Suzuki Gsx (1990)

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
martin161
Tsikkel: Suzuki Gsx

Suzuki Gsx (1990)

Lugemata postitus Postitas martin161 »

Tere
Selline jama, et mul bike Suzuki 750. Sai vahetada kõik 4 küünlat siis läks korralikult tööle aga sai teisel päeval uuesti proovida ning enam käima ei lähe ainult paugub. Kas võib süüte viga?

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 47 korda

Re: Suzuki Gsx (1990)

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Ilmselt küünlad märjad.

...

Teema algataja
martin161

Aga millset võib küünlad märiaks minna?

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

kas enne küünalde vahetust toimis?
kui toimis siis oled mingid valed küülnad pannud ja viga võib selles olla

Teema algataja
martin161

Tere
Valed küünlad ei saanud panna kuna ostsin orginaalid.

suusk
Tsikkel: suzuki 1246

Lugemata postitus Postitas suusk »

Kõtust tuleb liiga palju peale! Kunas viga ilmnes? Kuidas sa käivitad? Kui külmkäivitus klapp on peal siis ära gaasi näpi!. Vanal suzukil on vaakum kraan kui see ei pea ja ujukinõelad läbi on siis ilmselt jookseb mootor seistes täis.Kas küünlaid vahetasid sellep ,et ta tegi enne ka nii?

Teema algataja
martin161

Tere
Jah selle pärast vahetasinki küünlad ära ning siis läks tööle ilusti järgmine päev läks ka, aga ülejärgmine päev enam, ei läinud.

tarts321

Lugemata postitus Postitas tarts321 »

võta karpad lahti ujuki nõela pesade ümber on ühed tillukesed rõngas tihendid vaheta ära ja vaata mis juhtub. minu rattal igatahes mõjus. tihendid saad baltflex ist ei maksa mitte sittagi.

Teema algataja
martin161

Kas ei või olla, et süüde on vale?

matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

vene sigulil läks süüde ise valeks :D

kui esimene ja teine päeva masin töötas ja kolmandal päeval hakkas jamama siis süüte võid küll välistada (muidugi kui sa seal ise midagi ei näppinud vahepeal) ja pilgud karpade poole pöörata

parem kaks politseid ees kui üks taga ....

ta2vi
Tsikkel: HONDA CBR 600F

Lugemata postitus Postitas ta2vi »

mul kah 90 a. suzu gsxf aga 600 ja pea sama jama. terve talve seisis, võtsin korra kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ümbert ja paagi maha ja pesin mootori ümbruse puhtaks ja jätsin seisma paarik nädalaks, nüüd panin masina kokku kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] külge ja paagi peale ning aku peale ketrasin seni kuini karpad täis said ja käima läks. käis vast minuti või kaks ja siis hakkas vaikselt silinder haaval kustuma kuni jäi täitsa seisma. järgmine päev proovisin uuesti siis hakkas paugutama ja vahest nagu purtsatas mingit silindrit aga nüüd on täitsa vait mitte üks piuks. küünlaid kätte pole saanud sest pole 18 küünla võtit aga vaevalt see viga küünaldes on. säde on, aga bents kaob ära. panin läbipaistva vooliku ja ilusti nähe kuidas nivoo langebilma et starterit puutuks.
kas siis äkki ned ujuki tihendid läbi ? paagil mingi kolm peenemat voolikut küljes mille teised otsad kõik karpadesse jooksevad ehk ajasin need segamini ( ei tohiks ju mõjutada eriti) ?

Teema algataja
martin161

Küsimus on, et kui palju maksab Suzuki Gsx 750(1990) aju ja süütepool?

sigaelmar

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Mul oli kunagi Monsteril sarnane probleem, viga oli ka lekkivates kummirõngastes karbussis.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Võib ka olla, et kulunud karpades ujukid ei liigu vabalt. Kui ujuk ei tõuse, ei sulgu ka nõelklapid. Kogu lugu. Minu vanakesel on selline viga. Üldjuhul on aidanud kummist kruvikasabaga kolistamine vastu ujukikambreid ja loksutamine.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

ma mäletan oma vana GSXiga sama jama. Tuli välja et küünlajuhtmete isolatsioon oli vanadusest s**t. Nii kui juhtmed niiskeks said, nii oli jama. Vahetasin juhtmed ära ja probleem oli lahendatud.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Teema kull vana aga minu rattal teemale vastavad jamad. Ratas midagi sinnakanti. Keegi "Tuul" vist oli mu ratta pikali lukanud. Varem on ka jonksutanud ja nii. Seekord enam kaima ei lainud. Kuunlad tundusid marjad jne. Lopuks tuli valja, et kutust ikka ei saa korralikult. Arvatavasti kohe ei kaivitunud ka oopaeva kulili lebamise parast.

Tuli valja, et kutusekraan, mis minu arvates jooksis lahinal(ei olnud korras vaakumiga), oli umber motelnud ja enam pentsu valja ei anna. Kui kraani hoovale vajutan, siis hakkab uhkelt nirisema(vaakumkraan ja pri asend). Vaakumiga sama asi. Mul juba voolikuga vaike lisa vaakumkraan vahel ja kasutaks pri asendit kuni talveni, mil motleks sinna midagi normaalset valja.

Kas originaal vaakumkraanilt saab lihtsalt mingi zimmeringi minema visata ja teha selle ajutiselt, no lihtsalt toruks. Kohitseks seda kraani veidi, karistuseks. Uus ajutine vaakumkraan juba paigaldatud aga tahaks, et see tootada saaks.

Loo taiskuu ajal Jarve Selveri ees nael labi kraani soovitused sobivad ka. Peaasi, et toimiks.

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Et nuud jama lahenduseta ei jaaks, siis Paagi ohutuse kuulklapp oli kinni varvitud. Eks ta vaikselt jai aina rohkem kinni kuni enam uldse pentsu peale ei andnud. Mul polnud muidugi sellisest varvimisest aimugi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”