rehvi valik...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 124
- Tsikkel: Versys 1000 SE
rehvi valik...
Kui on valida selliste rehvide vahel:
Dunlop Qualifier II
Michelin Pilot Road
Bridgestone BT023
Pirelli Angel ST
siis mida eelistada. On kellelgi kogemusi, mida jagada...?
Ise rinkale ei kipu aga tahaks vihma ja kuivaga ikkagi kindlalt teel tunda.
Jansu

HYOSUNG GT650Ri
Re: rehvi valik...
Tavaliseks või ka veidi agressiivsemaks tänavasõiduks julgeks oma senistest kogemustest soovitada küll sellist rehvi, millel keskel kõvem ja külgedel pehmem segu. Olen kõik oma eelmised rehvid kandiliseks sõitnud ja nüüd viimaseks ostsin eelmisel suvel Pirelli Angeli. Veidi üle 1500km tänaseks selja taga ja kulunud on minimaalselt ja ühtlaselt. Samuti väga heade omadustega nii kuivas kui märjas. On vähe kallimad kui mu eelmised ka mitte just odavad rehvid, kuid reaalne kulu kilomeetri kohta on kindlasti rahakotisõbralikum. Silica sisaldus rehvis peaks aitama jahedas/vihmas pidamisomadusi parandada.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Kas angelil ja diablolon suur vahe? Hinnavahe vist oli 30-50 raha, aga kas see tolle angeli optilise effekti arvelt ei tule?
Ma pole kahjuks Diabloga sõitnud ja ei oska kommenteerida. Mis optilist effekti sa mõtled?
jansu24 kirjutas:Kui on valida selliste rehvide vahel:
Dunlop Qualifier II
Michelin Pilot Road
Bridgestone BT023
Pirelli Angel ST
siis mida eelistada. On kellelgi kogemusi, mida jagada...?Ise rinkale ei kipu aga tahaks vihma ja kuivaga ikkagi kindlalt teel tunda.
Pilot Road 2-ga siiani väga meeldivad kogemused olnud jaheda ja vihmaga. Pilot Road 3 testide järgi olla väike samm tootja jaoks, suur samm tsikli jaoks
-
Mis sa ei tea, millega sa soidad vä?
Angelil peaks olema sisse ehitatud effekt, et vahemalt mingil kiirusel kui keerlevat ratast vaadata, on seal pmst ingli muster kummi peal. See laheb kuhugi sygavamale valja nii, et kui kumm kulub, peaks see kuradiks kujutiseks muutuma vms.
Voi oli see lohtsalt kuludes, et pilt muutub. Selle blingi hind on seal kummi hinna sees.
Edit. Kui sul miski 1500 soidetud, siis see kujutis vaikselt peaksi muutuma hakkama.
Mõtled nagu sellel pildil?
Vasakul ingel ja paremal peaks siis kurat olema?
Ingel on lihtsalt umbes millimeetrisügavune muster rehvi pinnal, mis tänaseks praktiliselt ära on kulunud ja kuradi peaks siis moodustama rehvi muster ise? Ei ütleks et see eriline optiline effekt oleks. Selline valge ja kollane, nagu pildil kujutatud, on vist lihtsalt näide, kuidas mustrist midagi välja lugeda. Reaalselt on üks must rehv kõik ja mingit blingi ma ei näe.
-
Niiiii nad vaidavad enivei, angelil on parem pidamine ilmselt vihmaga. Ise olen paari hooajaga hunniku diablosid ara kypsetand, neil veidi primitiivsem muster, aga ei kurda pidamist. Pigem hinna parast ostnud diablot, mitte angelit. Angel on sport tuuring, nii et ta on moeldud erinevate olude jaoks ja kestma.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tundub et mu küsimus sobib siia teemasse hästi
Mis erinevus on nendel rehvidel, ehk mida punasega märgitud tähed tähendavad? M/C, L, J, M.
Sportmax D220 ST L 160/60 ZR17 TL 69(W) M/C, tagaratas
Sportmax D220 ST J 160/60 ZR17 TL 69(W) M/C, tagaratas
Sportmax D220 F ST L 120/60 ZR17 TL 55(W) M/C, esiratas
Sportmax D220 F ST M 120/60 ZR17 TL 55(W) M/C, esiratas
ruubiq kirjutas:Bridgestone BT014 (80 euri tutikas) oleks mõistlik ost?
Oleneb ju mis mõõdus.
xitE kirjutas:ruubiq kirjutas:Bridgestone BT014 (80 euri tutikas) oleks mõistlik ost?
Oleneb ju mis mõõdus.
Kurjam unustasin kiiruga lisada 17 160/60
ruubiq kirjutas:xitE kirjutas:ruubiq kirjutas:Bridgestone BT014 (80 euri tutikas) oleks mõistlik ost?
Oleneb ju mis mõõdus.
Kurjam unustasin kiiruga lisada 17 160/60
Hind ei ole paha tõesti, minu arust vähemalt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.