Lukku teema ära!
Moderaator: Moded
Lukku teema ära!
Paneme asja lukku, ära saavad teised oma asju ajada rahulikult!
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: O: Ratta järelmaksuga!!
See peaks nagu rohkem huumori teema alla minema.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
küsimuses iseenesest pole midagi halba, muidugi müüakse asju ka järelmaksuga ja kui vaadata turgu, siis ilmselt suurem osa läbi liisingute ja järelmaksude käibki..
...aga....
...antud küsimus oli esitatud sellises formaadis et ma müüks pigem ettemaksuga, 100% ette ja siis mõtleks veel tükk aega, et kas ikka anda ratas kätte või mitte, mine tea, mis veel tegema läheb
Olge igasuguse järelmaksuga müümisega ettevaatlikud. Laenu andmine jms jaoks on tänapäeval pangad.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=108234
Pangad on ja poleks ka probleemi sealt saada liisingut aga ei taha uut ratast.
pets138 kirjutas:Pangad on ja poleks ka probleemi sealt saada liisingut aga ei taha uut ratast.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
On sul mingeid garantiisid/tagatisi ka või lihtsalt lubadus, et kindlalt maksad lõpuni?
Sellistes asjades kipub tihti nii minema, et kui tsikliga midagi juhtub ja sellega sõita enam ei saa, siis müüja müüs tõenäoliselt vigase tsikli ning edasised rahavood jäävad juba loomulikust intelligentsist pooleli ja tulemata.
Üks huumorinurga teema ka lisaks:
Helistab ühel ilusal päeval mulle tegelane (Andkem talle nimi T nagu Tegelane).
T: Oi tere, tahaks teie tsiklit ära osta.
M: Ja palun, ikka saab, ei ole küsimustki.
T: Aga selline asi, et tahaks järelmaksuga osta.
M: Mmm, võtame nüüd aja maha korraks - mismoodi see peaks välja nägema?
T: No et ma tulen kohale ja võtaks siis nagu tsikli ja teeme ostu-müügi lepingu ära ja siis olekski nagu tsikkel olemas.
M (mõtlikult): Asoo, et nii siis käikski asi järelmaksuga ostes?
T: Just just, nii jah.
M: Aga sissemaksu osa ja kuidas ülejäänud osa?
T: No see on nii et mul praegu raha ei ole üldse, et kõik oleks nagu järelmaksu peale.
M: Kardan, et see ei ole enam vastuvõetav mulle mitte kuidagi.
T: No saa nüüd aru, rasked ajad on, raha ei ole üldse ja tööd ka praegu ei ole.
M: Ega te juhtumisi varjatud kaamerast või mõnest hommikuraadiost ei helista?
T: Ei helista.
M: Sellistel tingimustel ma tõesti ei soovi oma tsiklit müüa, head päeva jätku.
T: Mmhh (tuut-tuut).
kas teema algataja üldse tööl käib,on tal midagi tagatiseks panna peale passi ja id kaardi,ma arvan et see on skeem kuidas tsikkel 2 euroga saada ja siis ratas läinud ja raha saamata,mingil juhul ei või sellise diiliga nõustuda.
järelmaksuga saab siiski osta,maksad määratud ajaks raha ära ja saad ratta kätte
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
kas teema algataja üldse tööl käib,on tal midagi tagatiseks panna peale passi ja id kaardi,ma arvan et see on skeem kuidas tsikkel 2 euroga saada ja siis ratas läinud ja raha saamata,mingil juhul ei või sellise diiliga nõustuda.
järelmaksuga saab siiski osta,maksad määratud ajaks raha ära ja saad ratta kätte
Nu vot. Pa pakkusin ka kohe ju et võiks huumori alla selle teema kohe ümber tõsta.
Ühe lausega tahab vend kogu asja ära seletada. Liitunud foorumiga alles täna . Keegi ilmselt ei tea temast midagi.
SEPP... aeeee... kus oled. Tule nüüd ja pauguta ka selle nalja peale oma mahlakat kõnepruuki.
Mina ostsin ise ka omale niimoodi tsikli.Id-st sai tehtud koopija ja ostumüügi lepingule kõik järelmaksu graafik kirja pandud.Pisike sisse makse ka.Nüüdseks juba masin makstud ja probleemi pole enam.Aga jah eks see ole ka müüija oma enda asi kas ta müüb niimoodi või mitte.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Pole raha, pole ratast, ega siis üle oma võimete ei saa ikka elada!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
hakkad käendajaks ?
Teema algatajale. Kui keegi isegi suvatseb midagi järelmaksuga müüma siis ei saa sellest tsiklist head nahka
egon75 kirjutas:norm vend, minu kunagine töökaaslane.pakkuge aga.terv janek.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
korke kirjutas:hakkad käendajaks ?
Teema algatajale. Kui keegi isegi suvatseb midagi järelmaksuga müüma siis ei saa sellest tsiklist head nahka
egon75 kirjutas:norm vend, minu kunagine töökaaslane.pakkuge aga.terv janek.
miks mitte, võta ühendust.
Yerba kirjutas:Sellistes asjades kipub tihti nii minema, et kui tsikliga midagi juhtub ja sellega sõita enam ei saa, siis müüja müüs tõenäoliselt vigase tsikli ning edasised rahavood jäävad juba loomulikust intelligentsist pooleli ja tulemata.
Üks huumorinurga teema ka lisaks:
Helistab ühel ilusal päeval mulle tegelane (Andkem talle nimi T nagu Tegelane).
T: Oi tere, tahaks teie tsiklit ära osta.
M: Ja palun, ikka saab, ei ole küsimustki.
T: Aga selline asi, et tahaks järelmaksuga osta.
M: Mmm, võtame nüüd aja maha korraks - mismoodi see peaks välja nägema?
T: No et ma tulen kohale ja võtaks siis nagu tsikli ja teeme ostu-müügi lepingu ära ja siis olekski nagu tsikkel olemas.
M (mõtlikult): Asoo, et nii siis käikski asi järelmaksuga ostes?
T: Just just, nii jah.
M: Aga sissemaksu osa ja kuidas ülejäänud osa?
T: No see on nii et mul praegu raha ei ole üldse, et kõik oleks nagu järelmaksu peale.
M: Kardan, et see ei ole enam vastuvõetav mulle mitte kuidagi.
T: No saa nüüd aru, rasked ajad on, raha ei ole üldse ja tööd ka praegu ei ole.
M: Ega te juhtumisi varjatud kaamerast või mõnest hommikuraadiost ei helista?
T: Ei helista.
M: Sellistel tingimustel ma tõesti ei soovi oma tsiklit müüa, head päeva jätku.
T: Mmhh (tuut-tuut).
to:jebai 426 fak miks räägid kui pakkumisi pole.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
egon75 kirjutas:korke kirjutas:hakkad käendajaks ?
![]()
Teema algatajale. Kui keegi isegi suvatseb midagi järelmaksuga müüma siis ei saa sellest tsiklist head nahkaegon75 kirjutas:norm vend, minu kunagine töökaaslane.pakkuge aga.terv janek.
miks mitte, võta ühendust.
Ma igaks juhuks mainin, et käendaja pole mitte üks tore sell, kes kiidab teist toredat selli vaid isik, kes peab kogu jama silmagi pilgutamata kinni maksma, kui mingi jama on. Tavaliselt kipub see silm jama korral ikka tõsiselt pilkuma. Käendaja sõna ilma notariaalse leppe ja tagatiseta on täpselt samaväärtuslik, kui ostjagi oma ... ja nagu me kõik teame, võib "mehe sõna" alati kohtutäiturile sissenõudmiseks anda.
macintosh kirjutas:egon75 kirjutas:korke kirjutas:hakkad käendajaks ?
![]()
Teema algatajale. Kui keegi isegi suvatseb midagi järeligaks juhuks mainin, et käendaja pole mitte üks tore sell, kes kiidab teist toredat selli vaid isik, kes peab kogu jama silmagi pilgutamata kinni maksma, kui mingi jama on. Tavaliselt kipub see silm jama korral ikka tõsiselt pilkuma. Käendaja sõna ilma notariaalse leppe ja tagatiseta on täpselt samaväärtuslik, kui ostjagi oma ... ja nagu me kõik teame, võib "mehe sõna" alati kohtutäiturile sissenõudmiseks anda.
raha on kaduv väärtus.kui ma ikka tahan daewuud osta siis regan sinna foorumi kus neist juttu.........?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
egon75 kirjutas:raha on kaduv väärtus.kui ma ikka tahan daewuud osta siis regan sinna foorumi kus neist juttu.........?
Muidugi on raha kaduv väärtus, absoluutselt, eriti sinu oma. Kiidan kaasa. Edaspidi võivad püsivate väärtuste fännid kaduvate väärtuste küüsist vabastamiseks minu poole pöörduda. Ma aitan, omaasupüüdmatult, kahjuks ei saa öelda, et tasuta. Alustaks sinust. Kui suurest summast soovid vabaneda?
macintosh kirjutas:egon75 kirjutas:raha on kaduv väärtus.kui ma ikka tahan daewuud osta siis regan sinna foorumi kus neist juttu.........?
Muidugi on raha kaduv väärtus, absoluutselt, eriti sinu oma. Kiidan kaasa. Edaspidi võivad püsivate väärtuste fännid kaduvate väärtuste küüsist vabastamiseks minu poole pöörduda. Ma aitan, omaasupüüdmatult, kahjuks ei saa öelda, et tasuta. Alustaks sinust. Kui suurest summast soovid vabaneda?
sõbra au ja yks pilsner.
uue liisingut maksta ei taha siis võta väikelaen ja osta sellega tsikkel..
Sellepärast räägingi, et pakkumisi pole. Ja sellise hea "diili" peale neid tõenäoliselt ei tule ka. Aitaks inimest õigemale teele suunata. Aga tundub, et seda ei soovita. Heakene küll, jääge siis siia pakkumisi ootama.
Siiski-siiski, autofoorumitest selgub, et selliseid LOLLE jagub küllaga, kes oma vara müüvad heausklikult järelmaksuga ning pärast kiunuvad, et raha ei saanud kätte. Nii et äkki leiavad siitki mõne.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Ma lugesin ka seda audifoorumit ja , ikka täielik naiivsus. Kusjuures kuna ise oled auto loovutanud, siis pole ka mõtet politsei poole pöörduda. Puhas tsiviilvaidlus.
Ooo tere Egon!:) Krt kus nüüd läx asi käima siin. Kulla inimesed kellegil ei ole kohustust müüa järelmaksuga midagi. Alati on huiareid ja tehakse nii ära, et ei jõua silmigi pilgutada. Siin on ka suht teravad pliiatsid koos ma vaatan. Konto eile avatud siin, eee kuhu ma muidu konto oleks pidanud tegema kui ratast osta tahan audifoorumisse ve?
kui pikast perioodist on jutt? 3 kuud? 5kuud? 4 aastat? http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=343827
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
pets138 kirjutas:eee kuhu ma muidu konto oleks pidanud tegema kui ratast osta tahan audifoorumisse ve?
Audifoorum oleks ju puhas lollus. Saad ise ka aru.
Kui on ratta soov, siis mina prooviksingi rattafoorumit. Seal rattad vähe soodsamad ka, äkki ei peagi järelmaksuga jurama.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Iseenesest järelmaksuga tsikli ostmises midagi halba ju ei ole,aga ostja võiks kuulutusse siiski lisada mõned mitte väheolulised andmed,nagu ntx:
Järelmaksu perioodi pikkus,võimaliku sissemakse suurus,ostjapoolne garantii(leping?)jne.
Aga antud teemas ei ole isegi märgitud,millisesse hinnaklassi pakutav ratas(juhul kui on pakkujaid)jääma peaks...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.