põrusin eksamil

dorisu

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas dorisu »

Tänan video eest.
See keskhargile saamine oli arusaadav nõue - sain selle tõstmise nipi teada vahetult ennem ARK eksamit (mis ei tähenda, et see tuleks välja kui kellavärk igalajal). Ja siit teemast edasi lugedes surfasin läbi mitmeid teemasid, et milline ratas pisemale ja kergemale naisterahvale. Enamus ihaldasid bike tüüpi ja määravaks oli see et jalad ulatuksid maha, aga mitte keegi ei maininud motika kaalu. Ma tean, et tahaks omale linna ratast , millega hea tööl käia, muidugi võiks olla istumisosa madalam, et jalad ulatuksid aga minujaoks ongi oluline kaal - et suudaks vajadusel ratast üles tõsta kui kukun ja et keskhargile panek oleks kergem.
Ka eksamil ARK mees ütles, et kui sa peaksid kukkuma, siis mina sind küll selle püsti tõstmisega ei aita.
Autokoolis ei saanud õpet kuidas ratast tõsta, seega on oluline siiski motika kaal minu jaoks. Kui oleks ARK eksamil kukkunud, oleks jäänud eksam sooritamata, sest seda ratast ma liigutada ei jõudnud.
Ilmselt siit ka saaks arendada uue teema - kui paljud autokoolid üldse räägivad õigesti keskhargile liigutamisest ja kuidas üldse motikat õigesti püsti tõsta.
Üksasi on toores jõud, aga teineasi on ka korrektselt ilma suure punnimiseta saamine.

See küll OT, aga siiski tuleb ka kukkumisi ja hargile panemise probleeme ARK's ette mitte ainult naistel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”