Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!
-
Teema algataja - Postitusi: 151
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!
isonts kirjutas:Huvitav ettekujutus on meil välja kujunemas, et kui millegagi tegeled siis ilma rahata peaks nagu hakkama saama? Kas neil MTÜ`el on majandusaasta lõpu arunades teatud ridadel 0 või miinus ? Minu silmis on üks osa neist tavalised puukorganisatsioonid ja/või JOKK skeemidel toimivad rahapumbad. .
meie klubi aastaaruanne on avalikult paigutatud meie kodulehele, võite tutvuda ( aasta 2011 pole loomulikult veel esitatud, aga kui valmis saab paigutatakse ka see kodulehele, sest pooldame läbipaistvat tegutsemist) :
http://karmidkarlid.webs.com/mtst.htm
isonts kirjutas:Ma ei tea, kelle raha praegused omanikud selle krossiraja ümber keerutavad, aga ma tean, et kui see oleks KOVi käes siis läheb raha ikkagi minu rahakotist. Mina ja paljud teised inimesed ostame iseendale, oma lastele iseenda väljateenitud palgast varustuse ja lisaks kahmavad sellised MTÜd killukese minu niigi pisikesest tengelpungast. Kuna sellest jääb ilmselgelt väheks üritavad veel natsionaliseerida oma paremaks äraelamiseks eraomandit.
Ma arvan, et motokrossiga tegelevatel inimestel on aeg üle saada oma kompleksitest ja mõttemaailmast, et on igati okei on laps saata spordisaali või staadionile trenni ( loomulikult maksumkasja rahaga ehitatud ja seal treenivad spordiklubid on täpselt samasugused MTÜ-d nagu motoklubidki ), aga motokrossi puhul on avalik krossirada nagu mahavisatud raha ?
Kui me ise pooldame ainult sellist motospordi arendamise viisi ( individuaalset, igaüks oma nurgas, mis pole ilmtingimata halb, aga on ka alternatiive) , siis me ise seame piirangud motospordi arengule oma mõttemallidega.
Avalikud krossirajad aitaks laiendada motospordi kandepinda ja tooks vaid kasu kogu motospordile üldiselt. Kas tõesti on raske neid stereotüüpe murda kasvõi oma peas ja mõelda oma isiklikust kastist natuke rohkem välja ?
Ja ausõna olen ma küll uhke, et meie oleme vähemalt Valgas suutnud endale mitme aasta lobitöö tagajärjel välja võidelda teiste spordialadega vähegi võrdsemad tingimused nagu treenerite palgad, pearahad jms ehk see ,mis on teistele spordialadele nii elementaarne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.