Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
millises teemas küsida kas kihli krossirajal on lumi lükatud,et sõitma minna,ma sain oma raipe valmis
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
426f kirjutas:millises teemas küsida kas kihli krossirajal on lumi lükatud,et sõitma minna,ma sain oma raipe valmis
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Suzuki SV 1000S Husaberg FE450
Kes tegeleks summuti toru väänamisega.Rattaks oleks kawasaki z750 ja sai ostetud leo vinchi summuti ja oleks soov vana summuti mis peaks olema ühestükkis summuti toruga alles jätta üv ajaks,et lihtsalt väänata uuele summutile uus samasugune toru.äitähh
invisibleafk kirjutas:Kes tegeleks summuti toru väänamisega.Rattaks oleks kawasaki z750 ja sai ostetud leo vinchi summuti ja oleks soov vana summuti mis peaks olema ühestükkis summuti toruga alles jätta üv ajaks,et lihtsalt väänata uuele summutile uus samasugune toru.äitähh
Olen sama pula ees, ise tellisin endale DB-HP'st torupõlve, proovin esialgu sellega, aga kui midagi muud ja paremat teada saad jaga ikka teistega ka:)
Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Ma saan aru, et on väiksed bännerid rivis külgedel ja kui ma tahan siis klikin ja uurin lähemalt aga no f***k, vähe sellest et pea igas teemas kohtab motopoodide tegelastelt oma poes pakutavate toodete kohta reklaami, nüüd hüppavad lehel mingid üle-elusuuresed reklaambännerid ringi. Selge see, et raha vaja foorumi ülalpidamiseks ja ilma reklaamita on ka tühi aga päris "metallicaks" ka muutuda pole mõtet.
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkima
Hurt kirjutas:Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Kindlasti mahub. Ja eks aetakse nii blingiks kui palju makstakse.
Hurt kirjutas:Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Ma saan aru, et on väiksed bännerid rivis külgedel ja kui ma tahan siis klikin ja uurin lähemalt aga no f***k, vähe sellest et pea igas teemas kohtab motopoodide tegelastelt oma poes pakutavate toodete kohta reklaami, nüüd hüppavad lehel mingid üle-elusuuresed reklaambännerid ringi. Selge see, et raha vaja foorumi ülalpidamiseks ja ilma reklaamita on ka tühi aga päris "metallicaks" ka muutuda pole mõtet.
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkima
Siit võiks ju välja kujundada sellise toreda asjapuu, et Sinu ja sarnase murega kasutajate käest küsib foorum näiteks iga kuu lugemise-kasutamise eest euro-paar. Ning Sina ja kasutajad, kel sama mure, pääsevad blingist ja sundreklaamist.
Teine variant on kasutada Sul arvutis kolmanda osapoole tarka vara, mis ei lase blingil kuvatud saada.
Yerba kirjutas:Hurt kirjutas:Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkimaSiit võiks ju välja kujundada sellise toreda asjapuu, et Sinu ja sarnase murega kasutajate käest küsib foorum näiteks iga kuu lugemise-kasutamise eest euro-paar. Ning Sina ja kasutajad, kel sama mure, pääsevad blingist ja sundreklaamist.
Teine variant on kasutada Sul arvutis kolmanda osapoole tarka vara, mis ei lase blingil kuvatud saada.
Kus juures oleks vist isegi nõus a´la liikmemaksuga kui see kaotaks ära kõik ebavajaliku reklaami ja jätaks alles aind mõned motopoodide bännerid.
Ma küll ei tahaks uskuda, et kui veidi blingi vähemaks keerata, siis leht nälga sureb ja kinni pannakse kuna pole enam raha serveriruumi eest maksmiseks või peaks hakkama adminnile tehtud töö eest sügiskartulites tasuma. Hetkel on asi veidi üle vindi keeratud ja reklaamiga liiale mindud.
Nii pange nüüd küsitlus üles, kes oleks nõus maksma ja kui palju, et üleliigsest blingist vabaneda

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kuidas ja kas üldse saab mobiilist või fotokast pilte otse mälupulgale tõmmata
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
käige vähem foorumis, siis on klikkide arv väiksem, pole põhjust reklaami lisada
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Tundub, et mul on õnnestunud omal kõik reklaamid kinni keerata, sest värvilisi vilkuvaid tulukesi nagu eriti ei ole.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Hurt kirjutas:Yerba kirjutas:Hurt kirjutas:Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkimaSiit võiks ju välja kujundada sellise toreda asjapuu, et Sinu ja sarnase murega kasutajate käest küsib foorum näiteks iga kuu lugemise-kasutamise eest euro-paar. Ning Sina ja kasutajad, kel sama mure, pääsevad blingist ja sundreklaamist.
Teine variant on kasutada Sul arvutis kolmanda osapoole tarka vara, mis ei lase blingil kuvatud saada.Kus juures oleks vist isegi nõus a´la liikmemaksuga kui see kaotaks ära kõik ebavajaliku reklaami ja jätaks alles aind mõned motopoodide bännerid.
Ma küll ei tahaks uskuda, et kui veidi blingi vähemaks keerata, siis leht nälga sureb ja kinni pannakse kuna pole enam raha serveriruumi eest maksmiseks või peaks hakkama adminnile tehtud töö eest sügiskartulites tasuma. Hetkel on asi veidi üle vindi keeratud ja reklaamiga liiale mindud.
AdBlock on üks tänuväärne leiutis.
Ma ei ole reklaami vastu, leht peab ju oma kulutusi tasa teenima ja pole paha kui ka väikest kasumitki tooks. Aga - reklaami esimene nõue on, et ta peab olema silmatorkav, aga ei tohi häirida. Häiriv reklaam kutsub esile soovitule vastupidise efekti ja selle jaoks ongi AdBlocki sarnased vidinad välja töötatud. Mul istuvad normaalmõõdus reklaamid kenasti päises ja kõrvalveerus ning vahel leian sealt ka midagi kasulikku. Aga hüpikaken ja pooleleheküljeline blingbling lähevad eranditult lugemata kinni ja sellised pealetükkijad püsivad minu ostunimekirjas kindlalt viimasel kohal. Sest - vajalike asjade otsimiseks on google. Kõik asjalikud tegijad on seal olemas. Ning ma ei näe mingit vajadust räiget reklaami oma taskust kinni maksta - mis teatavasti ei ole mitte odav ja mis lisatakse rõõmsalt müüdava kauba hinnale.
Huvitav, kas keegi neid blingblinge kaasajal loeb ka?

-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Kontakt:
petz61 kirjutas:kuidas ja kas üldse saab mobiilist või fotokast pilte otse mälupulgale tõmmata
ostad sellise "mälupulga" kuhu saad mälukaardi sisse panna
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=605844
Kas sellise rehvi ostu tasuks kaaluda, või on alla igasugu arvestust
isakene kirjutas:AdBlock on üks tänuväärne leiutis.
Väga pro add on firefoxile. Biker.ee leht oopis talutavam. Toppige nüüd nii palju flash reklaami et ägiseks, mind ei häiri enam
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
petz61 kirjutas:kuidas ja kas üldse saab mobiilist või fotokast pilte otse mälupulgale tõmmata
Mobiililt otse ei sa üldse (iPhone on erand, ja siingi vaid eraldi adapteriga) ja kaamerate puhul pole ka kuulnud, et oleks selliseid, mis mälupulka vahetult toetaksid. Sul on ikka kaks varianti, kas võtad mälukaardi kaamerast väja või ühendad kaamera juhtmega. Küll on olemas spetsiaalsed salvestusseadmed, mis on võimelised otse teatud kaameratest pilte maha laadima. Mõeldud proffidele ja seega kallid. Telefonist saad küll ilma juhet ühendamata pildid pilve (internetti) laadida ... suvalisel hetkle, eeldusel, et netiühednus on olemas.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kui kaableid pole käepärast või ei taha neid kasutada, siis alternatiiviks on selline asi: http://www.cravingtech.com/kingston-mob ... eview.html
Ise ka seda oman ja ei mäletagi millal viimati fotokast piltide arvutisse saamiseks kaablit kasutasin.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
stev666 kirjutas:http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=605844
Kui nime guugeldada ja paar ülevaadet läbi lugeda, siis arvaks, et keskpäraste ootuste korral sobiv vähese rehvimüraga kuiva ilma rehv. Vihmaga ei pea ega vea. Sama pulga peal igasugu Wanly-de ja Nankangidega. Kui mõistusega sõita, siis meil kehtivate legaalsete kiirustega saab hakkama.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Holms kirjutas:stev666 kirjutas:http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=605844
Kui nime guugeldada ja paar ülevaadet läbi lugeda, siis arvaks, et keskpäraste ootuste korral sobiv vähese rehvimüraga kuiva ilma rehv. Vihmaga ei pea ega vea. Sama pulga peal igasugu Wanly-de ja Nankangidega. Kui mõistusega sõita, siis meil kehtivate legaalsete kiirustega saab hakkama.
Mul on Federal'i naastud ja ütleks, et on piisavalt head legaalsete kiiruste jaoks.
http://www.federaltire.com/en/
Kasutatakse ka mujal maailmas võidusõidusarjades jne.
edu
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ma liigutasin selle jutu õigesse teemasse,et sys seda ka näeks.http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... &start=400
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Ma liigutasin selle jutu õigesse teemasse,et sys seda ka näeks.http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... &start=400
Mis sys ei pääse teistele teemadele ligi vä?
Hei!
Uurisin mingiaeg maki ja tranformaatori kohta. Nüüd siis jubinad käes ja oleks hea kui keegi Paintiga konkreekselt peale märgiks mis juhe kuhu.
Pilt makist: http://www.pic-upload.de/view-13275544/ ... 2.jpg.html
Pilt transformaatorist: http://www.pic-upload.de/view-13275566/ ... 3.jpg.html
Ei viitsi midagi väga tuksi keerata. Selline küsimus ka veel, et kuna toide tuleb peale valgusti kaablist, siis kas see teeb ka transormaatorile midagi halba et vool pidevalt sisse-välja lülitatakse?
Ette tänades
Silver
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Mäletab keegi Nokia mudeli nimbrit,mida püüan kirjeldada,nii hästi kui oskan ...
Mõned aastad tagasi oli säärane Nokia poe lettidel,mis oli hästi kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...
Oleks tänulik kui keegi suudaks selle põgusa kirjelduse põhjal selle mudeli numbri mulle öelda
Hardrocker kirjutas:...kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...
Oleks tänulik kui keegi suudaks selle põgusa kirjelduse põhjal selle mudeli numbri mulle öelda
Peaks olema 7380 http://www.nokia.ee/klienditugi/tootetugi/nokia-7380
Hardrocker kirjutas:Mäletab keegi Nokia mudeli nimbrit,mida püüan kirjeldada,nii hästi kui oskan ...
Mõned aastad tagasi oli säärane Nokia poe lettidel,mis oli hästi kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...
või
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt: