Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

mart211

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas mart211 »

reimps kirjutas:

Tegelikult on noal ja noal vahe sees. A ma parem ei hakka süvendatult rääkima, sa suudad ennast juba rattagagi piisavalt lõhkuda. Ma isegi olen üpris kindel, et mõni PS3 DVD on sulle ka juba näppu lõiganud :mrgreen:

Kõigil on millegi pärast arvamus, et ma ei hoia oma asju korralikult. Mul see GSXR 4 aastat juba, loomulik et mõni kulumismärk ilmub :mrgreen:
Uut ratast ma proovin ikka ilusana hoida ja vb mõne eurogi selle tarbeks kulutada.

PS: Piips, ma tean mis sul tarvis:
Pilt

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

mart211 kirjutas:
reimps kirjutas:

Tegelikult on noal ja noal vahe sees. A ma parem ei hakka süvendatult rääkima, sa suudad ennast juba rattagagi piisavalt lõhkuda. Ma isegi olen üpris kindel, et mõni PS3 DVD on sulle ka juba näppu lõiganud :mrgreen:

Kõigil on millegi pärast arvamus, et ma ei hoia oma asju korralikult. Mul see GSXR 4 aastat juba, loomulik et mõni kulumismärk ilmub :mrgreen:
Uut ratast ma proovin ikka ilusana hoida ja vb mõne eurogi selle tarbeks kulutada.

Ma ei räägi su rattast, ma räägin sust endast. Samas peale pea peale kukkumisi pole ime, et sa ainult PS3 testimiseks tarvilik oled :)

mart211

reimps kirjutas:
mart211 kirjutas:
reimps kirjutas:

Ma ei räägi su rattast, ma räägin sust endast. Samas peale pea peale kukkumisi pole ime, et sa ainult PS3 testimiseks tarvilik oled :)

Pilt

reimps

Tahaks valetada ja öelda, et nii ongi. Aga kahjuks sa nii retarded ka pole :P

Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Keraamilized noad on mingi aastajagu selveris müügis. Vist Solingen märgiga. Hind 10 - 15 eur tükist. Ise ostsin komplekti saksast ja senikaua kui autos (sõidupeal) neid uurisin jõudsin märkamatult 4 korda kätte lõigata. :D

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

:shock: 10 - 15 euri keraamilise noa eest ?
Ma kunagi veeretasin sõrmede vahel 1300 kroonist kõige odavam ja panin siiski tagasi .( tegemist siiski extreemselt vaese inimesega ) .
Aga kui nüüd saab neid selverist odvamalt kui tavalisi siis miks ka mitte .... Näidatagu palun mulle ka seda riiulit .

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

mart211

Gornholio kirjutas:

Ma kunagi veeretasin sõrmede vahel 1300 kroonist kõige odavam ja panin siiski tagasi .( tegemist siiski extreemselt vaese inimesega ) .
Aga kui nüüd saab neid selverist odvamalt kui tavalisi siis miks ka mitte .... Näidatagu palun mulle ka seda riiulit .

Kui juba mõistusega inimene 4 korda näppu lõikas, siis meiesugused parimal juhul tapavad ainult iseenda ära! Hoia eemale sealt riiulist :mrgreen:

Kasutaja avatar

Sten

mart211 kirjutas:
Gornholio kirjutas:

Kui juba mõistusega inimene 4 korda näppu lõikas, siis meiesugused parimal juhul tapavad ainult iseenda ära! Hoia eemale sealt riiulist :mrgreen:

No kui tolale klaasist m**n* kätte anda , siis lõikab sellega ka kätte :wack:

Aga siiski sellise summa eest ma võtaks tohutu suitsidaalse riski ja püüaks seda siiski osta , maksku see kasvõi elu :mrgreen:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

10 - 15 euri eest ei saa keraamilist nuga, vaid keraamilise kattega mettalist noa, ma juba nägin neid Selveris.
Nende idee on selles, et see pind ei kleepu ja siis ei jää mingid õhukesed viilud külge. Ei usu nendesse...

Ning ega see keraamiline ainuke poleks, metallit nugasid on ikka ka vaja ja need on mul kõik lihtsalt teritamata :mrgreen:

Kasutaja avatar

Sten

Keraamiline kate on sama hea kui preservatiiv - osa teeb ära aga pole päris see .

Keraamilise noa eelis on teravus - kes on sellega lõiganud , see teab millest jutt käib .

Kasutaja avatar

Moosikas
Tsikkel: enam ei ole

Lugemata postitus Postitas Moosikas »

keraamiline nuga on hea terav kasutada küll, aga kui maha pillad, võib juhtuda, et pead uue noa ostma.

Tark õpib teiste vigadest, loll ei õpi oma vigadest kah...

reimps

No võitlusnugadena on keraamilised ikka väga head, kui nüüd mõtlema hakata.. Pole kahjuks proovinud..

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

reimps kirjutas:

No võitlusnugadena on keraamilised ikka väga head, kui nüüd mõtlema hakata.. Pole kahjuks proovinud..

Just, võitlusnugade puhul on seal see pluss, et siis ei jää mingid õhukesed viilud noa külge kinni (nii nagu terasnugadega seda juhtub)... 8)

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

reimps

Noh, ma mõtlesin küll vigastuste sügavust ja näiteks läbi riiete lõikumist, aga see selleks. Ega siis mingit viilutamist pole küll aega ellu viia, kui asi nugade peale juba läheb :P

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

reimps kirjutas:

Noh, ma mõtlesin küll vigastuste sügavust ja näiteks läbi riiete lõikumist, aga see selleks. Ega siis mingit viilutamist pole küll aega ellu viia, kui asi nugade peale juba läheb :P

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Mul nii häbi, et mälu pettis. Hinnad on:
9,?? eur - 7,5cm
12,72eur - 10cm
25,70eur - 15cm terapikkusega nuga.
Kadaka selveri teisel korrusel "Kodukaubad" sildi all, alt teisel riiulil.
Oli neid seal: 7,5cm - 4 tk, 10cm - 1tk, 15cm - 3tk.
Täpselt sellised, läbipaistvad, valge matt tera:
Pilt
Messerklingen aus Keramik = Extrem scharf
Ceramic-Messer bestehen aus High-Tech-Material Zirkonoxid. Diese besitzt so einige Vorteile gegenüber herkömmlichen Messerklingen. Die Klingen sind extrem scharf und bei richtiger Handhabung langlebig. Die Messer sind sehr leicht, können keinen Rost ansetzen und sind Widerstandsfähig gegenüber salz- und säurehaltige Lebensmittel. Vermieden sollte die lose Lagerung in Schubkästen. Auch sollten Sie mit diesen Messern nicht auf Glas oder Stein schneiden sowie gefrorene Produkte oder Knochen. Dadurch würden die Messer schnell an ihrer sonst sehr langlebigen Schärfe verlieren. Die weiße matte Oberfläche der Klinge verleiht den Messern eine besondere elegante Optik.

reimps

Igaks olukorraks ja distantsiks ikka vastav relv ;)

See käib siis madjs'e pandud Harrisoni kohta :)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Kellelgi hooratta tõmmitsat mõõduga M35X1.5 ei vedele kuskil? Sisemise keermega (hoorattal väline keere).
Näeb välja selline:
Pilt
Asendaks seda:
Pilt

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

eile kuulsin ühelt sellist juttu et kui segada full sünt. 4t õli ja full sünt. 2t õli (samapalju) kokku ja panna 4t mootori on väga hea määrduvus ka kõrgetel temp.. kas see tõsi või puhas vale?

Pilt
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

JuSS--- kirjutas:

eile kuulsin ühelt sellist juttu et kui segada full sünt. 4t õli ja full sünt. 2t õli (samapalju) kokku ja panna 4t mootori on väga hea määrduvus ka kõrgetel temp.. kas see tõsi või puhas vale?

ei tea miks ta heaks peaks minema just kõrgetel temperatuuridel, kui 2T õli on mõeldud ära põlema tööprotsessis ja leekpunkt on ka suhteliselt madal?

Kasutaja avatar

bjorn
Tsikkel: Honda VFR800 ´98
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bjorn »

Soovin teada, kust osta uus "hõbe" kile alumisele gondlile. Pilt hetkeolukorrast :
Pilt

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

eestis veel minuteada venivat kroom kilet pole. olen küll kuulnud, et on mingisugused juba leiutatud, aga püsivuse kohta ei oska kommentaare anda. 3M valikus seda igaljuhul pole... järelikult pole seda ka olemas :D

SYLB
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

mul tekkis küsimus, et miks see kile "veniv" peab olema? Ja 3M valikus on kroomkile täiesti olemas.

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

Soultrain kirjutas:

mul tekkis küsimus, et miks see kile "veniv" peab olema? Ja 3M valikus on kroomkile täiesti olemas.

vt. selle gondli kuju... see, mis on valikus olemas, on mõeldud siledatele pindadele. ja see ei veni... kui keegi väidav, et ta kleebiks selle "tavalise" kile sinna ilusasti ära, siis seda ma tänaks isiklikult kättpidi ja annaks talle kiigega viski
Ja btw, see, mis seal gondli peal praegu on, see epaks tegelikult värv olema.... küsi, äkki Priit Laanet saab sind aidata

SYLB

mart211

Säga kirjutas:
Soultrain kirjutas:

kui keegi väidav, et ta kleebiks selle "tavalise" kile sinna ilusasti ära, siis seda ma tänaks isiklikult kättpidi ja annaks talle kiigega viski

Pilt

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Aga miks seda kiletama peab, kui värv on leiutatud...?

mart211

tormavtellis kirjutas:

Saad ükskõik mis disaini ja odavamalt kui aerograaf.

Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

tormavtellis kirjutas:

nagu juuresolevalt pildilt näha, pole see värv eriti vastupidav

SYLB
Kasutaja avatar

bjorn
Tsikkel: Honda VFR800 ´98
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bjorn »

Kusjuures minu arust ei ole värv. Tuleb õhukeste tükkidena maha nagu kilegi. See läikiv osa ise on imeõhuke, nagu fooliumpaber, kuid katab seda läbipaistev kaitsekiht.

P.S. Kui jäik see "kroomkile" on, et üldse ei anna peale painutada? Teiseks - mitu raha umbes, et katsetada võiks?

Värvimine väga ei sümpatiseeri, sest maksab natuke palju ja kodus teha ei saa. Spray vist ei ole teemaks ka.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”