parim matkakaaslane (elutu)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: parim matkakaaslane (elutu)
J a n n o kirjutas:Raitz kirjutas:Kui ma nüüd tänavusele tripile tagasi mõtlen, siis käepideme soojendused kvalifitseeruvad raudselt parimaks lisatarvikuks.
kui ma Antalyasse hakkasin mägedest laskuma ja voolava asfaldi jõgesid vältida üritasin, siis mulle käepideme soojendused esimese asjana pähe igatahes ei tulnud, aga mõtlesin, et ei tea kas mootorrattale konditsioneeri pole veel välja mõeldud. seal ei aita isegi see, kui ujukate väel oled. pigem juba kinni katta. käevarred olid mul igatahes turvasärgi võrgumustriliselt ville täis. niiet oleneb kohast. mina leian, et üks korralik päikesekreem ei tee ka liiga.
Samad mõtted kummitasid mind eelmisel suvel lõuna prantsusmaal ja itaalias,aga selle vastu aitas kohe kõvasti Rev`it Turbine riietus,mis oli ainult minul,aga teistel ei olnud.Mina tundsin ennast võrreldes kaaslastega ikka väga lahedalt.Kui isegi linnavahel kiirust juba vähemalt 30-40 said ,oli õhk liikvel ka ümber keha.Tunne nagu sõidaks T-särgiga,aga samas olid olemas kõik kaitsmed ja taskud jne.Ostsin ekstra soojas sõitmiseks ka lahtise kiivri,ning ka see on igati aus asi,kui temper +40 kanti kisub.Riided küll kallid,aga hinda väärt.Koos voodriga sõitsin tegelikult oktoobrini välja.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.