Yamaha SZR660 35kW
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha SZR660 35kW
Minu puhul on tegemist algaja sõitjaga ja hakkan oma esimest masinat valima. Mis sellest arvata?
Re: Yamaha SZR660 35kW
Algajale hea ratas. Peale istudes tundub ratas hästi kerge. Mootoril tüüpilise enduuroka karakteristika,lihtne sõita. Raam ja pidurid pärinevad TZR-lt 125. Pealegi suhteliselt soode, nii et kui isegi ära tüütab, siis müües eriti kaotada ei saa.
-
Teema algataja
Sellise jutu peale mine kasvõi kohe ostma Mingeid tüüpvigasid ka sel masinal teada?
Väga ei tahaks üldistada, aga minu arvates on see esihark suht s**t.
-
Teema algataja
See vast pole midagi hullu ja ostmise isu ära ei võta. Peaks laskma mõnel paremal motomehel enne katsetada ka nagu ikka?
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Mis ma vöin veel selle tsikli headest külgedest rääkida: raam, kiige, jalarauad jne on köik alumiiniumist- kerge ja rooste pärast ei pea muretsema. Samuti on ka kogu väljalaskesüsteem otsast lõpuni roostevaba ja originaalis teeb summ juba väga mõnusat häält. Kütust vötab suht vähe. Paak on ka plastikust- ka see ei saa seest roostetama hakata. Üldiselt väga lihtne ja lollikindel ratas.
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Saapakujulisel maal, kus neidsinatseid ju kokkugi pannakse, on neile terve oma rinkasari. No ja kui sellistega juba kõvasti kangutada kannatab, ju siis peab väärt asi olema. Kuna tsikkel on suhteliselt tilluke, siis eeldab pigem lühemakasvulist/kergemat sõitjat. Kui on eelmiste omanike poolt korralikult hooldatud, kestab veel kavva-kavva.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
esmaseks rattaks hea, selle raha juures veelgi parem
kui midagi rattal katki pole, siis minuarust on ta rohkemgi väärt, kui 990 euri, seega miks ka mitte
-
Teema algataja
Hetkel on rattal 4 tõsist huvilist niiet ju ta tundide pärast juba läinud on Ma kahjuks ise jään ilma, sest asun liiga kaugel.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
no mis seal siis on. huviline huviliseks - loeb lõpuks ikkagi see, kes raha näpus kohale läheb
mul on ka olnud sellist "oi ma olen ilgelt huvitatud" teemat aga lõpuks tuleb välja et kellegil raha pole ja tuleb hoopis mingi muu vend ja ostab ära.
kui sa väga tahad, siis tegutse kiiresti lihtsalt
-
Teema algataja
Uurisin ka ise seda ratast, teema siin olemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=70602
see ratas juba tükk aega müügis, seega ei ole ta nii kuum kaup midagi.
ise sain tel. teel mingi aeg teada, et ratas on vist mõned aastad seisnud. plastid kriimulised. mootor pidi korras olema. Müüa palju õelda ei osanud, pidi komisjonimüügis olema. ise kohal ei käinud, seega ei oska õelda.
Jätsin selle ratta uurimise pooleli, sest sain siit infot ja ka muukeelsetest foorumitest, et sobib rohkem lühemat kasvu sõitjale.
-
Teema algataja
Ma ise olen üsna 2 meetri lähedal, siis pole ka see vist minu jaoks?
Samas I ratas ei peagi võibolla nii ideaalne olema.
No nä'd sa. Ma ise ka pikkkkka kasvu Mis rattaid veel oled vaadanud? Mina olen "algajate omadest" istunud Suzuki GS500 ja SV650 peal, viimane oli mudiugi pikkuse poolest ehk paremgi, aga ligi 1000 euri kallim ka. Algajatele soovitatakse veel ka Honda CB500... Mõni pikakoivaline motokutt võiks öelda, millised on kogemused ja soovitused meiesugustele.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Lihtsatest, algajale sobivatest tööloomadest vist Yamu XJ 600 ja Suzi 600'ne Bandit.
edu
Mul oli ka see esimeseks rattaks. Suht kiiresti tüdinesin ära, kuna ikka suht lahja ja mis häiris oli vibratsioon,üks silinder ikka vähe. Aga jah kerge oli seda teel hoida küll.
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Honda CBF600N

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Tere
Mul pikkust 190 ja enda cbr F3 on istumise all väga mugav võrreldes gixxer K1-ga kuhu ma kuidagi ei suutnud sobitada. Xj600 peale mahub üsna edukalt aga isiklikult meeldib suure tuule eest plasti taha peitu pugeda
Vabandust, ei süvenenud piisavalt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
lemmik kirjutas:No nä'd sa. Ma ise ka pikkkkka kasvu
Mis rattaid veel oled vaadanud? Mina olen "algajate omadest" istunud Suzuki GS500 ja SV650 peal, viimane oli mudiugi pikkuse poolest ehk paremgi, aga ligi 1000 euri kallim ka. Algajatele soovitatakse veel ka Honda CB500... Mõni pikakoivaline motokutt võiks öelda, millised on kogemused ja soovitused meiesugustele.
mnsrtaavi kirjutas:Ma ise olen üsna 2 meetri lähedal, siis pole ka see vist minu jaoks?
Samas I ratas ei peagi võibolla nii ideaalne olema.
Soovitakse alternatiive esimeseks rattaks pikakoivalistele....
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
badandevil kirjutas:lemmik kirjutas:Algajatele soovitatakse veel ka Honda CB500...
Seda pikkadele küll pole vaja soovitada. Mina oma 160 cm tunnen juba, et kuidagi väga pisike on see rattake...
Pigem vaata juba sama ratta uuemat väljaannet (CBF500), on teine pisut suurem ja kogukam ning algajale kindlasti sõbralik sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.