KTM 600 LC4 -93 sooviks kiiret arvamust!

motomees500

Re: KTM 600 LC4 -93 sooviks kiiret arvamust!

Lugemata postitus Postitas motomees500 »

Siinkohal ma Mella jutuga nõus. Pole mõtet omale õnnetust kaela võtta. Kunagi hulga aastaid tagasi omasin samasugust isendit. Ühel hetkel olenemata korralikust hooldusest oli õrn kolin sees. Mootori lahtivõtmisel selgus,et ühel hetkel jäi õlitus loomulikust kulumisest tingituna puudulikuks ja see oli omakorda hulga pahandust ka juba mootoris teha suutnud. Väga tagasihoidlik remont koos hullult sebitud suht norm hindadega asjadest läks vist mingi 18 000 kr. Peale seda kohe raipe ka maha müüsin. Hiljem olen hakkanud tutikaid pille muretsema, aga ei soovitaks elusees kellelegi alla 2000 aasta pilli. Tõesti vanadele raibetele on raske varuosi saada jne. Lisaks oli tollel masinal minu meelest veel äärmiselt nõrk koht süütesüsteem. Ühesõnaga kui sul sigull on võimeline sõitma, siis vb saad tollega veel veidigi sõita, aga see tsikkel on küll puhas vanaraud. Nagu Mella Sulle linke andis, siis usaldaksin pigem noid paarsada euri kallemaid aga uuemaid masinaid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”