Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Kats-Route 36 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Vaadake, et teiega nii ei juhtuks
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
Just-just, ei ela ise ega lase ka teistel elada (tõlge: kuna ei saa ise kiiremini edasi, siis on halb, kui ka teised saavad). Samast loogikast lähtudes on mul suureks mureks, et kodus on netiühenduse kiirus väga vaevaline. Ning ma teen ettepaneku kõigil netioperaatoritel piirata võrgukiirus alla 256kbit/s peale. Igasugused 10MB ja 100MB ühendused on minu suhtes täiesti ebaviisakad ja inimesed, kes neid kiirusi kasutavad, on täielikud netiliiklushälvikud.
Paljude poolest võid seal autode vahel istuda ja oodata - olla autojuhtidega solidaarne ning pikendada autoderivi juhtide suureks rõõmuks, aga ma ei leia, et liikluses vaba koha leidmine ja kasutamine kiiremaks edasisaamiseks kuidagi ebaviisakas oleks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.