Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
Re: Sidesüsteemidest rattal
Nii. Hankisin kah Midlandi BT neXtid, 2tk.
Samas nüüd vaadates, soodushind muutunud täishinnaks.. Ehk õnnestus saada ühe hinna eest 2, kokku 169 juurot. Anyway.
Hetkel tundub, et asjalik asi ja mulle oleks Cardo tõsine overkill (430 vist plekkis selle kahene komplekt, kuskilt jäi silma).
Miinused- minu jaoks puuduvad. Samas pole ratta seljas saanud testida- talv, külm, paha.
Mu eesmärgid- rääkida seljakotiga kui juhtub seljas olema ja muidu lihtsalt mussi lasta.. Mulle 5 mitme plussiga. Nupud kah head ja suured ja väljaulatuvad- kinnastega saab suht hästi aru, et mida vajutad. Erinevaid reziime valides keegi tädi kõlaritest karjub kah, et mida teed (raadio, intercom või telefon).
Muidu aga miinused, mul pole vahet, kuid teistele vast-
- 1,6 kilomeetrit- vb jah, kui otsenähtavus, kõigil pead otse jne. Siin kodus levitesti tehes (üks oli toas, mikrofon teleka ees; teisega lonkisin õues ja vaatasin, kui kaugele levib)- üle 150 meetri vast ei saanud. Peab millalgi vabas õhus kah proovima. Samas arvan, et ka kõik teised seadmed tahavad otsenähtavust ja 1.6 kilti selline.. reklaamlause.
- Pakun, et see erinevate inimeste vahel valimine, kellega rääkida (saad vaid ühega korraga, vestluskaaslasi valid nuppudega)- see nuppude näppimine sõidu ajal ja jätta meelde, et mis nupp kuulub kellele.. et 'forward' on Kati ja 'stopp' on Mati ja 'Vol +' keegi kolmas.. Ei tundu eriti turvaline.
Plussid:
- Juhtmega saad ühendada ka raadiosaatja näiteks kui väga vaja; levib ju too palju paremini, kui bluetooth. Või poogid külge pleieri, millel bluetoothi ei ole.
- Arvutiga saad seadistada. Näiteks raadiokanalid (6tk) paika panna.. See seadmest otse kanalite otsimine on nagu ta on.
- Mikrofone kaasas 2; nii kinnisele, kui avatud kiivrile.
Ehk jah. Kui hankida midagi vaid enda tarbeks või selleks, et 'mõnikord läheb vast vaja,' siis see ideaalne. Või kui vaid seljakotiga lobisemiseks. Ehk olen väga rahul oma ostuga.
Mis aga ajudele käib- kõigi nende puhul.. On raske teha seade suurem ja mahutada sisse 2 AAA akut näiteks? Vaevalt, et sõidu ajal pea sellest paarist grammist lisaraskusest viltu kisub? Saad vabalt vahetada (ka siis, kui need kunagi päris otsad annavad) või siis ka vahepeal- vahetad patareid, mitte, et hakkad 'kiivrit laadima'. Ok, ka laadimise ajal saab rääkida, kuid siis tilpneb ikka mingi USB juhe kiivri külge sõidu ajal......
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.