Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Kirs »

SERTÃO
Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

pritsu kirjutas:
JuSS--- kirjutas:

kodus tahaks interneti juhtmetele otsad külge lasta.. kust neid tange vms osta saaks ?

Kas lihtsam ja kindlam pole kaabel näppu võtta ja suval nõrkvoolu vms tehnikul paluda töö ära teha?
Päris suvalt tangitades pole asjal vast jumet....

kuna suur oma maja siis ei hakka seinte seest vast juhtmeid välja kiskuma ju. elektrikud panid pistikud jms paika va interneti omad...

Pilt
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

JuSS--- kirjutas:
pritsu kirjutas:
JuSS--- kirjutas:

kodus tahaks interneti juhtmetele otsad külge lasta.. kust neid tange vms osta saaks ?

Kas lihtsam ja kindlam pole kaabel näppu võtta ja suval nõrkvoolu vms tehnikul paluda töö ära teha?
Päris suvalt tangitades pole asjal vast jumet....

kuna suur oma maja siis ei hakka seinte seest vast juhtmeid välja kiskuma ju. elektrikud panid pistikud jms paika va interneti omad...

Kui ikka vähegi korralikukt teha, siis seinast küll otse juhe välja ei tule, sinna käivad seinapesad kuhu saad siis vajadusel kaabli sisse pista ja seadme külge ühendada.

Viimati muutis Macintosh, 28 Jaan 2012, 22:48, muudetud 1 kord kokku.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

otsad tahaks panna aint ühte kohta kus need juhtmed kõik kokku saavad, teised otsad tubades on korras...

Pilt
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

JuSS--- kirjutas:

otsad tahaks panna aint ühte kohta kus need juhtmed kõik kokku saavad, teised otsad tubades on korras...

Kui sa sellise konstrui teed, siis läheb keeruliseks, sest seinast tulevad välja alati otseühendusega juhtmed aga pistikute vahel on risti. Kui switchi juurde ühendat siis on ikka parem teha selleks spetsiaalselt mõeldud pesadega.

Täiendus: vaata siit, kuidas juhtmeid tuleb kokku ühendada, nii, et asi pärast tööle ka hakkaks. http://www.zytrax.com/tech/layer_1/cabl ... htm#cables

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

kornholio
Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kornholio »

Keegi spetselektroodis ei tööta?

Sellist keevitusaparaati oleks vaja:
Pilt
http://www.fronius.com/cps/rde/xchg/SID ... G_HTML.htm

Adrenaline+Chrome=Adrenochrome
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ise olen ka kõik oma netikaablid ise ära "otsatanud".
Nüüd, kui uusi kaableid vedasin, mõtlesin, et panen juba Cat6 (tavaliselt pannakse 5 ja 5e).
Cat6 tangid on peaaegu samad aga maksavad 10 euri asemel 300 euri. Huvitav, miks.
Kuna mul kaabeldamisega oli suht kiire, siis ei hakanud uusi ostma vaid läksin ikka Cat5e teed.

Aga kas keegi teab, kust saaks Cat6 tangid odavalt. Või isegi 7 - tuleviku mõttes võiksid sellised olemas olla küll.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Piipz kirjutas:

Aga kas keegi teab, kust saaks Cat6 tangid odavalt. Või isegi 7 - tuleviku mõttes võiksid sellised olemas olla küll.

Cat6 puhul peaksid tangid vist ikka samad olema. Pisikud on pisut erinevad ainult tagumisest otsast, laiemad, et lihtsusatda jäigemata juhtmete sissetoppimist.

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

Piipz kirjutas:

Ise olen ka kõik oma netikaablid ise ära "otsatanud".
Nüüd, kui uusi kaableid vedasin, mõtlesin, et panen juba Cat6 (tavaliselt pannakse 5 ja 5e).
Cat6 tangid on peaaegu samad aga maksavad 10 euri asemel 300 euri. Huvitav, miks.
Kuna mul kaabeldamisega oli suht kiire, siis ei hakanud uusi ostma vaid läksin ikka Cat5e teed.

tangide vahet polegi, sest sa ju kasutad otsastamisel RJ45 kaabli otsa.
kaabel ei puutu küll tangide puhul asjasse, rohkem lollide jaoks müüakse siis eraldi tange :D
cat6 on lihtsalt parema läbilaskevõimega kaabel. RJ45 taha võib tavalist vaskkaablit kah toppida, see ei tee sellest kaablist veel cat4 ega cat5'e.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Einoh, käisin www.yeint.ee (endine a-kaabel siis) ja tahtsin cat 6 kaablit osta koos otsikutega. vana küsis, et kas mul cat6 tangid ka on. ütlesin et ei ole ja tangide hinda nähes loobusin.
ma ennast igasuguse IT ala poole peal lolliks ei pea, eriti, kui minu jaoks siiani usaldusväärne firma asju räägib. nad tegid tünni mulle siis?

racer

Lugemata postitus Postitas racer »

Tere, cat 5 tangid saab minu käest laenata/võtta, huvilistel pm,
ise otsin Tallinki Jõulu kinkekaardi, äkki kellegil vedeleb kasutamata.
Tänan

Maybe crazy!!!

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

kodus ei ole vahet kas sul on 5E või midagi edevamat. vaevalt et sa systimaxi hakkad aretama ning giga jookseb läbi ilma probleemita ka sitema kabla pealt.
YE Int vastas sulle jumala õigesti. Nad ei tee kaableid kohapeal leti taga põhimõtteliselt. Sealt saad osta vajalikud jupid kui on vaja.
Ja mul on kodus kolm rulli kaablit, nende hulgas ka paarsada meetrit Systimaxi. Ütle kui pikka vaja on ja saad. Koos otsadega. Või ainult tange.
Telefoninumbrit peaksid ju teadma....

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Seat Toledo 2003 automaat tahab saada hammasrihma ja kõige juurdekuuluva vahetust, käigukasti- ja mootoriõli vahetust, karterituulutust ja ehk veel nipet näpet. Tartus.
Kes tahab hinnapakkumist teha, siis VIN koodi küsida PS'ga. Kes teab head kohta/meest soovitada, olen üks suur kõrv.

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

otsinguga ei suutnud tuvastada et keegi auto plokisoojendustega tegeleks,

talve tulekuga ja lühikeste töölesõitude pärast tunneksin väga huvi DEFA plokisoojendusele lisatavast akulaadijast, et saaks ühe juhtme otsast ka aku laetud korralikult

kellel on infot kust võiks infot uurida võiks mulle kuidagi märku anda, huvitaks just bikeri enda rahvas või teie lähitutvused, netist uurinud juba nii mõndagi

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

http://defa.ee/tooted/browse/38-defa-so ... tml?sef=hc

DIY lahendused, vaja ainult sooja garaaži.
Siin keegi osutas ka remondipinna teenust koos töövahenditega.

edu

Viimati muutis yeekim, 30 Jaan 2012, 09:55, muudetud 1 kord kokku.
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

Piipz kirjutas:

Einoh, käisin http://www.yeint.ee (endine a-kaabel siis) ja tahtsin cat 6 kaablit osta koos otsikutega. vana küsis, et kas mul cat6 tangid ka on. ütlesin et ei ole ja tangide hinda nähes loobusin.
ma ennast igasuguse IT ala poole peal lolliks ei pea, eriti, kui minu jaoks siiani usaldusväärne firma asju räägib. nad tegid tünni mulle siis?

mingi uus töötaja seal või? minuteada on tangid ikka otsikute jaoks mitte määramaks mis tüüpi kaabliga sul tegemist on.
a'la sama teema kas kasutada helitehnikas kullatud otsi või ilma.

http://yeint.ee/elektroonika-1/tooriist ... aeepidemed
mind on 5 aastat sellised teeninud, lõikamise nuga pole teab mis edev enam aga crimp töötab.

lappasin ka yeinti tootevaliku läbi, aga ma ei leia cat6 tange kuskilt :wack:

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

Keegi autoakudega ka tegeleb meil? Oleks nimelt uut vaja, vast saab keegi letist paremat hinda pakkuda?

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kevade poole sooviks oma projektikal, ettejooksu paari kraadi võrra suurendada, ehk siis roolikannu keevitamine nii, et see ka sirgeks jääks.

Kontakte paluks PS'ina.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

jbob kirjutas:
Piipz kirjutas:

Einoh, käisin http://www.yeint.ee (endine a-kaabel siis) ja tahtsin cat 6 kaablit osta koos otsikutega. vana küsis, et kas mul cat6 tangid ka on. ütlesin et ei ole ja tangide hinda nähes loobusin.

mingi uus töötaja seal või? minuteada on tangid ikka otsikute jaoks mitte määramaks mis tüüpi kaabliga sul tegemist on.
a'la sama teema kas kasutada helitehnikas kullatud otsi või ilma.

http://yeint.ee/elektroonika-1/tooriist ... aeepidemed
mind on 5 aastat sellised teeninud, lõikamise nuga pole teab mis edev enam aga crimp töötab.

lappasin ka yeinti tootevaliku läbi, aga ma ei leia cat6 tange kuskilt :wack:

http://yeint.ee/elektroonika-1/tooriist ... -lougadega
vabandan, leidsin :D eritangid Pro-Crimper III, sellele ka erilised ampi pistikud. aga ikkagi käib sinna 8 pinnine RJ45.
Niiet osta endiselt RJ45 pistikud ja lase vanade tangidega edasi nagu teen seda kahjuks mina.

Pistik ise selline
Pilt

läheb veic ulmeks ära, kodukasutuses ja väike kontoris pole sellisega midagi teha.
mul kõik cat6 1gb võrgud tavaliste pistikute peal.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

votvot, seda ta tahtiski mulle müüa. aga see ei anna ju otseselt midagi juurde ega ei võta vähemaks, kui sellised pistikud kaabli otsas on?

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

Piipz kirjutas:

votvot, seda ta tahtiski mulle müüa. aga see ei anna ju otseselt midagi juurde ega ei võta vähemaks, kui sellised pistikud kaabli otsas on?

no kui sul on maandatud ja varjestusega rack ja switch, lisaks kasutad varjestatud kaablit, siis võimaldab see hea kaabliga pikemaid vahemaid lülitada. üldjuhul kui sul üle 150m (sitema kaabliga 120m) ei lähe, siis ei pea üldse muret tundma.
muidugi 1gb ethernet jookseb sul tavalise kaabliga ka, aga vead tekivad kuskil 20m pealt sisse. niiet soovitan cat6 jaoks ikkagi kasutada cat6 kaablit, tavalisi RJ45 otsikuid vastavalt kaablile (kõva või kiud) ja lisaks 1gb switchi.

lisaks varjestatud kaablit soovitan siis kasutada kui mingi hullem müra peal, näiteks suured elektrimoorotid, tööstuslikud seadmed etc.
juhul kui need antud ruumis puuduvad või kaablid sealt läbi ei jookse ja otseselt ümber elektrikaabli keeratud pole, ei juhtu su ethi signaaliga midagi.

Kasutaja avatar

erkop
Tsikkel: Versys

Lugemata postitus Postitas erkop »

Tere, telekas sai otsa. Kui keegi tegeleb nende müügiga siis võib endast märku anda.

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

erkop kirjutas:

Tere, telekas sai otsa. Kui keegi tegeleb nende müügiga siis võib endast märku anda.

oled välja juba valinud mida sa osta soovid? PS

Kasutaja avatar

pets77
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas pets77 »

indumen kirjutas:

otsinguga ei suutnud tuvastada et keegi auto plokisoojendustega tegeleks,

talve tulekuga ja lühikeste töölesõitude pärast tunneksin väga huvi DEFA plokisoojendusele lisatavast akulaadijast, et saaks ühe juhtme otsast ka aku laetud korralikult

kellel on infot kust võiks infot uurida võiks mulle kuidagi märku anda, huvitaks just bikeri enda rahvas või teie lähitutvused, netist uurinud juba nii mõndagi

Tere.

Saaksin aidata, maaletooja juures "omajope" tööl.

KTM 890 Adventure . Ktm 525 xc. Honda TRX450R quad. Peugeot 55TA 125cm 1954a. Aprilia SR50 Factory 06. Kõik garages
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas makuke »

Soovin osta korralikku digikat, mis teeks FullHD videot ja korralikku pilti. Kes tegeleb fotondusega, siis Canon S100 ja tema sarnased läheks kaubaks. See nädal ostan midagi ära. Kes saab aidata hea hinna suhtes või müüb midagi, siis kontakt:

58100189
Mark

Kasutaja avatar

koty
Tsikkel: Aprilia Sx 125

Lugemata postitus Postitas koty »

Otsin kedagi, kes tegeleks kroomimise ja happevannide ja selliste asjadega. PS

Aprilia Sr 50 -> Aprilia Sx 125___
Kasutaja avatar

hullmaks
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hullmaks »

Kui on jalgu jäänud vana mittetöötav arvuti,võibolla ka mitu ja ei taha neid prügikasti visata või jäätmejaama viia siis Tallinna linnas võib minuga ühendust võtta. Saladust ei tee, arvuti läheb utiliseerimisele, komponente ostetakse kokku kilohinnaga, Ühest arvutist ei saa suurt midagi, mitu tükki aga annavad juba võipaki lauale kehval ajal:) Mittetaaskasutatav kraam rändab prügimäele kuni pole paremat lahendust leitud. juhtmeid ei põleta ja metsa alla prügi ei vea nii et loodusele selle tegevusega kahju ei tekita.tel 5510809 , ps või hullmaks@yahoo.com

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

jbob kirjutas:

...
muidugi 1gb ethernet jookseb sul tavalise kaabliga ka, aga vead tekivad kuskil 20m pealt sisse. niiet soovitan cat6 jaoks ikkagi kasutada cat6 kaablit, tavalisi RJ45 otsikuid vastavalt kaablile (kõva või kiud) ja lisaks 1gb switchi.

lisaks varjestatud kaablit soovitan siis kasutada kui mingi hullem müra peal, näiteks suured elektrimoorotid, tööstuslikud seadmed etc.
juhul kui need antud ruumis puuduvad või kaablid sealt läbi ei jookse ja otseselt ümber elektrikaabli keeratud pole, ei juhtu su ethi signaaliga midagi.

Siit lugesin, et kaabeldus võiks kesta vähemalt 10 a. ehk elada üle vähemalt 4-5 generatsiooni seadmeid/standardeid. Ja et cat6 on ikka parem kui 5e - "...because of its improved transmission performance and superior immunity from external noise, systems operating over category 6 cabling will have fewer errors vs. category 5e for current applications. This means fewer re-transmissions of lost or corrupted data packets under certain conditions, which translates into higher reliability for category 6 networks compared to category 5e networks." ... kuigi jah "immunity from external noise" - jääb mulje, et cat6 on juba iseenesest nii hästi varjestatud et varjestust ei vaja :).

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

erkop kirjutas:

mul üks üle jälle,äkki huvi PHILIPSI 42"plasma vähe pruugitud h:500 kui huvi siis annan täpsema margi,see oli mõni aasta tagasi täielikult philipsi valikus tippude tipp ja maksis mingi 49000eeki(koos allahindlusega)

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

kaval kirjutas:

maksis mingi 49000eeki(koos allahindlusega)

:shock: :shock:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”