Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 438 korda
Kontakt:

Re: Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!

Lugemata postitus Postitas mx77 »

isonts kirjutas:

Kas sa tõesti leiad ühiseid jooni MTÜ UurimeKairosSipelgateSuguelu ning Väinamere Liinide vahel? Esimeses on neli liiget, kelle huvi lülijalgsete ja reisimise vastu ning kes üritavad sind sinu laenuga soetatud Lasnämäe korterist välja tõstam teine on ca 300 tötajaga firma, mis ilusal suvekuul ca 250000 inimest üle mere tööle,kodu ja puhkama peab vedama ning neil on savi kus sa elad või mis sa oma elamisega teha kavatsed.

ei ole mõtet lahmima hakata lihtsalt selleks, et viimane sõna endale saada. Väinamere liinide dotatsioonide ja näiteks selle Jaanikese raja taasriigistamise rahalised suurusjärgud on ka erinevad, väinamere toetus on ikka päris suur nuts. ma võiksin ka öelda, et nahh ma pean oma eesti keskmist oluliselt ületavalt sissetulekult makstavatelt maksudelt saarlasi toetama. kui ma kord 10 aasta jooksul saaremaale satun võin ma ju ka selle 50 euri piletiks maksta. pealegi moodustab eesti krossiseltskond oluliselt suurema osa, kui mingi 2-4 sitikauurijat, aktiivseid sportlasi on umbes 500-550 lisaks neile veel vähemaktiivsed sõitjad. kas mingile 20-le suusahüppajale ja kahevõistlejale riigi raha eest ca 50 milli maksma läinud hüppemäe ehitamise oleks kah pidanud tegemata jätma sinu arvates?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”