Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas tali »

Hurt kirjutas:

Kes oskab nõua anda. Probleem selline. Minu nimel on üks iidvana sierra ront. Auto sai aastaid tagasi juba müüdud kuid uus omanik ei ole kannet vormistanud registris. Minul on nende aastatega ka kaduma läinud ostja kontaktid ja ma ei tea mis on autost saanud. Ma ise saan vaid registrist kustutada ajutiselt üheks kaheks aastaks. Pöördusin ARK-i või maanteeametisse nagu seda tänapäeval nimetatakse ja tegin avalduse palun kustutage see ja see sõiduk kuna müüdud jne.
Kahe erineva büroo peaspetsialisti on vastand. Ainuke võimalus kuidas arvelt maha saad on lammutustõend, nii et jää aga edaspidi ka "ajutiselt kustutama".
Kas ongi nii et lammutustõend vs. ajutine kustutamine või saan ma selle rondi ka jäädavalt arvelt maha.

Nii ongi. Meil oli ühe vana raipega sama teema, ainult lammutuse tõendiga saab arvelt maha. Kuradi süsteem küll ikka, aga kui näiteks mõne sõiduki tehniline pass minu käes on, võin sellega ARK-s teha, mida tahan :wack:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Mine “Ajaviiteks...”