Kes täna sõita plaanivad?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1009
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Kes täna sõita plaanivad?
Heip!
Tundub, et täna võiks väikse tiiru teha... On Tallinnas veel sõita plaanijaid? Võiks äkki kuskil trehvata ja teed juua?
Fazer
Tundub, et täna võiks väikse tiiru teha... On Tallinnas veel sõita plaanijaid? Võiks äkki kuskil trehvata ja teed juua?
Fazer
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Ma sain kokku 12 (või oli see 11) tsiklit.
Läksime TTÜ-st otsejoones Tuhala nõiakaevu juurde, sealt lahkus TLN tagasi kolm. Ülejäänud 9 (8) tsiklit käisid Kose-Ristil söömas ja tulid mööda väiksemaid teid tagasi Tallinnasse (Kehra-Muuga-Pirita).
Oli väga tore, kõik nimed loomulikult ei jäänud meelde, võibolla keegi oskab paremini nimekirja teha
Näpud jäid lõpus üsna kangeks, ei saa öelda ka, et oleks sepa käsi vaja, sest need peaksid ju pigem kuuma kannatama?
P.S.
Ning vasak esiamort hakkas natukene lekkima (võibolla lekkis juba enne, praegu alles panin tähele), tea, kas neid parandatakse ka, siin Tallinna kandis siis. Ma juba kujutan umbes ette, mis uus amort maksta võiks
Läksime TTÜ-st otsejoones Tuhala nõiakaevu juurde, sealt lahkus TLN tagasi kolm. Ülejäänud 9 (8) tsiklit käisid Kose-Ristil söömas ja tulid mööda väiksemaid teid tagasi Tallinnasse (Kehra-Muuga-Pirita).
Oli väga tore, kõik nimed loomulikult ei jäänud meelde, võibolla keegi oskab paremini nimekirja teha

Näpud jäid lõpus üsna kangeks, ei saa öelda ka, et oleks sepa käsi vaja, sest need peaksid ju pigem kuuma kannatama?

P.S.
Ning vasak esiamort hakkas natukene lekkima (võibolla lekkis juba enne, praegu alles panin tähele), tea, kas neid parandatakse ka, siin Tallinna kandis siis. Ma juba kujutan umbes ette, mis uus amort maksta võiks

Päris parasjagu tuli meid kokku jah 
Aga tõepoolest...ne maj mesjats...ehk siis vahepeal kiskus päris kõhedaks, viimsis oli paks udu ja pirital näitas kraadiklaas +2. Rutskasoojendused oleks marjaks ära kulunud... Aga muidu oli lõbus...ja läbitud kilomeetreidki kulus pärastlõunase pisikese tiirutamise käigus oma poolteistsada (veidi ülegi vist).
Zeek

Aga tõepoolest...ne maj mesjats...ehk siis vahepeal kiskus päris kõhedaks, viimsis oli paks udu ja pirital näitas kraadiklaas +2. Rutskasoojendused oleks marjaks ära kulunud... Aga muidu oli lõbus...ja läbitud kilomeetreidki kulus pärastlõunase pisikese tiirutamise käigus oma poolteistsada (veidi ülegi vist).
Zeek
Elu on...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Raigo kirjutas:piipz seda leket märkasin ma söögikohas juba ,sul vaja simmerid ära vahetada,mis ei tohiks kalliks minna

Nüüd vaja lihtsalt uurida, et kes seda tööd teeb ja palju ta mult koorib, ehk oskad öelda.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mulle nad ka reklaami eest ei maksaRaigo kirjutas:Kahju, et depoo mulle reklaami eest ei maksa.
Esihargi simmering-tihendite ja õli vahetus
- tavalist tüüpi esihark 300 EEK/PAAR
- "upside down" tüüpi esihark 800 EEK/PAAR
ja samuti teevad seda tööd ka Tähetorni 21 mehed

1 heas kohas küsiti lausa 500eeki

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.