Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Erci kirjutas:Mis punkt liiklusseaduses sätestab seda, et kui sa lubatud maksimumkiirusega ei sõida, siis pead teised liiklejad mööda laskma? (vb jäi mul see kahesilmavahele). Ja mis takistab neid taga sõitjad tavamoel möödasõitu sooritamast?
Olgem ausad, kui seda seadus isegi ei reguleeri, siis elementaarne viisakus ütleb selllisel puhul, et kui minu taga on inimesi, kes soovivad mööda, siis ma pean kõrvale tõmbama. Ja viisakuse nõue muide, on seadusega sätestatud: § 16. Liikleja kohustused. (1) Liikleja peab olema viisakas ja arvestama teiste liiklejatega ning oma käitumises hoiduma kõigest, mis võib takistada liiklust, ohustada või kahjustada inimesi, vara või keskkonda.
No mida sa hing veel tahad? Et keegi seletaks täiskavanud inimesele, et kohtumisel öeldakse "tere" ja lahkumisel "head aega" ning aitajale "aitäh" ning alati arvestatakse ka teistega? Et ilm ei toimigi põhimõttel "mina ja minu vajadused"?
kes oli see paha paha poiss!!!
http://www.reporter.ee/2012/04/15/kihut ... e-peavalu/
icc69 kirjutas:kes oli see paha paha poiss!!!
http://www.reporter.ee/2012/04/15/kihut ... e-peavalu/
hmmm...uue kasutaja esimene postitus...oled korrakaitsja sealt videost?
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
tseikop kirjutas:icc69 kirjutas:kes oli see paha paha poiss!!!
http://www.reporter.ee/2012/04/15/kihut ... e-peavalu/hmmm...uue kasutaja esimene postitus...oled korrakaitsja sealt videost?
Äkki hoopis peavalu
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
no ja isegi kui ma näiteks ütlen et mina olin, mis siis, mida see teadmine andma peaks
Võib ka vastupidi: Politsei valmistab kihutavatele tsiklijuhtidele peavalu!
Vaatenurga küsimus pigem.
Veel üks LINK
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Politsei hakkab sellepärast peatumismärguannet eiranud juhti taga ajama, et selle rikkumise eest on ette nähtud suur trahv, mis vajab sisse kasseerimist
reimps kirjutas:Numbripöörajaid valmistab siit keegi?
Uksehingesi ja tamiili ei ole?
mart211 kirjutas:reimps kirjutas:Numbripöörajaid valmistab siit keegi?
Uksehingesi ja tamiili ei ole?
mäkuteip või vildikas on kergemad lahendused
Milleks siis üldse number kui on plaanis eest ära sõita ?
Olles ise näinud kuidas politsei eest ära aetakse siis see tuntud foorumitegelane kyll numbrit ei kasutanud.
Aga ma räägin puhtteoreetiliselt, et eestärasõitmine ei ole mõnikord planeeritud tegevus. ma arvan vähemalt. Olen ses suhtes võhik.
-
reimps kirjutas:Aga ma räägin puhtteoreetiliselt, et eestärasõitmine ei ole mõnikord planeeritud tegevus. ma arvan vähemalt. Olen ses suhtes võhik.
Joonista markeriga number nati teiseks(kui su numbril on selline võimalus) x) ja võid ju nitrolahust ka kaasas kanda kui eest ära saad x) Ega nad numbreid niisama eriti sisse ei toksi ja põhjuseta ka kinni ei ürita pidada.
Stonekurg kirjutas:reimps kirjutas:Aga ma räägin puhtteoreetiliselt, et eestärasõitmine ei ole mõnikord planeeritud tegevus. ma arvan vähemalt. Olen ses suhtes võhik.
Joonista markeriga number nati teiseks(kui su numbril on selline võimalus) x) ja võid ju nitrolahust ka kaasas kanda kui eest ära saad x) Ega nad numbreid niisama eriti sisse ei toksi ja põhjuseta ka kinni ei ürita pidada.
seda ma silmas pidasingi
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
või tõmba õlise näpuga number/täht natuke teiseks,kui muidu kontroll on,saad öelda,et lihtsalt sitane,sry pole märganud
Jäin hetkeks mõttesse et kas ainult ratta numbri nägemisest piisab ratta omanikule trahvi tegemiseks kui too juhtub peatumismärguannet eirama? Kusagilt nagu oleks kõrvu jäänud et ratta/auto omanikul peab olema ülevaade kes, kus ja millal tema sõidukit kasutab aga kas see ka tõele vastab? Imelihtne oleks ju pärast õlgu kehitada et "ma ei tea kes mu rattaga teil Häädemeestes 172 km/h nina eest läbi vuhises ja peatumismärguannet eiras"... Ehk teab keegi asjast lähemalt rääkida?
-
Pan kirjutas:Jäin hetkeks mõttesse et kas ainult ratta numbri nägemisest piisab ratta omanikule trahvi tegemiseks kui too juhtub peatumismärguannet eirama? Kusagilt nagu oleks kõrvu jäänud et ratta/auto omanikul peab olema ülevaade kes, kus ja millal tema sõidukit kasutab aga kas see ka tõele vastab? Imelihtne oleks ju pärast õlgu kehitada et "ma ei tea kes mu rattaga teil Häädemeestes 172 km/h nina eest läbi vuhises ja peatumismärguannet eiras"... Ehk teab keegi asjast lähemalt rääkida?
Selle taga kaamerate panemine seisiski ju...aga mendil on vaja muidugi mingit tõendit ka, ei ole kursis kas paarimehe kinnitusest piisab tõendiks.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Tsikkel on müügis ja üks mees käis sellega just proovisõidul. Kasutas minu kombet ja kiivrit. Volituse võttis kaasa, nime ja nägu ei mäleta. .
Selle peale võib muidugi su kalli ratta uurimismenetluste tegemiseks mitmeks kuuks kuskile politsei hoovi ära vedada... Noh kui asitõend ja uurimisobjekt kuni menetlus toimub jne.
-
davidsoniharald kirjutas:Tsikkel on müügis ja üks mees käis sellega just proovisõidul. Kasutas minu kombet ja kiivrit. Volituse võttis kaasa, nime ja nägu ei mäleta.
.
Selle peale võib muidugi su kalli ratta uurimismenetluste tegemiseks mitmeks kuuks kuskile politsei hoovi ära vedada... Noh kui asitõend ja uurimisobjekt kuni menetlus toimub jne.
Volitust ei pea enam olema, piisab ainult sõiduki registreerimistunnistusest kui pole masina omanik. Ainult varguse süüdistus ja kindlaks tegemine päästab vist omaniku kui isik kellele masina antsid ise üles ei tunnista.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
§ 72. Sõidukiomaniku ja vastutava kasutaja kohustus
(2) Kui mootorsõiduki omanik annab mootorsõiduki kasutada teisele isikule, peab ta mootorsõiduki kasutamise ajal ja teise isiku poolt mootorsõiduki kasutamise lõppemisest arvates kuue kuu jooksul säilitama ning liiklusjärelevalve teostaja või kohtu nõudmisel esitama järgmised andmed:
1) mootorsõidukit kasutanud isiku ees- ja perekonnanimi;
2) mootorsõidukit kasutanud isiku aadress;
3) mootorsõidukit kasutanud isiku sünniaeg või isikukood;
4) mootorsõidukit kasutanud isiku juhiloa number.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Stonekurg kirjutas:..... Ega nad numbreid niisama eriti sisse ei toksi ja põhjuseta ka kinni ei ürita pidada.
Aga toksivad küll!
Kui on lihtne liikuv patrull, siis paarimees(mitte juht) istub klaver süles ja toksib huvipakkuvad sisse.
Maakohtades on lihtsam, liiklust vähem. Linnas aitab "kuues meel" ja seda kogemustega (oma tööd südamega võtval) politseinikul jagub....
Igaühe enda valik
-
yeekim kirjutas:Stonekurg kirjutas:..... Ega nad numbreid niisama eriti sisse ei toksi ja põhjuseta ka kinni ei ürita pidada.
Aga toksivad küll!
Kui on lihtne liikuv patrull, siis paarimees(mitte juht) istub klaver süles ja toksib huvipakkuvad sisse.
Maakohtades on lihtsam, liiklust vähem. Linnas aitab "kuues meel" ja seda kogemustega (oma tööd südamega võtval) politseinikul jagub....Igaühe enda valik
No kui number mäkerdatud siis punane on start ju, selleks seda teedki ju
No, kes nüüd just lasi täie lauluga politsei eest ära mööda Rannamõisa teed otse Tabasalu poole, ment küttis päris korralikult järgi. Tsikkel mingi naked oli ja kahekesi olid ratta peal, hääled kostsid veel päris kaugele. Ei tea, kas sai siis eest ära kah?
krt no ma ei tea, seljakotiga ja võmmi eest ära.... saan aru et ise paned mäsasse ennast, aga võimalusel keegi veel kaasa võtta....
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
No kui kätte ei saanud , siis telkus seda ju ei kajastata
-
- Tsikkel: Dyna
huvitav kas sama rattur: http://www.liiklus.ee/ee-catalog-viewObject-5-5561-0-0
scrag kirjutas:huvitav kas sama rattur: http://www.liiklus.ee/ee-catalog-viewObject-5-5561-0-0
Tundub, et jutt on sellest samast tagaajamisest küll ja järelikult sai ikka eest minema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.