Suur kutsa vajab kodu!

Kasutaja avatar

Teema algataja
müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Re: Suur kutsa vajab kodu!

Lugemata postitus Postitas müristaja »

warlock kirjutas:

Ilmselt ei ole vale koht abi paluda biker.ee kaudu... Sai aastavahetusel Kõrtsmiku juurest läbi astutud ja Paulat silitatud. Tõeline kutsa ja siira silmavaatega. Sama siiras, nigu peremees! Küll krants juba krantsi tunneb! "Müristaja" soovile ei saa mina küll pihta, kui kutsat 3 eur eest müüakse... Näljase neegrilapse saab ju ka kodustada ja paned siis 3 euri eest müüki? Kui ei osta siis paneme magama?? Kui magama ei jää teeme süsti? Ja kõik ostavad neegrilapsi??? Vaevalt! Kas suurel kutsal on innaaeg või Inga aeg... Miks magama pannakse? Kas on nii virk valvekoer, et tuleb sundida magama? "Müristaja" võiks nüüd natsa täpsustada, mis toimub... Teemade üle vaidlevad moded, kuhu liigitada... Krantsid omaette või tõukoerad, või taksid...

Marek

Nagu eelnevalt mainitud, ei ole ma sellega muudmoodi seotud kui ainult kuulutuse jagamisega! Lihtsalt südametunnistus ei lubanud seda ainult enda teada jätta.Ja väljaspool bikerit otsin väga aktiivselt talle kodu, mis peab juhtuma kindlasti enne 18ndat. Sellest 3 eurist ei teadnud mina enne seda posti siin midagi. Teadaolevalt pidi omanikul olema raske finantskriis ja ei pidavat suutma suurt koera üleval pidada!Peab paras urood olema kui sellise asja pärast suur sõber magama pannakse!

Drop a gear and disappear...

Mine “Vaba teema”