Triumph Rocket 3

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Triumph Rocket 3

Lugemata postitus Postitas kalle »

tali kirjutas:

. Ja pikal otsal ülimugav, ei väsita üldse. No mis sa rongist tahad... Suure poisi/tüdruku ratas igatahes. Kui on peamiselt linnasõitu, siis ma sellist ei ostaks, aga maantee tarvis on ju ülimuhe lihtsalt.

Mugavus eeldab ka nö kehalist sobivust. Pärast sõiduproovi olin ise sellest rattats sellisel arvamusel, et jah mootor on üsna huvitav ja juhitavus aeglastel manöövritel koguka ratta kohta kohati üllatavalt lihtne. Samas maanteel pikemalt lasta oli mulle küll paras piin. Hindan väga kõrgelt nt põlvede asendit ja tagasisidet ja selle ratta juures oli ühel pool veider kumerus ja teisel pool valus sisseske kobaka serv. Tunnetus ja asend(rõhutan) minu jaoks üks halvimaid, mida olen kogenud. sama ka jalgade asetus tappidel. Niiet kui mul peaks olema soov seda ratast omada, siis peaksin küll kõvasti asendi muutmisega vaeva nägema, et kui üldse saaksin enda jaoks asja paika. Kuigi olen tavaline 1,8m ja seejuures justkui tavalise jala pikkusega.

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”