Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

annukas
Tsikkel: Kawasaki zx10r
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas annukas »

StreetMoto kirjutas:
annukas kirjutas:

Jah, need toolid peaksid ikka kontoris E-R ja 8 tundi päevas inimestega koostööd tegema, nii keerlema/pöörlema jne... tegelikult see IKEA variant oleks ka mõeldav, kuigi mõte ongi selles, et ka hiljem võiks neid kerge vaevaga juurde võimalik osta. Kuna meil kontoris kõik toolid ühesugused, siis tahaks ka seda joont jätkata, kui vahetamiseks läheb, siis kõik ja uued ühte sorti/marki.

Vineerist tehtud tool ei ole just kontoriinimesele 8 H istumiseks just kõige mugavam :wack:

Mina ostsin väikese eelarvamusega 4 aastat tagasi IKEA kontori nahktooli kõrgema ja madalama seljatoega variandi. Eelarvamusega ütlen seetõttu, et hind oli 3-4 korda soodsam kui mistahes kohalikus poes. Mäletamist mööda 39 eur madal ja 59 eur kõrgem. Aga nende aastate jooksul ei ole kummalgi variandil midagi lagunenud. Nahk on terve ja kogu mehhaanika pole vajanud ei määrimist ega kruvide ülekeeramist. Ainus, mis räägib madalama tooli kasutusmugavuse vastu on rataste süsteem. Nimelt kõrgemal veeravad rattad ka siis kui koormust peal pole ehk lihtsalt lükates aga madalamal on need ilma koormuseta lukustatud ja hakkavad veerema alles peale istudes. Mulle isiklikult see nüanss ei meeldi, sest kraabib põrandat tooli lihtsalt laua alla lükates.

Praegu tundub, et olen nii mõnedki head kontaktid ja vihjed saanud.... siit peaks midagi hääd vast leidma, suurimad tänud! (w)

http://www.wima.ee
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”