naised selles foorumis?

Kasutaja avatar

rumbold
Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7

Re: naised selles foorumis?

Lugemata postitus Postitas rumbold »

ütlen ka naiste kohta paar sõna. 2011 suvega tõdesin ühte toredat asja. Nimelt olen koguaeg pidanud mõtetuteks juhtideks (k.a. autoga liigeldes) tüüpe, kes mingil hetkel jõuavad sinu juhitud sõidukile sappa ja närviliselt mööda kimavad ja siis ülla-ülla... olen märkamatult "kõvale vennale" 10 km pärast uuesti sabas. Läinud suvel tulin suvekodust Saaremaalt ja sihtkohaks Tallinn. Praamilt maha tulles (motikaga) nägin kahte liigikaaslast. Üks oli meesterahvas musta Hondaga (kui täpselt mäletan) ja teie oli rohelise Kawa Ninjaga neiu (valge punupats taga lehvimas).... niisiis. Hakkasime tulema. Kuigi me neiuga mingeid käemärke ei vahetanud, sõitsime kuni Saue sillani koos ja peale seda viisakalt tervitades ta lahkus, nojaa siis see tüüp :wack: tuli tagant igavese lennuga (mullegi meeldib korralikult vajutada) ja pani leekima.... sobib... 10 km pärast läksime temast mööda..... ja sedasi 4-5 korda.... Ütlen ausalt, kui oled kõva vend, lase siis lõpuni välja ja ära priraneeri vahepeal. Sain augustis omad trahvid ka kätte ja samal teekonnal sain korraliku "tulemuse" radarisse :) ja üldse ei kahetse, kuis vähemalt ei pendeldand. Nüüd muidugi võib minu jutule tulla selline materdamine, kuid jumala pohh. Naised on ülimalt äge vaatepilt motika seljas ja neid võiks rohkem olla.....

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”