Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik- Mootorratturid
bitter kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Nii see elu paraku on. Kui sa ise ennast ei austa, siis see mõjutab ka ümbritsevate suhtumist sinusse. Minu rattaga on liiklusesse harva asja. Kui autoga foorisabas seistes minust tsikkel viisakalt möödub, tunnen ma, kuidas tuju tõuseb! Ma leian end mõtlemas positiivsetele asjadele elus. Ma ju tean, et kui ta sabas passiks, läheks saba selle võrra pikemaks. Möödudes ta sisuliselt tõstab ristmiku läbilaskevõimet (üldjuhul). Mis mul saab selle vastu olla?
Kats-Route 36 kirjutas:Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Mootorratturil ongi liikluses autost rohkem võimalusi! Aga on ka oluliselt rohkem ohtusid, nagu sa isegi möönad. Asi on seega tasakaalus ju?! Kui sa ise otsustad, et sa ei soovi kasutada mootorratturite eeliseid, siis see on sinu valik. Kui sa suu kriipsuks ja käed rusikasse pigistad nähes, et teine mootorrattur arvab teisiti ... sinu valik. Aga kui JALGrattur sinust foori all möödub, talle eraldatud meetrisel ribal, oled samamoodi kuri või?
See oli retoorika
.
Kats-Route 36 olla tsikli mees on valik ja kasutada selle eeliseid on samuti valik.
Miks mitte sõita ummikus ridade vahelt ettepoole, kui mul on see võimalus.
Isegi Politsei onud on selles suhtes arusaajad ja ei hakka tühjast tähjast riidu kitkuma.
Ja inimesele, kes vihastab kui tsikkel temast ummikus möödasõidab, siis ehk oleks aeg minna tsiklilube tegema ja kasutada selle eeliseid.
Tsiklitel lisaks on üks suur "legaalne" eelis ka autode ees -tasuta parkimine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.