algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
rmz250 kirjutas:Muideks tahtsin sind kiita kui maailma pikima lause kirjutaja aga sa olid juba oma eelneva jutu ära kustutanud!
Milline neist lausetest?
Postitas 426f (Postitatud Kolmapäev Jaan 18, 2012 11:55)
426f kirjutas:ma lammutasin oma ratast,esiamortidesse uued alumised tefloniga juhtpuksid sisse ja selgus et hoopis ülemised on kulunud ja loks alles,uus õli ka sees ja amordi reguleerimise kruvid olid päris kinni keeratud millegi pärast
mootorilt võtsin veepumba kaane maha,pumbal login sees,vb piisab uutest laagritest kui veepumba võll pole kulunud
tagakiige laagreid ei saa vahetada sest kiige võll ei liigu üldse,ei saa keerme osa pasunaks taguda,peab õli sisse valama ja soojendama,lingi laagrid sain vahetatud ilge n**s oli
taga technoflex amort ja tahaks kontrollida kas see on standard seades ei ka paigast ära aetud nagu esimene,aga ma ei leia sellele amordile netist standard seadeid
kett ka uus,vanal ketil oli lukk väga õhukeseks liistakaks kulunud,hea et minema ei lennanud
sadula alumiinium raam ka päris pooleks sumpa kinnituse klambri ülevalt
mootori ka lahti võtma ja vaatama mida sisse uut vaja
ikka paraja raipe sain omale,mida rohkem juppe maha keerata seda rohkem igasuguseid vigasi leidub,originaal polte on raami osal minimaalselt alles,asemel mingid mitte roostevabad lehtvõtmega keeratavad
Postitas 426f (Postitatud Kolmapäev Jaan 18, 2012 16:09)
426f kirjutas:mu käes on ratas olnud 1 aasta ja selle ajaga olen 12h sõitnud,ülejäänud aja seisis ja ootas juppe ja vahepeal seisis niisama,peale ostu läks sisse uus kolb,nuka kett,uued vedelikud ja klappide reguleerimine,kurat üle 800euri juppidele läinud,mida śügavamale karule kõhtu vaadata seda vigasemaks asi muutub,ma teen oma raipe korda ja jätan alles et ei tekiks kiusatust midagi 1300eur eest osta.asjast kasu ka kui uut ratast vaja välja vaadata,nüüd teab päris täpselt mida ratta juures kontrollida ja kui palju mingi tükk maksab.õli olen 4 kuni 5h tagant vahetanud ja õhu filtrit tihedamalt pesnud kui sokke,klappidel vahed ikka õiged
Postitas 426f (Postitatud Kolmapäev Jaan 18, 2012 20:26)
426f kirjutas:jah veepumba laagril on loks külje peale ja võll räbal,kas üle keevitatud ja treitud võll kestab või on vaja uus tellida.käigukasti ja tasakaalustus võllide laagrid isegi korras ja siduri korv nagu uus ja ketastel katet veel on
peale juhtpukside vahetust käib esiamort liiga kangelt,vajub alla ja üles ise ei tule,ratta võll on õieti kinnitatud,kas asi vajab sisse töötamist või on midagi muud viga.13cm amordist jätsin õlist tühjaks
Postitas 426f (Postitatud Neljapäev Jaan 19, 2012 18:10)
426f kirjutas:kiige ka räbal,kett kunagi korralikult kulutanud,vahelt mingid seibd paistavad aga võll ikka kinni,plaan sooned täis keevitada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.