Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Kats-Route 36 kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=G_w41NJW ... e=youtu.be
Vaadake, et teiega nii ei juhtuks
Mina ei poolda ettesõitmisi. Olgugi, et tsiklid mahuvad kenasti autode vahelt läbi, aga see lihtsalt ei ole viisakas.
Tsiklijuhina, austusest autojuhtide vastu, ootan sabas, mil "järjekord" minuni jõuab.
Autojuhina tekib foorisabas möödasõitvat tsiklit nähes küsimus: Kas ma olen sinu arust mõni indiaanihõimu kusetulp ve ?
Ei imesta, et mootorrattureid liikluses ei sallita, kui käitutakse viisil, nagu oleks neil suuremad õigused, kui autoomanikel.
jõgeval väga sellest ummikus istumisest vist ei hooliks ise ka, ei saa endiselt aru millest selline kadedus ja mis siis sellest hullemaks muutub kui keegi sõidab vastavalt võimalikus tempos, tsikliga siis linnatingimustes kergelt kiiremini kui autoga, kui mul tsiklit ei olnud veel, siis oli suht suva et "trügiti", omasin tsiklit olin olin samuti viisakas autojuhtide vastu, tsikkel müüdud nüüdseks kuid teen võimalusel veel rohkem ruumi et tsiklistid saaks ikka rahus edasi liikuda. Omaette teema on kui 50ga või enam seal ridade vahel Ghostriderit mängitakse.
see nii vana ja ammendunud teema tegelikult et oksele ajab, moraalijüngreid on igas valdkonnas siin ilmas. Nisamuti kui on hälvikust mootorrattureid on ka autojuhte ja ilmselt ka laevakapteneid, rohkem sallivust ja kui olukord võimaldab siis võiks lihtsalt suunata inimest mõistlikkusele
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.