Elu positiivseim politseikogemus!
nsr125 - seadusejärgi võrdsustatakase 16-18 aastase lubadega üksinda sõitmine lubadeta sõitmisega.
Mina ma selle peale kuri olen - lihtne põhjus
Nimelt aastaid aastaid tagasi sõitis 17 aastane purjus bemmimees - kes ületas asulas kiirust, kellel olid poolikud load mu hea sõbra rasedale naisele otsa, nii et 7 kuud rase naine hukkus koos lapsega. Peale seda ei suuda luabadeda juhtidesse ja roolijoodikutese enam positiivselt suhtuda
Ja mis puutub trahvidesse eestis ja mujal ilmas siis Credeo võib rääkida kuidas mingi a 15 km/h rootsis üle ja pea päris kena trahv
Mina ma selle peale kuri olen - lihtne põhjus
Nimelt aastaid aastaid tagasi sõitis 17 aastane purjus bemmimees - kes ületas asulas kiirust, kellel olid poolikud load mu hea sõbra rasedale naisele otsa, nii et 7 kuud rase naine hukkus koos lapsega. Peale seda ei suuda luabadeda juhtidesse ja roolijoodikutese enam positiivselt suhtuda
Ja mis puutub trahvidesse eestis ja mujal ilmas siis Credeo võib rääkida kuidas mingi a 15 km/h rootsis üle ja pea päris kena trahv
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.