ebayst ostmine.
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: ebayst ostmine.
-PitBull- kirjutas:Oli ka ükskord mingi paarikümne eurine vigur, kolm kuud ootasin, ei tulnud ja siis nõudsin raha tagasi. Sain raha tagasi ja kaks päeva hiljem tuli vigur ise kah
3 kuud ootasite??? Praegu on 45 päeva aega keiss (dispute) avada resolution center-is!
Mina tegingi nii, kui India pakk kusagile Venemaale toppama jäi. 44. päeval avasin dispute-i et pakki pole. Aga kuna tegu polnud poekaubaga vaid pigem antiikse kraamiga, siis ma ei küsinud raha tagasi vaid soovisin ikka oma pakki. Olin nõus veel ootama. Müüja ütles, et ainuke, mis tema saab teha, on India Postile nõue saata ja paki väärtus tagasi nõuda. (Tagantjärele tarkus - seda olekski pidanud kohe tegema, võibolla see oleks Vene Posti ja Tolli teatud kohast pisut pigistanud.)
Edasi oli trackingusaitidelt näha, et peale seda kui Vene Toll oli kuu aega munenud minu paki otsas (nende jaoks läbiv transiit (!)), saatis Vene Post selle väidetavalt oma valdusest minema. Aga igatahes mitte Eestisse. Ju lihtsalt varastasid ära. Saatsin Vene Postile (nende spetsiaalsele pakkide otsimise mailile) järelepärimise koos trackingunumbri ja muude andmetega, vastust muidugi ei saanud.
Ja siis tore üllatus ebaylt - " kuna teie keissi avamisest on juba niijaniimitu päeva, siis me eeldame, et teil on asi nüüdseks lahendatud ja sulgeme keissi. Nii tore, et te meie klient olete." No türi küll, nemad eeldavad.
(Miks siin kalašnikoviga smailit ei ole???)
Edit: sain ikka lõpuks oma antiikkola kätte. Vene Post ei olegi nii lootusetu nagu selgub
. Aga siga-aeglased on nad küll. 14.detsembril jõudis pakk nendeni ja nad suutsid seda KAKS KUUD seal hoiustada ja kindlasti palju paberit ära määrida, enne kui lõpuks Eestisse saatsid. Veebist paistab nagu oleksid nad mu pakki lausa mitu korda Eesti suunas minema saata:
Обработка 6 January 2012 02:06 104003 МОСКВА PCI-3 Покинуло место транзита
Обработка 5 February 2012 22:03 104003 МОСКВА PCI-3 Покинуло место транзита
Igatahes sisse pole vaadatud. India autentne voodilinasse õmmeldud ja punase kirjalakiga pitseeritud pakend on rikkumata
.
Ebay resolution center imeb vilinal aga seekord läks hästi. Elagu rahvaste sõprus!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.