Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!

isonts
Tänatud: 1 kord

Re: Toeta Jaanikese motokeskuse säilimist!

Lugemata postitus Postitas isonts »

mella kirjutas:

Tüüpiline edkarlik võte tähelepanu eemale juhtimiseks. Ehk siis "ise oled". Hetkel on teema Jaanikese motokeskus ja sellega otseses seoses olev, mitte kogu Valga sulid.

rossi43 kirjutas:

ootan klubi karmidekarlide vastust sulide eristamise osas,
või ei ole teema enam mugav ?

No nii keegi viskas s..a ventilaatorisse ja nüüd on kõik kohad pa..a täis. Ärge siis nüüd järgi ka jätke. Ikka otsast lõpuni rääkige kõik välja . Kes on siis suurem suli ja kes on väiksem suli?
Teema algataja ise lisas ühe kommentaari, kus kõlas selline lause(ilmselgelt halvustavalt):"Ilmselt seob kõiki neid lülisid üks suur ja ühine iidol- RAHA!"
Ma küll ei usu, et petitsiooni algatajad ainult õhust ja armastusest elavad. Ma arvan, et ka motospordi arendamise peale kulutatakse ja samas ka teenitakse päris arvestatav summa raha.
Mina, oma tagasihidlikus isikus, küll ei poolda KOV`i niigi väiksest rahakotis mingi osa suuunamisega väikese gruppi inimeste taskutesse. Kui nii suur soov selles äris osaleda siis tehke seda oma või toetajate raha eest. Jaanikese krossirada on minu arvates atraktiivne rahategemise võimalus eelkõige. Pealtvaataja ja turisti magnet.
Kõik see jutt ajaloost, tradistioonidest ja kogukonna hüvagust on ilus jutt ja loosung. Ma usun pigem selliseid inimesi, kes ütleks otse välja , et ta selle maalappi pealt korralikult raha teeniks endale, oma sugulastele ja kas või tuttavatele ning teie kallid motohuvilised ning muidu kohalikud toote hea meelega oma raha meie rahakotti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”