caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: caferacerid ja rotikad jms
krt ei viitsi siin enam niisama peistida neid pilte, sõita tahaks, kui omal siuke kökats olemas...
-
Tegelt see pilt varvide poolest moonutatud tugevalt. Kahjuks voi milleksi muuks. Varvid on okei aga tegelikkuses on kergelt kreemikas valge, laikiv must ja punane triip ymber musta. Mobiili foto ja paar filtrit peal. Seal lihtsalt punase auto peegeldus paagil.
Aga ta laivis naeb vaga ok valja. Tank.
-
Siis, kui tatt enam jäässe ei lähe suunurgas lahtise kiivriga.
Paar tehnilist pisiasja tuleks ka veel ära tuunida.
-
- Tsikkel: ei ole
- Kontakt:
Teema tundub liiga kohvikuvõitlejate keskseks kiskuma.
Minu rotikas.
Mida tegin: Ostsin kellegi pooliku projektika ja saagisin kõik üleliigse küljest, osa asju kukkusid ise, võõpasin aerosoliga matmustaks, juhtmepuntra asemel oli lihtsam nullist uus elektrisüsteem ehitada, velgedele tegin uuenduskuuri liivaprits+pulbervärv ja karpadele tegin pusle ja pesu. Kokku vast paaripäevane projekt.
Tsikli eesmärk: Külavahel paugutamine ja vahetavahel kui näpud sügelevad siis täiustamine. Samas on dok olemas niiet ei välista haiveile sattumist.
Selline motikas oli (pildil vähe kobedam)
Täna peale kevadist motikasõitu
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Jeee
Aga see pulbervärvimine oli liiast
-
- Tsikkel: ei ole
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Jeee
![]()
Aga see pulbervärvimine oli liiast
Pidasin ehitades silmas fakti, et ehitan rotikat ja rotikas ei tohiks olla liiga meeldiva ja ligitõmbava olemisega, üleni must oleks nagu liiga tasakaalukas olnud.
-
AndrusB kirjutas:Näe kus kivi all vähid peidus on! Millal lives näha saab?
Muidu ta enne livesse minekut vist jäädvustub kinematograafilisse shedöövrisse ka. Pool talve ühes töökojas puki otsas olnud, ta vist jääb seal varsti Väintsi kaamera ette ka. Eks ta ilmselt veidi ole üks jaburamaid projekte, mide meestel teostada on tulnud. Loodetavasti liiga palju detaile ei avaldata
Aga kui päris valmis saab, siis saab ka enam-vähem listi, et mis tehtud ja muudetud ca aasta jooksul ning kellele respekki laduda tegemise-mõtlemise-osalemise eest Mõni taibu oleks muidugi kõik ise ja üksi ära teind, aga haridus ka maksab (minu ja mu rahakoti vaateaspektist).
Ootan juba videot. Nendel ulevalgustatud piltidelt ei ole midagi naha.
-
Nu kuni lõplikult valmis ei ole, on need pildid meelega sellised olnud. Tea, palju nad just sellel konkreetsele masinale keskenduvad, pigem ilmselt töökoja üldistest tegemistest.
Aga ma pean seda videot siia kordama, vahin aknast välja ja sügelema ajab jubedalt...
[youtube][/youtube]
Mõtlesin, et äkki kellegile abiks.
Mul klient soovis Cafe Racerile kiivrit ja tellisin talle sellise:
Noka saab ära võtta ja laivis näeb täitsa äge välja. Kuna tean, et iseehitajate kogukond on kasvamas, siis võtsin neid kiivreid väikese varuga ja erinevaid suurusi müügiks ka.
Nii, et kui kedagi hakkas huvitama siis andke märku või hüpake Depoost läbi.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Nii härrased caferacerid, fighterimehed ja rotikaomanikud. Kuidas ülevaatusel käimisega lood?
-
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ei tea. Pole ammu käind. Mis mul sinna asja peaks olema??? Autokooliski ju õpetatakse, et enne igat sõitu masin üle vaadata. Nii ma teengi.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Tea, kas teemaalgataja paneks pahaks kui ka fighterimehed enda kätetööd siia postitaks? mul oleks küll jube huvi vaadata, mis teistel valminud on. Enda õlikeetja pildid olen ma siia teemasse juba postitanud:)
MarekM kirjutas:Tea, kas teemaalgataja paneks pahaks kui ka fighterimehed enda kätetööd siia postitaks? mul oleks küll jube huvi vaadata, mis teistel valminud on. Enda õlikeetja pildid olen ma siia teemasse juba postitanud:)
Samas järsku tasuks fighteritele uus teema teha
-
MarekM kirjutas:Tea, kas teemaalgataja paneks pahaks kui ka fighterimehed enda kätetööd siia postitaks? mul oleks küll jube huvi vaadata, mis teistel valminud on. Enda õlikeetja pildid olen ma siia teemasse juba postitanud:)
Ega ma miski kunn siin pole viska siia threadi, kui tahad. Pigem tore on, kui erinevad asjad labi kaivad, muidu siin aint sellised pildikesed, et mis kuskil mujal on tehtud. Ma rohkem mocengi teemat tehes, et kellel miskit ponevat teoksil. Vaheke hariv vark ja puha.
Teah, mis need depoo ixs kiivrid ka maksavad, iseenesest nad head toorikud, et ntks yle varvida. Ja enamusel on nokk ja needid ning enamuselt kistakse nokk kyljest ara kes tahab, saab bubble sinna ntks kinnitada.
teab keegi, kas eestis ka kuskil lenksu otstesse käivaid peegleid müüakse?
-
Vaevalt, et see valik kuskil just rikkalik on. Mis tyypi peegleid, mis tyypi masina jaoks sa yldse otsid?
Pigem saad kataloogist valida-osta. Depoost saad tellida kindlasti. Samas kes vahegi jubinaid myyvad, viskavad sulle miski kataloogi ette.
elar kirjutas:teab keegi, kas eestis ka kuskil lenksu otstesse käivaid peegleid müüakse?
tormavtellis kirjutas:Teah, mis need depoo ixs kiivrid ka maksavad, iseenesest nad head toorikud, et ntks yle varvida. Ja enamusel on nokk ja needid ning enamuselt kistakse nokk kyljest ara
kes tahab, saab bubble sinna ntks kinnitada.
Hinnad jäävad 65.- kanti..
-
Paris hasti on viragod ara tehtud.
http://thekneeslider.com/archives/2012/ ... ocs-chops/
Selline kena video jai ka silma.
[youtube][/youtube]
-
jegesmesh kirjutas:Kri§to kirjutas:midagi on vist valesti:)
Karpa lömmis.
Akki ka millegi protestiks pani ennast polema?
tormavtellis kirjutas:jegesmesh kirjutas:Kri§to kirjutas:midagi on vist valesti:)
Karpa lömmis.
Akki ka millegi protestiks pani ennast polema?
Wannabe?
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
Kas eestis soomes on kohta kus saaks led tagatule poest kohe osta mitte ..tellida...
pitbull kirjutas:Kas eestis soomes on kohta kus saaks led tagatule poest kohe osta mitte ..tellida...
Ma sain omal ajal Teletorni alt motopoest, ainus häda oli, et pooled ledid olid rohelised, st pidi väikese ledivahetustöö välja sebima. Aga muidu toimib see 100-kroonine tuli siiamaani
lenksu otsa peeglid saab minult... Oma caffele, poogin sammused külge päris viisakad
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.