m seeria rattad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 53
m seeria rattad
oleks selline küss.üks m seeria ratastest oli mitte päris lamavate silindritega vaid nagu rohkem v tüüpi.äkisti keegi teab mis marki ratas see oli.mu meelest oli see vanas moto õpikus ka.kuna pole seda käe pärast siis ei saa ka kontrollida.võibolla mäletan valesti.
tänud juba ette ära:)
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: m seeria rattad
See oli varastel kuuekümnendatel välja töötatud sportmootori prototüüp. Valmistati vaid katsepartii, suurseeriasse ei jõudnud. Töökindluse lihvimiseni ei jõutudki. Nägi jah üsna guzzilik välja tõesti. Kas see polnud ehk, ma kahtlustan, Victoria V-35 (Saksamaa) pealt maha vuntsitud. Nii see on alati venedel kombeks olnud.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Honda CX500 oli ka sellise "guzzi" mootoriga.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Arvata PMZ 750
http://www.google.com/search?q=pmz+750& ... 25&bih=725
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
Arseni Palu rääkis mingisugusest "kodumaisest mootorrattast M-54". Google küll esimese hooga pilti ei leidnud.
Ma pole mingi mälugigant, mul on lihtsalt "Mootorrattad ja motorollerid" riiulis.
-
-
Sakslaste Victoria "kolmepoolene" twin: http://www.google.ee/imgres?q=victoria+ ... 80&bih=831
M-i analoog nägi üsna samasugune välja.
See peaks olema "venelane": http://images.jdmt9.multiply.com/image/ ... XTQ&nmid=0

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Üks (ja ainus säilinud) M-54 on minu teada Riia muuseumi kollektsioonis. Kunagi sahistati ka ühest sarnasest jõuallikast siinkandis, aga oma silmal jäi nägemata ja seega kuulub kategooriasse "naised saunas rääkisid".
Küll ilmus äsja armastet Maarjamaal välja nõukogude sportmootorratta S-257 mootor. Täiest komplektne, karburaatoridki veel küljes. Väidetavalt valmistati säherdusi masinaid üldse vaid neli. Kaks nukkvõlli, kaks silindrit, kuningvõlliga klapiajam...
Õnneks leidis asjaliku kodu siin, kuigi väljaspool vabariiki läksid mõned kodanikud väga põnevile...
-
Näeb välja nagu pool legendaarse banduura mootorit.

-
hea teada.eks kui mingi aeg riiga satub siis peab seda imeelukat kaemas käima.ja mina veel lootsin endale sellise kuskilt välja ajada.
peab siis soovitust kuulama ja moto guzziga leppima
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
KRT.
Ma olen 90-date alguses lõuna-Eestis ringi sõitnud ühe V-mootoriga vene imega, millel külgkorv ka vedas.
Oli vist endine Põlva miilitsa tsikkel
edu
-
yeekim kirjutas:KRT.
Ma olen 90-date alguses lõuna-Eestis ringi sõitnud ühe V-mootoriga vene imega, millel külgkorv ka vedas.
Oli vist endine Põlva miilitsa tsikkeledu
Ei usu

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.