Karpade sünkimine → Re: Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas TDM »

mart211 kirjutas:
Piipz kirjutas:

oleneb rattast. viimane kord panin lihtsalt juhtmed külge, keerasin kruvikaga 6 korda ja võtsin juhtmed ära :P ei mingit paaki ega airboxi jms.
ei ole väga kallis töö aga kindlasti ei tohiks ta ka väga odav olla, ehk siis asi ei ole selles ühes tunnis.
karpade sünkimine on tükitöö, ajast olenemata.

iga kord, kui ma seda raha eest olen teinud ja on liiga vähe aega võtnud, olen rääkinud sinna kõrvale ühte taksopargi lugu:
Olla olnud üks mees kes värsked mõlgid autodel suutnud paari haamrilöögiga tagasi siledaks lüüa. küsinud ühe mataka eest 10 rubla.
tulnud kord üks mees oma volgaga, millel mõlk uksel. lõi siis mees haamriga 2 korda ja küsinud 10 rubla.
volgaomanik saanud pahaseks, et see võttis ju 2 sekundit, ei anna sulle 10 rubla. haamrimees vajutas mõlgi samma kohta tagasi ja ütles: mitte aeg ei maksa, vaid teadmised maksavad :P

Hahaha, lugu hea, kuid karpade sünkronniks on vaja vaid silmanägemist, numbri(või õlikõrguse) eristamise oskust, kruvikat ja masinat(mille igaüks ise saab ka ehitada). Panen siis niipidi- Keskmine tööaeg 30-90min(oleneb masinast ja kiirem mees saab vähemagagi hakkama), hind ca 10€ karpa(umbes pakun). Seega küsimuse vastus on ikka: Ei ole kallis(oleneb küll millega võrrelda, kuid peaks kindlasti alla 45€ jääma).

Paljast kruvikast ja masinast on üksi vähe, on ju vaja veel teada kuhu voolikud ühendada ja mis kruvikaga peale hakata! :bsmile:
Aega läheb ka olenevalt masinast, vanematega mängimist rohkem, neljasega ka rohkem kruvisid kui kahesel! :mrgreen: H
indade kohapealt hetkel kaasa ei räägi, pole ammu tegelenud sellega!

Ei midagi . . . peale tuule!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”