Kõver käiguvahetushoob
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Kõver käiguvahetushoob
AndrusB kirjutas:Ma olen oma tsiklite hoovad kõik sirgeks väänanud. Paras temperatuur on Al pinnalt näha. Mõned tõed peavad selged olema.
Sulam ka määrab tagasiväänatavust. Eks selle tüki sirgeks saamisega nikerdamist on , aga tundub, et on võimalik.
Jõudu!
Andrus, Sa tegeled metallidega iga päev! Sul on metallide hingeelu selge. Kas teemaalgatajal ka on? Kui hakkad oma elus esmakordselt metalli väänama ja selleks on alumiinium ja siis veel gaasiga kuumutama...!? Tulemus on etteteadmata.
Alu on väga hea soojusjuht. Kuumutad seda kõverat kohta, aga kogu hoob soojeneb praktiliselt üleni samale temperatuurile ja sirgestades võid valesti toestades hoova hoopis mujalt kõveraks ajada. Samuti jahtub tunduvalt toeuskoht jne...
600 celsiust on jah sulamis temp, aga mitte kõikidel sulamitel. Kui juba sulamis temperatuurini on kuumutatud, ongi asi pekkis!
Loomulikult, kui inimesel on nii hea silm või suured kogemused määrata silmajärgi metalli ligilähedane temperatuur, siis see on ju hea
Ma püüan vaid siin hoiatada selle toimingu iseärasusi.
Olen pikki aastaid metalli väänanud, keevitanud... ja alumiinium ja malm on minarust kõige pirtsakamad ühendid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.