Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas 426f »

millises teemas küsida kas kihli krossirajal on lumi lükatud,et sõitma minna,ma sain oma raipe valmis

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

426f kirjutas:

millises teemas küsida kas kihli krossirajal on lumi lükatud,et sõitma minna,ma sain oma raipe valmis

http://biker.ee/phpbb/viewforum.php?f=53

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

invisibleafk
Tsikkel: Suzuki SV 1000S Husaberg FE450

Lugemata postitus Postitas invisibleafk »

Kes tegeleks summuti toru väänamisega.Rattaks oleks kawasaki z750 ja sai ostetud leo vinchi summuti ja oleks soov vana summuti mis peaks olema ühestükkis summuti toruga alles jätta üv ajaks,et lihtsalt väänata uuele summutile uus samasugune toru.äitähh

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

invisibleafk kirjutas:

Kes tegeleks summuti toru väänamisega.Rattaks oleks kawasaki z750 ja sai ostetud leo vinchi summuti ja oleks soov vana summuti mis peaks olema ühestükkis summuti toruga alles jätta üv ajaks,et lihtsalt väänata uuele summutile uus samasugune toru.äitähh

Olen sama pula ees, ise tellisin endale DB-HP'st torupõlve, proovin esialgu sellega, aga kui midagi muud ja paremat teada saad jaga ikka teistega ka:)

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?
Ma saan aru, et on väiksed bännerid rivis külgedel ja kui ma tahan siis klikin ja uurin lähemalt aga no f***k, vähe sellest et pea igas teemas kohtab motopoodide tegelastelt oma poes pakutavate toodete kohta reklaami, nüüd hüppavad lehel mingid üle-elusuuresed reklaambännerid ringi. Selge see, et raha vaja foorumi ülalpidamiseks ja ilma reklaamita on ka tühi aga päris "metallicaks" ka muutuda pole mõtet.
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkima (togi)

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hurt kirjutas:

Tea kas biker foorumisse on võimalik veel rohkem reklaami mahutada ja kui bling-blingiks on üldse võimalik ühte foorumit reklaamiga ajada?

Kindlasti mahub. Ja eks aetakse nii blingiks kui palju makstakse.

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Hurt kirjutas:

Ma saan aru, et on väiksed bännerid rivis külgedel ja kui ma tahan siis klikin ja uurin lähemalt aga no f***k, vähe sellest et pea igas teemas kohtab motopoodide tegelastelt oma poes pakutavate toodete kohta reklaami, nüüd hüppavad lehel mingid üle-elusuuresed reklaambännerid ringi. Selge see, et raha vaja foorumi ülalpidamiseks ja ilma reklaamita on ka tühi aga päris "metallicaks" ka muutuda pole mõtet.
Edu tegijatele. Pange reklaami veel juurde, et enne teemade lugemise juurde asumist peab 5 min hüpikbännereid kinni klikkima (togi)

Siit võiks ju välja kujundada sellise toreda asjapuu, et Sinu ja sarnase murega kasutajate käest küsib foorum näiteks iga kuu lugemise-kasutamise eest euro-paar. Ning Sina ja kasutajad, kel sama mure, pääsevad blingist ja sundreklaamist.
Teine variant on kasutada Sul arvutis kolmanda osapoole tarka vara, mis ei lase blingil kuvatud saada.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Hurt

Yerba kirjutas:
Hurt kirjutas:

Siit võiks ju välja kujundada sellise toreda asjapuu, et Sinu ja sarnase murega kasutajate käest küsib foorum näiteks iga kuu lugemise-kasutamise eest euro-paar. Ning Sina ja kasutajad, kel sama mure, pääsevad blingist ja sundreklaamist.
Teine variant on kasutada Sul arvutis kolmanda osapoole tarka vara, mis ei lase blingil kuvatud saada.

Kus juures oleks vist isegi nõus a´la liikmemaksuga kui see kaotaks ära kõik ebavajaliku reklaami ja jätaks alles aind mõned motopoodide bännerid.
Ma küll ei tahaks uskuda, et kui veidi blingi vähemaks keerata, siis leht nälga sureb ja kinni pannakse kuna pole enam raha serveriruumi eest maksmiseks või peaks hakkama adminnile tehtud töö eest sügiskartulites tasuma. Hetkel on asi veidi üle vindi keeratud ja reklaamiga liiale mindud.

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Nii pange nüüd küsitlus üles, kes oleks nõus maksma ja kui palju, et üleliigsest blingist vabaneda :D

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

kuidas ja kas üldse saab mobiilist või fotokast pilte otse mälupulgale tõmmata

Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

läbi arvuti ikka

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

Hurt kirjutas:

käige vähem foorumis, siis on klikkide arv väiksem, pole põhjust reklaami lisada :)

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Tundub, et mul on õnnestunud omal kõik reklaamid kinni keerata, sest värvilisi vilkuvaid tulukesi nagu eriti ei ole.

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Hurt kirjutas:
Yerba kirjutas:
Hurt kirjutas:

Kus juures oleks vist isegi nõus a´la liikmemaksuga kui see kaotaks ära kõik ebavajaliku reklaami ja jätaks alles aind mõned motopoodide bännerid.
Ma küll ei tahaks uskuda, et kui veidi blingi vähemaks keerata, siis leht nälga sureb ja kinni pannakse kuna pole enam raha serveriruumi eest maksmiseks või peaks hakkama adminnile tehtud töö eest sügiskartulites tasuma. Hetkel on asi veidi üle vindi keeratud ja reklaamiga liiale mindud.

AdBlock on üks tänuväärne leiutis. :twisted:

Ma ei ole reklaami vastu, leht peab ju oma kulutusi tasa teenima ja pole paha kui ka väikest kasumitki tooks. 8) Aga - reklaami esimene nõue on, et ta peab olema silmatorkav, aga ei tohi häirida. Häiriv reklaam kutsub esile soovitule vastupidise efekti ja selle jaoks ongi AdBlocki sarnased vidinad välja töötatud. Mul istuvad normaalmõõdus reklaamid kenasti päises ja kõrvalveerus ning vahel leian sealt ka midagi kasulikku. Aga hüpikaken ja pooleleheküljeline blingbling lähevad eranditult lugemata kinni ja sellised pealetükkijad püsivad minu ostunimekirjas kindlalt viimasel kohal. Sest - vajalike asjade otsimiseks on google. Kõik asjalikud tegijad on seal olemas. Ning ma ei näe mingit vajadust räiget reklaami oma taskust kinni maksta - mis teatavasti ei ole mitte odav ja mis lisatakse rõõmsalt müüdava kauba hinnale.
Huvitav, kas keegi neid blingblinge kaasajal loeb ka? :wack:

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

petz61 kirjutas:

ostad sellise "mälupulga" kuhu saad mälukaardi sisse panna :P

http://www.dealextreme.com/p/aluminum-s ... 16gb-30087

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=605844

Kas sellise rehvi ostu tasuks kaaluda, või on alla igasugu arvestust

dr800 2x
Kasutaja avatar

Hurt

isakene kirjutas:

AdBlock on üks tänuväärne leiutis. :twisted:

Väga pro add on firefoxile. Biker.ee leht oopis talutavam. Toppige nüüd nii palju flash reklaami et ägiseks, mind ei häiri enam :bsmile:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

petz61 kirjutas:

Mobiililt otse ei sa üldse (iPhone on erand, ja siingi vaid eraldi adapteriga) ja kaamerate puhul pole ka kuulnud, et oleks selliseid, mis mälupulka vahetult toetaksid. Sul on ikka kaks varianti, kas võtad mälukaardi kaamerast väja või ühendad kaamera juhtmega. Küll on olemas spetsiaalsed salvestusseadmed, mis on võimelised otse teatud kaameratest pilte maha laadima. Mõeldud proffidele ja seega kallid. Telefonist saad küll ilma juhet ühendamata pildid pilve (internetti) laadida ... suvalisel hetkle, eeldusel, et netiühednus on olemas.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kui kaableid pole käepärast või ei taha neid kasutada, siis alternatiiviks on selline asi: http://www.cravingtech.com/kingston-mob ... eview.html
Ise ka seda oman ja ei mäletagi millal viimati fotokast piltide arvutisse saamiseks kaablit kasutasin.

SERTÃO

Holms
Tsikkel: VN 1500 MS

Lugemata postitus Postitas Holms »

stev666 kirjutas:

Kui nime guugeldada ja paar ülevaadet läbi lugeda, siis arvaks, et keskpäraste ootuste korral sobiv vähese rehvimüraga kuiva ilma rehv. Vihmaga ei pea ega vea. Sama pulga peal igasugu Wanly-de ja Nankangidega. Kui mõistusega sõita, siis meil kehtivate legaalsete kiirustega saab hakkama.

Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Holms kirjutas:
stev666 kirjutas:

Kui nime guugeldada ja paar ülevaadet läbi lugeda, siis arvaks, et keskpäraste ootuste korral sobiv vähese rehvimüraga kuiva ilma rehv. Vihmaga ei pea ega vea. Sama pulga peal igasugu Wanly-de ja Nankangidega. Kui mõistusega sõita, siis meil kehtivate legaalsete kiirustega saab hakkama.

Mul on Federal'i naastud ja ütleks, et on piisavalt head legaalsete kiiruste jaoks.
http://www.federaltire.com/en/
Kasutatakse ka mujal maailmas võidusõidusarjades jne.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Ma liigutasin selle jutu õigesse teemasse,et sys seda ka näeks.http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... &start=400

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kipsi kirjutas:

Ma liigutasin selle jutu õigesse teemasse,et sys seda ka näeks.http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... &start=400

Mis sys ei pääse teistele teemadele ligi vä? :mrgreen:

ruubiq

Lugemata postitus Postitas ruubiq »

Hei!

Uurisin mingiaeg maki ja tranformaatori kohta. Nüüd siis jubinad käes ja oleks hea kui keegi Paintiga konkreekselt peale märgiks mis juhe kuhu.
Pilt makist: http://www.pic-upload.de/view-13275544/ ... 2.jpg.html
Pilt transformaatorist: http://www.pic-upload.de/view-13275566/ ... 3.jpg.html

Ei viitsi midagi väga tuksi keerata. :wack: Selline küsimus ka veel, et kuna toide tuleb peale valgusti kaablist, siis kas see teeb ka transormaatorile midagi halba et vool pidevalt sisse-välja lülitatakse?

Ette tänades
Silver

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Mäletab keegi Nokia mudeli nimbrit,mida püüan kirjeldada,nii hästi kui oskan ...
Mõned aastad tagasi oli säärane Nokia poe lettidel,mis oli hästi kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...
Oleks tänulik kui keegi suudaks selle põgusa kirjelduse põhjal selle mudeli numbri mulle öelda :)

pohjakonn

Lugemata postitus Postitas pohjakonn »

Hardrocker kirjutas:

...kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...
Oleks tänulik kui keegi suudaks selle põgusa kirjelduse põhjal selle mudeli numbri mulle öelda :)

Peaks olema 7380 http://www.nokia.ee/klienditugi/tootetugi/nokia-7380

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Hardrocker kirjutas:

Mäletab keegi Nokia mudeli nimbrit,mida püüan kirjeldada,nii hästi kui oskan ...
Mõned aastad tagasi oli säärane Nokia poe lettidel,mis oli hästi kitsas...3cm ehk ja umbes sama paks...toimingute tegemiseks oli tollel telefonil rullik...

Pilt

või

Pilt

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Seesama jah.
Tänud :bsmile:

Kasutaja avatar

in4r3k
Tsikkel: Honda Hornet
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas in4r3k »

Lihtsaim ja odavaim viis passi 25kw saamiseks?

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Nõmme kandis mõnda poodi, kust oleks võimalik osta kitsast seibi 39mm sise/50 mm välisdiam ?

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”