Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
kurisookaru kirjutas:Neid seibe annab ka lihvida, kui selleks vastav töömees ja pink olemas.
Seibi lihvimine võib minna kallimaks kui uute ostmine, juhul kui ühte-kahte vaja lihvida. Hea kui leiad, kes ette tahab võtta selle töö.
suur tänu teile, kes te vastasite. Nüüd vähemalt veidi targem , et kust viga otsida
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
davidsoniharald kirjutas:kurisookaru kirjutas:Neid seibe annab ka lihvida, kui selleks vastav töömees ja pink olemas.
Seibi lihvimine võib minna kallimaks kui uute ostmine, juhul kui ühte-kahte vaja lihvida. Hea kui leiad, kes ette tahab võtta selle töö.
Oleneb kus lihvimas käia muidugi, minu lihvija näiteks sai ikka mitmeid kordi odavamalt hakkama kui uus massab!
Hind olenes ka muidugi sellest kui palju lihvida tuli!
-
anrdres kirjutas:suur tänu teile, kes te vastasite. Nüüd vähemalt veidi targem , et kust viga otsida
Eks sa kurda kui seibe on vaja, mul peaks 6-7 tk olemas olema kui ma ei eksi ja lihvimise hinda võib ka küsida!
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
StreetMotos on nii 7,5 (7,48) kui 9,5 seibid kohapeal riiulis olemas. 5-6 eur/tk. Lihvija juurde sõit, lihvimise eest maksmine, tagasisõit jne. Tuleb endal arvutus teha, mis mõistlikum tuleb ja kumal juhul tuleb kas oodata või mitte...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Tere jälle mehed
Pöördun teie poole järgmise murega. Nimelt otsustasin vahetada oma tdm-il tagumise hammaka puki laagri, kuna on tuvastasin kerge loksu seal. Olen üritanud interneti avarustest leida mis mõõdus simmerling sinna võiks minna, aga pole suutnud miskit leida. Yamu koodile ei anna isegi kõikvõimas google lahendust. Laagri mõõdud kuidagi leidsin. Ehk on keegi teie seast sama probleemiga maadeldes leidnud lahenduse Heameelega vahetaksin muidugi kõik laagrid ja teise poole simmerlingi ka, on muretum sõita kui tead et kõik on vahetatud!
anrdres kirjutas:Tere jälle mehed
Pöördun teie poole järgmise murega. Nimelt otsustasin vahetada oma tdm-il tagumise hammaka puki laagri, kuna on tuvastasin kerge loksu seal. Olen üritanud interneti avarustest leida mis mõõdus simmerling sinna võiks minna, aga pole suutnud miskit leida. Yamu koodile ei anna isegi kõikvõimas google lahendust. Laagri mõõdud kuidagi leidsin. Ehk on keegi teie seast sama probleemiga maadeldes leidnud lahenduse
Heameelega vahetaksin muidugi kõik laagrid ja teise poole simmerlingi ka, on muretum sõita kui tead et kõik on vahetatud!
![]()
Kui mõõte ei tea, siis laagrid näppu ja nt. Laagri- ja tihendikeskusesse. Mina olen sealt kõik laagrid saanud.
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Jonc`i jutt õige, mina antud laagrid ja tihendid saanud ntx Hydroscannist või Kavialist Peterburitee äärest.
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Pöördun teie poole järgmise murega. Nimelt otsustasin vahetada oma tdm-il tagumise hammaka puki laagri, kuna on tuvastasin kerge loksu seal. Olen üritanud interneti avarustest leida mis mõõdus simmerling sinna võiks minna, aga pole suutnud miskit leida. Yamu koodile ei anna isegi kõikvõimas google lahendust. Laagri mõõdud kuidagi leidsin. Ehk on keegi teie seast sama probleemiga maadeldes leidnud lahenduse
Heameelega vahetaksin muidugi kõik laagrid ja teise poole simmerlingi ka, on muretum sõita kui tead et kõik on vahetatud!
![]()
Teine variant on supleriga asjad üle mõõta ja telefon näppu.
Igal poesellil on kataloog ees ja ütleb kohe, kas on kohapeal või tellitav kraam

-
![]()
Mina pole nende simmerite uuendamisega viitsinud vaeva näha, kasutan kahelt poolt kinniseid laagreid (2SR)ja suurema sodi ära hoidmiseks vanad simmerid tagasi pannud!
Võin korra garaagest vaadata kas on mõni vana vedelema jäänud, saab sealt mõõdud pealt maha lugeda!
Välis mõõt 56 sise mõõt 42 ja laius oli vist 7mm(viimases ei ole 100% kindel)
Seda siis 3VD l, järgmistel mudelitel ei tea kas on sama!
-
- Tsikkel: BMW R12100GS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
motoratsutaja kirjutas:Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
Olen otsinud aga ei leia selliseid nagu videos, need täpselt tdm-le
-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
arbs kirjutas:motoratsutaja kirjutas:Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=034d siin saad täpselt sellised käekaitsmed koos rattaga
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
arbs kirjutas:motoratsutaja kirjutas:Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
Mul peaks ühed sellised vedelema. Kui huvi on, siis kontaktid allpool, katsun asjad üles otsida.

Tere
Ega kellegil TDM 850 (93) silindripea mutreid üle pole? Lammutamisega huvitaval kombel kaduma läinud
-
ozzy007 kirjutas:arbs kirjutas:motoratsutaja kirjutas:Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=034d siin saad täpselt sellised käekaitsmed koos rattaga
Suuremeelselt jätan ratta ostmata ja võtaks ainult kaitsmed
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Minu arust on sellised louis.de-s müügil 9.99€
http://www.louis.de/_30648cda3efc8d719a ... r=10019601
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
XL1000 kirjutas:Minu arust on sellised louis.de-s müügil 9.99€
http://www.louis.de/_30648cda3efc8d719a ... r=10019601
Kunagi ostsin need, vajavad natuke "tjüünimist", et sobiksid. Tuule ja mõne oksajupi eest kaitsevad, kukkudes kindlasti mitte.
edu
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kas ja kust on keegi ostnud 2001.a 850 TDM-le esiamordi simmereid ja tolmukaid ? Kas simmereid läheb kokku 4 tk esiamordile + 2 tolmukat ? Kas mingi lambi tootja omad kannatab panna, st peavad vastu ka või oleks mõistlik originaali poole vaadata ?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
motoratsutaja kirjutas:Kas ja kust on keegi ostnud 2001.a 850 TDM-le esiamordi simmereid ja tolmukaid ? Kas simmereid läheb kokku 4 tk esiamordile + 2 tolmukat ? Kas mingi lambi tootja omad kannatab panna, st peavad vastu ka või oleks mõistlik originaali poole vaadata ?
Simmereid läheb kokku 2tk ja tolmukaid 2tk. Käi streetmotost või motodepoost läbi ja usu mind, et need on seal olemas
-
Mötlesin täna, et mootorile tuleb ikka korralik kivi/muda katse ette teha:
Või on see overkill?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Alla teed augud ka, et see jura, mis sinna sisse lendab, sealt ka välja "voolama" hakkab?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Muidugi. Külgedele tuleb ka auke.
Mootorikaitse esiküljele tuleb arvatavasti kaks rida sellise disainiga ventilatiooniavasi:
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Sellise disainiga vent. avast hakkab esiratta alt ilusti pilust sisse viskama igasugu kraami, või paigutad nii, et avad/pilud jäävad vertikaalasendisse, mitte horisontaali nagu pildil?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Loff kirjutas:Sellise disainiga vent. avast hakkab esiratta alt ilusti pilust sisse viskama igasugu kraami, või paigutad nii, et avad/pilud jäävad vertikaalasendisse, mitte horisontaali nagu pildil?
Avavused jääksid jah suunaga alt üles, et igasugu jama otse mootori peale lennata ei saaks.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
margus014 kirjutas:Loff kirjutas:Sellise disainiga vent. avast hakkab esiratta alt ilusti pilust sisse viskama igasugu kraami, või paigutad nii, et avad/pilud jäävad vertikaalasendisse, mitte horisontaali nagu pildil?
Avavused jääksid jah suunaga alt üles, et igasugu jama otse mootori peale lennata ei saaks.
Sellise asetusega (alt üles) hakkvad nad just ratta alt lendavat sodi korjama (mis lendab teadupärast alt üles). Kas poleks mõistlik ringi vaadata, mis teised selles osas teinud on ja niiviisi jalgratta leiutamise osa vähendada?
http://bestscenicroutes.com/wp-content/ ... -Plate.jpg
http://twisties.smugmug.com/Other/Tener ... 5323-L.jpg
http://superten.trevorangelphoto.com/fi ... NzQP2S.jpg
-
macintosh kirjutas:margus014 kirjutas:Loff kirjutas:Sellise disainiga vent. avast hakkab esiratta alt ilusti pilust sisse viskama igasugu kraami, või paigutad nii, et avad/pilud jäävad vertikaalasendisse, mitte horisontaali nagu pildil?
Sellise asetusega (alt üles) hakkvad nad just ratta alt lendavat sodi korjama (mis lendab teadupärast alt üles). Kas poleks mõistlik ringi vaadata, mis teised selles osas teinud on ja niiviisi jalgratta leiutamise osa vähendada?
http://bestscenicroutes.com/wp-content/ ... -Plate.jpg
http://twisties.smugmug.com/Other/Tener ... 5323-L.jpg
http://superten.trevorangelphoto.com/fi ... NzQP2S.jpg
Ise olen otsinud tdm originnali aga kusagile ei pakuta
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
http://www.ebay.de/itm/Motorschutz-TDM- ... 500wt_1156
Aga kogu see Marguse aretis on ilmselge overkill!
Osta, või tee originaalisarnane kaitse, pikenda nats esiporikat ja ongi asi ants
Gey-La meestele sa oma TDM'iga niikui-nii sammu ei pea
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
arbs kirjutas:Ise olen otsinud tdm originnali aga kusagile ei pakuta
Sellel pole vist olulist tähtsust, kas TDM tarbeks on olemas või mitte. Jutt pigem sellest, et vaadates kaitseid, mis teised inimesed erinevatele ratastele on teinud, saab vältida valesid disainiotsuseid. Vaata lihtsalt põhimõtteid. Selliseid ribisid, nagu sul pole kusagil näha - küsimus taandub sellele, et kas sa oled siinjuures nüüd ülimalt geniaalne või on olemas mingi põhjus, miks selliseid ribisid pole kasutatud. Kaldun viimase poole - kui materjal on piisavalt õhuke, et sellised ribid teha, pole kaitsest endast tühjagi kasu (välja arvatud liiv ja kerge muda), kui materjal on piisavalt paks kaitsmaks, siis sinna pole lihtsalt võimalik selliseid ribisid aretada.
-
macintosh kirjutas:arbs kirjutas:Ise olen otsinud tdm originnali aga kusagile ei pakuta
Sellel pole vist olulist tähtsust, kas TDM tarbeks on olemas või mitte. Jutt pigem sellest, et vaadates kaitseid, mis teised inimesed erinevatele ratastele on teinud, saab vältida valesid disainiotsuseid. Vaata lihtsalt põhimõtteid. Selliseid ribisid, nagu sul pole kusagil näha - küsimus taandub sellele, et kas sa oled siinjuures nüüd ülimalt geniaalne või on olemas mingi põhjus, miks selliseid ribisid pole kasutatud. Kaldun viimase poole - kui materjal on piisavalt õhuke, et sellised ribid teha, pole kaitsest endast tühjagi kasu (välja arvatud liiv ja kerge muda), kui materjal on piisavalt paks kaitsmaks, siis sinna pole lihtsalt võimalik selliseid ribisid aretada.
Selliste ribidega terasplekk on mul juba olemas. Paksus sellel plaadil oli silmajärgi 1,5mm. Ja avavused jääksid ülespoole vaatama (ehk siis vastupidiselt ülalolevale pildile). Teeksin mootorikaitse esiosa ja pohjaosa 1,5mm plekist ja küljed 1mm plekist. Samas kui suudaksin ära õppida DC TIG'iga alumiiniumi keevitaise siis on reaalne, et teen kaitse ka alumiiniumist.
-
Sellest kinnituspoldist üles poole ja veel 1,5mm terasest kaitse on kindlasti overkill!
Ja üldse metallist selline kast saab kole raske, ja samas põhja all jääb korraliku kivi nuki jaoks see 1,5mm pehmeks, taob selle kaitse kuhugi vastu ja vibra, ning liivaga lõhub ikka karteri põhja ära!
Mina panin ette pori kaitseks originaalile lisaks 2mm musta plasti ja leegikate kohale augulise pleki seda küll rohkem selleks, et pori ei koguneks sinna mootori esiosa peale.(tüütu pesta ja turba korral, kippus ka leegikate peal põlema minema).
Kui teha siis alu plekist ja nii, et lööki ka talub, või kui pori kaitseks siis õhuke plast.
Põhja augud pigem korjavad sealt kaudu juurde, kui et miskit sealt välja voolab!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.