Aita valida enduurot metsasõiduks
Re: Aita valida enduurot metsasõiduks
asi on jõudnud sellisesse faasi juba kus ma hakkan tekstist välja lugema seda mida ma tahan lugeda:)
hetkemoraal on selline, et kas ma muudan oma nõudmisi sellele tsiklile (veidi rohkem teel kulgemist ja igast karmide hüpete, järskude tõusude, “risu-räsu” ja “mülgaste” eliminineerimine) ning mahutan sinna alla xt660r, drz400(sm) ja analoogsed masinad või
jään oma esialgse võsavillemi plaani juurde ning keskendun masinatele nagu gg450fse, te610, 450exc jne
ideaalne oleks kaks pilli (üks kruusa-maantee masin ja üks võsapill), aga seda hetkel ei juhtu.
Hea asi, mida valikul kasutada on nagu öeldud loomulikult raha: mulle väga meeldivad mõned väljamaa (kindlasti on ka eestis kasutusel analoogne asi) portaalid, kus jagatakse varustus muude kriteeriumite kõrval siis vastavalt investeeringu suuruse järgi: madal-keskmine-kõrge. Et kui mul on ainult 2000eur siis ma ei saa vaadata 4000eur rattaid ja punkt. Loomulikult võib alati raha juurde tekkida, aga see on juba iseasi.
Ja see on ka tõsi, et midagi peaks ära proovima, see juba iseenesest võib välistada mõned variandid, mis siin ekraani peal tunduvad vastuvõetavad. ja ma veidi isegi hakkan oma esialgsest plaanist, ainult võsapill osta, kahtlema. veidi piiratud (maantee osas just-mis küll polnud esialgne kriteerium kuid nüüd hakkab esile kerkima) ja kulukas oleks selline masin. ühel hetkel vaatasin ka eelpool mainitud drz400sm'i, mis siis maastikukummiga kärab ka enam-vähem metsateel sõita ning maantee peale saab ka keerata rahulikult ja pikalt. nagu ma ütlesin, ideaalne oleks kaks masinat, kui aga läheb valikuks kas ideaalne võsamasin või veidi kõike tegev masin siis kalduksin viimase poole.
kas kellelgi on kogemusi selle drz400(sm) rattaga? mis olukordadesse ta sobilik on. sm on supermoto, aga kui maastikukumm just sellele sm variandile alla panna kas siis käib ka kruusateedel ja normaalsetel metsateedel? - jutt ei käi siis enam hüpetest ja mudamülgastest selle valiku puhul. ja üle 2000euri on ka ta, saadanas.
Endiselt aitüma vestluse arendajatele!
ps keegi ei ole maininud yamaha wr450f masinat - mille jaoks see ideaalne on, eriti kallis ta pole, see vist juba ütleb midagi:)?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.