Saare maakond
Moderaator: Moded
Re: Saare maakond
Lükkasin eile ratta garaazist välja ja kuulasin selle aasta esimesi hääli Kui kindlustus oleks tehtud,siis vast oleks esimese sõidu ka teinud (seda muidugi äärmiselt ettevaatlikult)
-
- Tsikkel: Aprilia RSV1000 Mille 1999'
Nii, tervitus ka minu poolt. Teie lahkel loal astuks ka biker.ee seltskonda. Liigun Kuressaares ja tõenäoliselt selle lähiümbruses ning istumise all on Honda CBR929RR 00'
ei saa enam ühineda....mul juba esimesed hääled kostunud . Aga sõitmiseks tuleks siiski masin ennem arvele saada
. Sel aastal siis uue masina ja uue hooga
-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 6 korda
esimesed proovisõidud tehtud. Kui ilm selliseks nüüd jääb, siis võiks kindlustuse ära teha ja vaikselt vuristada
tynys kirjutas:Kas MärtenSepp ajas täna õhtul oma masinale hääled sisse
??
Mis sa latrad siin, mine tee nüüd kiirelt arkis asjad ära ja keera rutskat.

no järgmine nädal saan ehk esitule seaduslikuks ja siis saab ka arkis arvele ja rutskat väänama
mina ajasin jh enda rattale hääled sisse homme teen kindlustuse ja minu hooaeg võib alata Uue aku,uue õli,küünalde ja uue kevadega
-
- Tsikkel: mulle meeldivad motikad
- Kontakt:
MärtenSepp kirjutas:mina ajasin jh enda rattale hääled sisse homme teen kindlustuse ja minu hooaeg võib alata Uue aku,uue õli,küünalde ja uue kevadega
![]()
Nähtud/kuuldud.. järgmine nädal üritan sama teha!
-
- Tsikkel: Aprilia RSV1000 Mille 1999'
Sai ka siis reedel hääled tehtud ja ka umbes 40 km sõitu. Väga meeliülendav oli . Nüüd vaja ainult, et ilmad soojemaks läheksid.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Sitta sest soojast, lauslund sajab praegu Kärlal. Kui sealt taevast kogu aeg midagi alla ei tuleks...peab veel ootama selle kiire asjaga.
6
Melx kirjutas:Maa on valge
No ma lihtsalt ei vöi Tulin eile Saaremaale ja jöudsin juba röömustada, et lumi sulanud ja puha ... ja siis täna teel garaaži hakkas pihta ja kestab siiani ¤%¤#%¤#%"#/ ma ütleks
Täna,siis üle pika aja ilus ilm ja täna siis tahaks teha ühte paar ringi .Ilusat kevadet Bikerlased
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Olge ettevaatlikud, autojuhtidel veel silmaklapid peas. Üks naisterahvas tegi minu selleaastasel esimesel sõidul "ebaõnnestunud" ettekeeramise. Päris lohisema sai ratas ikka lastud. Linnas siis.
Kas sellest aastast saab tsiklile ka sooduskaardi kuivastu-virtsu-kuivastu liinile ? Vahepeal nagu mingi teema käis läbi, aga tuulelaevade lehe pealt mingit infot ei leidnud.
ats87 kirjutas:Kas sellest aastast saab tsiklile ka sooduskaardi kuivastu-virtsu-kuivastu liinile ? Vahepeal nagu mingi teema käis läbi, aga tuulelaevade lehe pealt mingit infot ei leidnud.
Mäletan ka sellist uudist ..järgimine nadal Saares, siis lähen uurin asja.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
lugege kohalikku ajakirjandust vähe rohkem oma saare peauudis täna (vikerraadios kõlas ka see):
http://www.saartehaal.ee/index.php?cont ... 0983&sec=1
kukkumisest rääkides keeras miski 10a surmale võlgu olev mammi mulle ka eelmine nädal ette. Õnneks päästis kiire reaktsioon üle kapoti lendamisest. ja krt, politseid linnas viimasel ajal kole palju, ei saa kähku koju
-
- Tsikkel: Aprillia RSV1000R
Ma tegin selle kaardi omale juba veebruaris,pole muidugi vajadust veel olnud seda kasutada ja nagu nüüd näha,siis enne aprilli ei oleks saanudki:D
Tänases lehes "meie maa" siis üks grupipilt ja lühike jutt nendest,kes käisid eelmisel reedel 23-ndal märtsil ratastega sõitmas
tazavi kirjutas:lugege kohalikku ajakirjandust vähe rohkem
oma saare peauudis täna (vikerraadios kõlas ka see):
http://www.saartehaal.ee/index.php?cont ... 0983&sec=1
Tegin ka taotluse ära, maksab see kaart ka miskit ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.