Suur kutsa vajab kodu!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 384
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Suur kutsa vajab kodu!
Ise pole asjaga seotud kuid äkki saab kutsa siit endale uue peremehe, kellele elulõpuni tänulik olla!
Tiibeti mastif, 6a. Tegemist on sõbraliku koolitatud valvekoeraga. 18.01 pannakse magama, kui uut kodu ei leita. Kui keegi soovib talle pakkuda kodu, palun helistage 55591726. Palun jagage seda teadet.
Re: Suur kutsa vajab kodu!
Kas te olete kindel, et see koer vajab uut kodu??? Mina küll selles kindel pole, see on minu koer! Ja palun lõpetage selline laim ja minu koera pildi jagamine foorumites!!!
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
pireli kirjutas:Kas te olete kindel, et see koer vajab uut kodu??? Mina küll selles kindel pole, see on minu koer! Ja palun lõpetage selline laim ja minu koera pildi jagamine foorumites!!!
![]()
kas see on sinu kontakt ka? ehk on lihtsalt sinu koera pilt appi võetud. Päris keeruline lugu igatahes.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kui see on sinu koer, siis miks sa ei helista algses postis olevale telefonile ja ei tee seda asja selgeks Sellel pildil ei ole koera omaniku andmeid küljes, 99% inimeste jaoks on pildil lihtsalt üks karvane koer, üks paljudest. Ma sinu asemel ei tuututaks siin vaid teeks asja selgeks. Võibolla tõesti keegi kasutab sinu koera pilti, ilma luba küsimata, mis ei ole viisakas ... aga see pole ka kuritegu, kui sa ise oled selle pildi kusagile avalikult välja pannud. Ühesõnaga ära tee paanikat vaid tee midagi kasulikku!
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
pireli kirjutas:Kas te olete kindel, et see koer vajab uut kodu???
Vaikust igatseva naabri abikäsi?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Krt, vähe sellest, et see facebook on nagu kodutute koerte varjupaiga seinaleht ... nüüd siin ka juba ...
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Raiki kirjutas:Krt, vähe sellest, et see facebook on nagu kodutute koerte varjupaiga seinaleht ... nüüd siin ka juba ...
Hoolimine ei ole kuritegu
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Kipsi kirjutas:Raiki kirjutas:Krt, vähe sellest, et see facebook on nagu kodutute koerte varjupaiga seinaleht ... nüüd siin ka juba ...
Hoolimine ei ole kuritegu
Aafrikas on ka palju nälgivaid lapsi... see ei tähenda ju kohe seda, et peaks siin seda reklaamima hakkama...
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Raiki kirjutas:Aafrikas on ka palju nälgivaid lapsi... see ei tähenda ju kohe seda, et peaks siin seda reklaamima hakkama...
Sekundeerin Raikile.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kurat,üldises teemas ei saa ka enam ilma saeta hakkama.Kui looma aidata ei taha siis hoidke vähemalt näpud nuppudest eemal või laske oma ratta keti vahele.P.S.Teravmeelsustele ei kavatse vastama hakata.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Arvan sama et palju mõla võiks olemata olla, Kui ikka ei ole midagi takta õelda mingisuguse teema kohta, ja otsest seost ei ole asjaga, võiks jätta kirjutamata...
Terv
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Eksitud on ainult sellega, et teema võiks olla "Vaba teema " all.
Mõned aastad tagasi leidis üks foorumikaaslane lastekoduürituselt endale kasvandiku koju, miks mitte võimaldada ka mõnel foorumi kasutajal leida endale truu seltsiline ja valvur koju?
Üldiselt on pahameel täiesti mitte-õigustatud, kuna selliseid teemasid käib siit üliharva läbi.
Kokkuvõtvalt, kui ise aidata ei saa/taha, siis ärge keelake seda teistel teha.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Ilmselt ei ole vale koht abi paluda biker.ee kaudu... Sai aastavahetusel Kõrtsmiku juurest läbi astutud ja Paulat silitatud. Tõeline kutsa ja siira silmavaatega. Sama siiras, nigu peremees! Küll krants juba krantsi tunneb! "Müristaja" soovile ei saa mina küll pihta, kui kutsat 3 eur eest müüakse... Näljase neegrilapse saab ju ka kodustada ja paned siis 3 euri eest müüki? Kui ei osta siis paneme magama?? Kui magama ei jää teeme süsti? Ja kõik ostavad neegrilapsi??? Vaevalt! Kas suurel kutsal on innaaeg või Inga aeg... Miks magama pannakse? Kas on nii virk valvekoer, et tuleb sundida magama? "Müristaja" võiks nüüd natsa täpsustada, mis toimub... Teemade üle vaidlevad moded, kuhu liigitada... Krantsid omaette või tõukoerad, või taksid...
Marek
-
Teema algataja - Postitusi: 384
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
warlock kirjutas:Ilmselt ei ole vale koht abi paluda biker.ee kaudu... Sai aastavahetusel Kõrtsmiku juurest läbi astutud ja Paulat silitatud. Tõeline kutsa ja siira silmavaatega. Sama siiras, nigu peremees! Küll krants juba krantsi tunneb! "Müristaja" soovile ei saa mina küll pihta, kui kutsat 3 eur eest müüakse... Näljase neegrilapse saab ju ka kodustada ja paned siis 3 euri eest müüki? Kui ei osta siis paneme magama?? Kui magama ei jää teeme süsti? Ja kõik ostavad neegrilapsi??? Vaevalt! Kas suurel kutsal on innaaeg või Inga aeg... Miks magama pannakse? Kas on nii virk valvekoer, et tuleb sundida magama? "Müristaja" võiks nüüd natsa täpsustada, mis toimub... Teemade üle vaidlevad moded, kuhu liigitada... Krantsid omaette või tõukoerad, või taksid...
Marek
Nagu eelnevalt mainitud, ei ole ma sellega muudmoodi seotud kui ainult kuulutuse jagamisega! Lihtsalt südametunnistus ei lubanud seda ainult enda teada jätta.Ja väljaspool bikerit otsin väga aktiivselt talle kodu, mis peab juhtuma kindlasti enne 18ndat. Sellest 3 eurist ei teadnud mina enne seda posti siin midagi. Teadaolevalt pidi omanikul olema raske finantskriis ja ei pidavat suutma suurt koera üleval pidada!Peab paras urood olema kui sellise asja pärast suur sõber magama pannakse!
-
Miks ei võta omanik kenneliga ühendust kust see koer pärit on?
Tegu on ju paberitega koeraga ja kõige esimene samm oleks just koputada kunagise kutsikamüüja ukse taha, mitte kirjutada foorumis magama panekust!
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Raiki kirjutas:esimene samm oleks just koputada kunagise kutsikamüüja ukse taha
Kuna olen võhik tõukoerte osas, siis äkki valgustad mis see eelmine omanik asjasse puutub? Kas tal on mingid kohustused talle mitte kuuluva suhtes? Peale selle et saaks sama koera veelkord maha müüa... (kõlab nagu, et kui ma oma autost lahti ei saa, siis viin vanale omanikule tagsi)
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Kogu see lugu lehkab siin kilomeetrite kaugusele. Kas pakub keegi võõrast koera või on lihtsalt hulluks läinud: asjaolu, et valikud kas koer 18ndaks uuele omanikule või ära tappa on ka äraütlemata veider. Mul on raske ette kujutada, et keegi laseb oma neljajalgse sõbra lihtsalt maha tappa olgu siis krants või tõukoer.
Mastifiomanikel on oma ühing, koerasõpradel oma foorum ja lisaks muud liidud ja ühendused, arusaadav oleks koeri sealtkaudu avitada mitte suusa-, saani- ja motofoorumi vahendusel.
Mina küsiks küll, Müristaja, ega keegi sinu arvel idiootset nalja ei püüa teha?
macintosh kirjutas:Kogu see lugu lehkab siin kilomeetrite kaugusele. Kas pakub keegi võõrast koera või on lihtsalt hulluks läinud: asjaolu, et valikud kas koer 18ndaks uuele omanikule või ära tappa on ka äraütlemata veider. Mul on raske ette kujutada, et keegi laseb oma neljajalgse sõbra lihtsalt maha tappa olgu siis krants või tõukoer.
Mastifiomanikel on oma ühing, koerasõpradel oma foorum ja lisaks muud liidud ja ühendused, arusaadav oleks koeri sealtkaudu avitada mitte suusa-, saani- ja motofoorumi vahendusel.Mina küsiks küll, Müristaja, ega keegi sinu arvel idiootset nalja ei püüa teha?
Liitun täielikult sinu arvamusega !