Rumalad küsimused 2


reimps

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas reimps »

Nurin ei käi, aga nagu sa ise ütled, siis "vabameelsus" on juurdunud. Ja tegelikult täitsa sobib siia foorumisse (ok, suguelunditesse saatmised piirduvad valdavalt siiski ühe teemaga, vähemalt ma pole mujal näinud räigeid roppusi). Nüüd ühe vabameelsema teema lukustamine ja samanimelise (aga suht konkreetsete reeglitega) teema loomine tekitab asjatult paksu verd küll tegelikult. Eriti kui kogu mula piirduski tegelikult "Ajaviiteks"-sektsiooniga..

Mul muidu kõigest suva, aga ma ei salli liigset rabelemist. Ja see oli liigne minu arvates. Arvamusliider ka pole, lihtsalt võtan sõna, kui leian, et mul on midagi öelda (ei pruugi tähendada, et teistel oleks midagi asjalikku lugeda). Huumoritegemine - jah, mina hindan masendava Eesti elus huumori leidmist/tekitamist igas asjas.

Väga moes näib siin olevat enda verbaalse osavuse ja tohutult arenenud huumorisoone tõestamine, millel motoasjaga enamsti mingit seost pole.

Kas mototeemaline foorum tähendabki seda, et kõik postitused, sh ka vabateema, peaks olema motondusega seotud? Sel juhul palun mind bännida, ma olin seni arvamusel, et wannabe tsiklistina võin siin teiste omasugustega lihtsalt suhelda ja mõnikord ka teemas oluliselt paremini orienteeruvate tsiklidoktorite käest enam-vähem õiges kohas nõu küsida. Verbaalsed oskused on nagu nad on, kirjutada ma oskan, aga tõestama ei pea ma küll mitte midagi mitte kellelegi ja kui selline mulje on jäänud, siis vabandust.

Mine “Ajaviiteks...”