rihm

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
retsi

rihm

Lugemata postitus Postitas retsi »

mis arvate kas kulunud rihm vähendab kiirust. ja kui kiiresti rihm kulub. mul on sõitnud 13000 ja vanust 5 aastat ... siis oleks vaja vahetada või mis, kuna kiirus on 75 kmh 9000 pöördega :? ... kuigi olen ma aru saanud et peaks olema juba 8000 pöördega 80kmh :P . roller on kymco cobra cross muide. :wink:

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

rolleritel vahetatakse rihmad tavaliselt 10000km peal, seda olen kuulnud teadjamate inimeste käest. Ise olen enda rolleril vahtanud ka rihma 10000km peal.

Ja enne kui veel mingi teema teed siis palun kasuta otsingut, siin need küsimused juba läbi jooksnud!
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

rihm oleks vaja üle kontrollida, saad aru kui on kulunud.. ja olen ka kuulnud midagi, et kui rihm kulund siis tipp kiirus väheneb. Aga 13 kilo sõitnd siis peaks ikka küll selles asi olema.
pole paremat kui yamaha
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Sellest siin NIIII palju juttu olnud!!!! Ja see ,et sa siin alles uus ,ei tähenda ,et sa foorumi reegleid(kus on infot otsingu kasutmise kohta) ei peaks tundma!!!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Suletud

Mine “Rollerid”