piduriklotsid ebay-st

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Re: piduriklotsid ebay-st

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

müristaja kirjutas:

Ma ostsin omale eelmise jooksu tagumisi klotse eestist(goldfren) 1800km ja olid metallini välja kulunud! Kusjuures ei ole ma mitte mingi hüperaktiivne piduri litsuja. Järgmiseks telllisin OEM Tokiko klotsid jebaist ja läheb juba 8000km+.

Olen täiesti päri, et erineval klotsil ning koostööl kettaga on erinev läbisõit. Seda olen korduvalt rääkinud nii oma kuluosakoolitustel kui leti taga. Originaalklots (OEM) kestab kindlasti kauem aga teatavasti on hinnalipik see, miks kunde üldse mistahes tootja B-klotsi suunas vaatab. Kokkuvõttes võib tulla isegi sama välja (kas osta 3x jutti 3 korda odavamaid klotse, või 1x 3 korda kallimaid). Seega on klotside tootja valik igaühe enda teha/katsetada. Aga kindlasti ei soovita ma nimetuid klotse, mis võivad olla "teab-mis-mulla-friktsioonsegust". Mul on imelisi näidiseid riiulis küllaga. Leiab ka plastmassist kattega klotse (tõsi küll "made in Lithuania kodugaraaz")

Aga et asi ei läheks teemast kaugele, siis vaadates ebay klotse soovitan võrrelda võrreldavaid asju. Sama tootja sama seguga klots on see, mille hinda tuleb uurida... Edu

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”