Elu positiivseim politseikogemus!

eikeegi
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas eikeegi »

Viimaste aastate jooksul otsene kokkupuude politseinikega praktiliselt puudub. Eelmisel suvel kaks korda tegelikult natukene kaudselt oli tegemist nendega. Ühel korral viibutas sinine onu oma radari tagant näppu, kui ma linnavahel nii 60-65-ga tast mööda sõitsin, mille peale ma talle vastu noogutasin ja edasise teekonna ilusasti 50 kandis üritasin püsida. Teisel korral vilgutas politseibuss tulesid. Algul ei saanud küll pihta, milles asi, aga siis märkasin, et oma kastil olid laternad süütamata jäänud. Kinni pole peetud ikka mitmeid aastaid (ise korra kogemata jäin ja siis oli politseinikul suur üllatus, et mida ma tahan). Oli vist `96, kui sain senised ainsad trahvid. Korraga ja mõlemad olid minu mäletamist mööda 25 krooni. Öösel linnavahel tuled ei põlenud ja midagi oli veel valesti. Ahjaa...kunagi aeti mingilt Õlleprallelt, või mis iganes see asi oli, tulles veel autost välja kah ja kästi jalgsi edasi vantsida, sest meid oli seal tagumisel pingil natukene üleliia palju. Aga õllepudel jäeti ilusasti alles ja peale paarisadat meetrit korjas teine auto pardale, nii et polnud hullu. Nii et kokkuvõttes ongi vist ainult positiivsed kogemused :P

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”