dokumendid kadund → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

mrrandy
Tsikkel: Yamaha FZ6

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas mrrandy »

Esitan ka siis siia igaksjuhuks selle rumala küsimuse, mida juba nii mõneltki küsinud olen, nimelt on mul yamaha keskusest ostetud ratas mis hetkel liisingus ja probleem on siis järgmine, puudub ülevaatus :P kuna kaotasin dokumendid ei taha nagu keegi mind vastu võtta. Aga kogu süsteem käib ju elektrooniliselt ning rohelisele paberile kantakse ju ainult tempel allkirjaga või midagi säärast. Kas kellelgi on ehk kuskil ülevaatuses mõni tuttav, et ma saaks ka ilma dokkideta ära selle teha. (motikas korras, dokumendid korras, maksan igakuiselt liisingut, lihtsalt 120€ uute dokumentide eest oleks liiast) Liisingust öeldi kaotamise eest 60€ + uued dokumendid, aga ma ootan hetkel raha, et motikas välja osta ning siis enda nimele saada (jääks see dokumentide topeltvormistamine ära) Teine võimalus teha politseisse avaldus, et varastati ära, kuna ei ole isegi kindel kas varastati või kaotasin, siis hetkel otsin sellist lihtsamat lahendust, kuid kui see avaldus peaks jääma ka viimaseks võimaluseks, haaran ma sellest sarvest. Ehk leidub keegi kes saab aidata? :bsmile: Kui saab..

kui vajad midagi 3D's, CAD's või CNC's, siis tead kelle poole pöörduda

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”