Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
Re: Rumalad küsimused
Kohene teisaldus, poll või ühisteenused, võimisiganes...
edu
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Esimene kõne tuleb politseisse teha. Nad otsivad andmebaasist omaniku üles. Kui omanikku ei leita (nagu su juhtumi puhul), siis peaks olema õigus teisaldada. Selle peab samuti vist politsei sanktsioneerima.
Praegusel talvisel ajal, kus parklasse maha joonitud rivisid näha pole, on "tarkpäid" üksjagu, kes peaga mõelda ei oska. Aasta alguses nägin Ülemiste keskuses kolme ritta pargitud autosid.
Minus tõstis nüüd korraks pead isehakanud korravalvur.. Aga kui tund aega oodata, siis minul tekiks päris palju häid mõtteid. Alusta järgmine kord sellest, et võtad köie ja lohistad selle romu eemale. Libe ka, küll ta libiseb, kui jõud taga on. Soovitan politseid ka sellest teost enne teavitada, et enda kastanid tulle ei jääks
Mõnikord liigutavad nad suht kärmelt, kui ähvardada omakohtuga. Olen kuulnud..
Tegu oli siiski naisterahva autoga. Enne kui ise sündmuskohale jõudsin tuli üks tore härrasmees, kes enda õigesti pargitud auto eest ära ajas ja tütarlaps välja pääses. Sinna poole sõites käis vihasena küll mõte peast läbi, et ma panen selle corolla nööri otsa ja lohistan kuhugile hange.
Politsei oli küll väga abivalmis, aga kui omaniku kätte ei saadud, siis oli nende reaktsioon, et meie rohkem aidata ei saa, peate ootama. Sellepärast mõtlesingi, et kelle pool peaks pöörduma, et ametlikult auto ära teisaldataks sellises situatsiooni. Võin ta küll endal maasturile sappa panna ja eemale lumehunnikusse lohistada, aga sellega toon endale ainult jama kaela. Ja ma arvan, et on oluliselt suurem karistus kui pead enda autole kuhugile platsi peale järgi minema ja teisaldamise kinni maksma kui see, et keegi su auto 5m eemale lohistab ja selle käigus tagasilla alt ära tõmbab ning "parkimisprofist" saab hoopis kannataja.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Sellise ahvi otsa sattumisel oleks kange isu otsida kiirelt lähim sahaga trakatsimees ja lasta ahv lumevallide sisse lükata. Las pärast labidaga uhades mõtleb oma mühakluse üle järele.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
tali kirjutas:Sellise ahvi otsa sattumisel oleks kange isu otsida kiirelt lähim sahaga trakatsimees
See veits ebareaalne... Aga kuna töö tegevat ajapikku ahvist inimese, siis rehvipumpamine poleks mitte kahjuks tulnud
grahv kirjutas:See veits ebareaalne... Aga kuna töö tegevat ajapikku ahvist inimese, siis rehvipumpamine poleks mitte kahjuks tulnud
Level 2 õeluseskaalal oleks 2 rehvi puruks torgata. Varurattaid on reeglina üks..
(Ei propageeri sellist käitumist, pean igaks juhuks mainima )
Võimalusel olen mina sellised parkijad kes näiteks mulle mõeldud koha (loe nimeline parkimiskoht) ära võtavad või lihtsalt üle 2 koha pargivad ise kinni parkind. Tihemini on juhtund olukorda kus pargin juhipoolse uksele nii lähedale et seda pole võimalik avada ja juht peab kõrvalistuja uksest sisse ronima.
-
Ei aga grahvi jutus on point sees küll. Midagi purustamata kaks rehvi lihtsalt tühjaks lasta ja las pumpab!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Hurt kirjutas:Tihemini on juhtund olukorda kus pargin juhipoolse uksele nii lähedale et seda pole võimalik avada ja juht peab kõrvalistuja uksest sisse ronima.
Mina olen pidanud rocas ühe debiilikuga kaklema , sest parkis mu juhi ukse kinni . Ja oma autost väljudes tagus kõrval istunud pekine orikas oma uksega minu külje mõlki . Siis kui ma " viisakalt " sellele tähelepanu juhtisin ja väitsin et ta ajudeta kirsas sündinud tegelane arvas et tahab mind füüsiliselt noomida... Ei tea küll milles mina süüdi olin
No minust jäi ta igatahes sinna pikutama ja politseid ootama ...
Edaspidi olen parkinud diagonaalis üle kahe rea parkla kõige kaugemase osase , kus ruumipuudust ei ole kellegil . Aga sellest hoolimata on leidunud debiilikuid kes oma haisukastid juhi ukse äärde topivad, hoolimata sellest , et ümber on kümneid , kui mitte sadu vabasid kohtasid .
-
Gornholio kirjutas:Hurt kirjutas:Tihemini on juhtund olukorda kus pargin juhipoolse uksele nii lähedale et seda pole võimalik avada ja juht peab kõrvalistuja uksest sisse ronima.
Mina olen pidanud rocas ühe debiilikuga kaklema , sest parkis mu juhi ukse kinni . Ja oma autost väljudes tagus kõrval istunud pekine orikas oma uksega minu külje mõlki . Siis kui ma " viisakalt " sellele tähelepanu juhtisin ja väitsin et ta ajudeta kirsas sündinud tegelane arvas et tahab mind füüsiliselt noomida... Ei tea küll milles mina süüdi olin
![]()
No minust jäi ta igatahes sinna pikutama ja politseid ootama ...
Edaspidi olen parkinud diagonaalis üle kahe rea parkla kõige kaugemase osase , kus ruumipuudust ei ole kellegil . Aga sellest hoolimata on leidunud debiilikuid kes oma haisukastid juhi ukse äärde topivad, hoolimata sellest , et ümber on kümneid , kui mitte sadu vabasid kohtasid .
Onju Sa andsid talle pasunni ja oled nüüd uhke oma vägivallateo üle

tali kirjutas:Onju Sa andsid talle pasunni ja oled nüüd uhke oma vägivallateo üle
Mis seal valesti on? Ise ta ju küsis? Džentelmen on ikka lahke ja küsimise peale võimaldab küsitut
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
Öelge koht kust saan sumpa teibi värvi...väidetavalt siis peaks see olema silikoon kuumakindel varv
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
macintosh kirjutas:Milline on hea paagikleeps?
Esimese hooga oleks pakkunud sellist specialy for you aga järele mõeldes ei ole neil vahet erilist .
Vaata lihtsalt milline välimuse ja suuruse poolest sobib ja vaata et parim enne möödas ei oleks - st. et liim oleks veel kleepsu taga värske .
macintosh kirjutas:Milline on hea paagikleeps?
Minu käest saad hea paagikleepsu
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
mis on selle jubina nn tehniline nimi,et saaks netist otsida. kaseti kujuline,lükkad automakki ja saad mp3 järgi panna?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
pyta kirjutas:mis on selle jubina nn tehniline nimi,et saaks netist otsida. kaseti kujuline,lükkad automakki ja saad mp3 järgi panna?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
pyta kirjutas:mis on selle jubina nn tehniline nimi,et saaks netist otsida. kaseti kujuline,lükkad automakki ja saad mp3 järgi panna?
sellist vigurit müüdi hiljuti ka ülemiste selveris või rimis või mis iganes pood see on...aga seal vedelesid mingis riiulis.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mina ostsin selle asemele hoopis selle junni, mis käib sigaretisüütajasse. Sellele käib järgi MP3 mängija või lihtsalt USB pulk ja see annab raadiosignaali raadiosse, kuulad nagu tavalist raadiot. Lisaboonus, et 10 meetri raadiuses võid igast raadiost soovi korral sama asja kuulata.
Tsikkelröövel kirjutas:Mina ostsin selle asemele hoopis selle junni, mis käib sigaretisüütajasse. Sellele käib järgi MP3 mängija või lihtsalt USB pulk ja see annab raadiosignaali raadiosse, kuulad nagu tavalist raadiot. Lisaboonus, et 10 meetri raadiuses võid igast raadiost soovi korral sama asja kuulata.
Kuidas heli kvaliteediga lood on sellist vidinat kasutades?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
Yerba kirjutas:Tsikkelröövel kirjutas:Mina ostsin selle asemele hoopis selle junni, mis käib sigaretisüütajasse. Sellele käib järgi MP3 mängija või lihtsalt USB pulk ja see annab raadiosignaali raadiosse, kuulad nagu tavalist raadiot. Lisaboonus, et 10 meetri raadiuses võid igast raadiost soovi korral sama asja kuulata.
üldiselt midagi hullu pole, aga mingile muusikagurmaanile kraabib kindlasti kõrva ja bose kvaliteeti ei tule. aga autos suuremat mõõtu originaal kassetikas,ei hakka sinna midagi hirmkallit ehitama
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Yerba kirjutas:Tsikkelröövel kirjutas:Mina ostsin selle asemele hoopis selle junni, mis käib sigaretisüütajasse. Sellele käib järgi MP3 mängija või lihtsalt USB pulk ja see annab raadiosignaali raadiosse, kuulad nagu tavalist raadiot. Lisaboonus, et 10 meetri raadiuses võid igast raadiost soovi korral sama asja kuulata.
kehv. raadiost tuleb parema kvaliteediga heli.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
pyta kirjutas:Yerba kirjutas:Tsikkelröövel kirjutas:Mina ostsin selle asemele hoopis selle junni, mis käib sigaretisüütajasse. Sellele käib järgi MP3 mängija või lihtsalt USB pulk ja see annab raadiosignaali raadiosse, kuulad nagu tavalist raadiot. Lisaboonus, et 10 meetri raadiuses võid igast raadiost soovi korral sama asja kuulata.
üldiselt midagi hullu pole, aga mingile muusikagurmaanile kraabib kindlasti kõrva ja bose kvaliteeti ei tule. aga autos suuremat mõõtu originaal kassetikas,ei hakka sinna midagi hirmkallit ehitama
Nii et kvaliteeti kraabib see jublakas maha? Ma natukene audiofiil küll, tuleb tõde tunnistada.
Yerba kirjutas:Nii et kvaliteeti kraabib see jublakas maha? Ma natukene audiofiil küll, tuleb tõde tunnistada.
See oleneb sellest jublakast ka ikka palju, kui mingi 5 eurine on siis muidugi kvaliteet kannatab, aga kui korralikuma asja ostad ja sellest jublakast volüümi suht maas hoiad ning raadiost volüümi timmid siis on kvaliteet hea.
Neid on erinevas hinnaklassis ka aga kõige odavamate kvaliteet on midagi AM ja FM sageduste vahepealset. Ehk siis nii hull pole kui AM sagedused aga nii hea ka pole kui FM.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Yerba kirjutas:Nii et kvaliteeti kraabib see jublakas maha? Ma natukene audiofiil küll, tuleb tõde tunnistada.
Nii või teisiti nende FM saatjate kvaliteet sakib, podcastide kuulamiseks sobib küll ja aga kui vähegi muusikaelamust ootad siis leia endale juhtmega sisend ja ühenda sinna.
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
Aga kas nüüd keegi teab kust saada sumpa teibi värvi?
Mul oli ka Sencori FM saatja . Iseenesest heliga jäin rahule, pole eriline helimees. Midagi otseselt kõrva ei kraapinud.
Njah, aga kvaliteet vist pole neil väga hea. See oli küll mingi 17€ aga eilsest jäi ette kiri "loading..." ja enam heli ei saanud. Viisin garantiiremonti, eks kuuleb kuidas ma ta ise ära lõhkusin vale kasutamise tõttu vms
Kui määrivadki minukaela selle vea siis enam ei osta seda jublakat, õnneks sain sellegi kingituseks. Siis vaatan juba uue raadio poole, ehk on ikka mõistlikum pikas perspektiivis.