YZF 750 R ei tööta ilusti.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: YZF 750 R ei tööta ilusti.

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Antu14 kirjutas:

Mul olid karpad ratta pealt maas umbes 2 kuud. Kas selle ajaga võib see nõelade pidamine pekki minna? Krt see karpamajandus tundub nii keeruline, et kui ma selle pulkadeks tõmban, siis see ratas kokku enam ei lähe. :D Kuidas seda pidamist muidu kontrollida saaks teoorias? Mis juhtub, kui sõidan väljalaske nukk 1 hambavõrra (hilisem?!) valesti?

Midagi otseselt pekki ei olegi ehk läinud, lihtsalt ujukinõelad ei sulgu mingil põhjusel. Kae sisse manuali abiga, mingit raketiteadust seal ei ole. Karburaatrori manuali leiad tsikli manualist või siis vastavalt karpa margile kuskilt netist.

Kui sul nukk valesti oli ja midagi ei juhtunud, siis oled õnnelik inimene, sest vale ajastusega klapid ja kolvid kohtuvad teatul hetkel ja tulemuseks on kapremont mootoril.
Nukvõlli ketti paika pannes tuleb pärast keti peale panekut veenduma, et märgid on kõik kohakuti. Kindlasti veenduda, et kett oleks pingul! Siis tuleb mootorit väntvõlli otsast ringi ajada, veendumaks, et mingit takistust ei ole. Mingi n arvu ringide pärast tuleb märgid jälle üle kontrollida ja seda niikaua teha kuni oled 100% kindel, et märgid on õieti paigas.

Uisa-päisa tegutsedes võib starteriga mootorit ringi ajades klapid mõnuga kolbidele pähe lasta ja siis on oioi kui paha tuju.

Edu tegutsemisel! 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”