põrusin eksamil

dorisu

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas dorisu »

Panen ka oma loo kirja. Ilmselt naisterahvaid "kiusatakse" rohkem, sest ma sain küll korraliku mõnituse osaliseks. Kuna olen lühemat kasvu aga motikas oli üsna suur, siis ARK mehed ennem juba pundis istusid ja naersid mu poole. Olime koos sõiduõpetaja Tallinna ARK parkas siis ja ootasin oma aega. Soovitas lükata käekõrval motika putkani. SIis eksamineerijale ei meeldinud, et teisele maja küljele panin, pidin ümber parkima. Ei meeldinud, et jalale panin, käskis keskhargile panna. No teise korraga sain - siis juba oli totakas irve näol - noh ikka said. Siis 10min oli tehnilisi küsimusi motika kohta jms, kuniks saime sõitma hakata. Platsil ümberpõike tegin teise korraga ära - eelmine kord sõitsin liiga aeglaselt. Linnasõit oli ainult õismäe ringid.
Kuna just vahetult ennem sõiduõpetajaga seal sõitsime oli kõik hästi meeles ja oli isegi aega põigata aukudest ja kaevuluukidest mööda. Linna sõit oli väga lühike ja ARK tagasi - läbisin veatult.
Aga see suhtumine juba alguses, et "miks peab nii väike tütarlaps nii suure motikaga sõitma" jne küsimused oli küll puhas kius. Kui tahan täis A kati saada, siis teengi selle motikaga, mis vastab nõuetele - pärast ostan omale mida tahan - kasvõi punnvõrri.
Ilmselt kohtab seda laadi suhtumist igalpool, aga võiks nagu üle saada juba sellest, et mehed sõidavad motikaga ja naised küpsetavad kooki kodus.
Ausaltöeldes kui oleks läbi kukkunud, siis vist oleks jätnud pooleli ka ..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”