasin, et ma ei poolda seda läbisõitmist, mis ei tähenda seda, et ma vihane oleks või kade või kuri või misiganes.
Ei poolda ohutuse mõttes. V.olla olen ma liiga ettevaatlik, v.olla on mu alalhoiuinstinkt suurem, kui peaks/võiks, ma ei tea ...
Teie sõitke, kui soovite ja loomulikult ei hakka ma autoroolis olles teile ette keerama, näppu vibutama või fakitama. Võimaluse korral teen ruumigi.
Kes ei ole veel aru saanud - ma ise sõidan ka tsikliga, tänaseks neljandat aastat. Hinges olen ma ratturite poolt olnud juba üle kümne aasta vähemalt. Varem lihtsalt polnud finantsvõimalusi teemat reaalselt arendada.Tuleb hakata vist rohkesti Smailisid kasutama, et puu punaseks saaks ja kõigile mõistetav oleks ...
Nael kummi !
Kle nääksu edasi kodus oma mehe peale. Selliseid maailmaparandajaid-kõiketeadjaid nähtud ennegi. Kõige ja kõigiga alati pistmist ja arvustamist! No ela oma elu ja ära kaaguta kõikide teiste tegemiste peale! Kui tõesti ei mahu hinge, et keegi mööda sõidab või vastu tuleb, kõnni seal Jõgeval metsatukas jala!
Umbes tund tagasi tekitasid Märja kandis 90 alas kaks bike meest tuimalt kolmanda rea. "Edu" motomeeste maine üleval hoidmisel.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Teate, sõitjaid on tunduvalt rohkem, kui siin foorumis lugejaid. Siin öeldud arvustused ei jõua nagunii nendeni, kelle pihta on need mõeldud, nii et see teema pole väga verbaalset kaklust väärt. Sellised pisiasjad, nagu ette nihkumine foori järjekorras, või ummikus, kolmanda rea tekitamine piisavalt laia tee puhul pole küll eriline hälviklikkus. Neid asju ei anna võrrelda kuigi õuealal tagarattal sõiduga, või siis kroomil torude tühjaks köhatamisega lapsevankri kõrval.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.