Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Tänan vastuste eest ja uuendan infot. Juba nädal tagasi ajasin sinna sisse 50mm läbimõõduga painduva toru, mis on otsaga kensti vastu külmumispunkti (loe: jääklompi). Olen sinna kallanud sisse just keema läinud vett ehk siis u tirts alla 100 kraadi temperatuuriga. Siiani on tulemus olnud see, et olen käsi paar korda kõrvetanud ja tundub, et ka painduv plasttoru deformeerub 100 kraadise veega. Sinna on läinud u 5-6 järjestikkust 2 Liitrist kogust, seega u 10 liitrit peaaegu keevat vett vastu jääd juhtides tulemus null.

Antifriisi ei tahtnud sinna kallata aga klaasipesuvedelikku on ka mitu kankut juba kallatud. Ehk siis kokkuvõttes on täna pakutud ideed eelmise nädala lõpus juba realiseeritud ja siiani tulemuseta. Ja minu seedimine ei ole adapteerunud umbes kanalisatsiooniga. Iga päev kui hommikul tööle jõuan hakkab üks piin ja pean koju tagasi hädale kimama, sest Hiiu Pubi tehakse ka kõrval alles 11.30 lahti :-)

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Mine “Ajaviiteks...”